Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SBB objavio na twitteru
"Poštovani korisnici,
Usled tehničkih smetnji doslo je do prekida u radu pojedinih servisa na teritoriji Srbije kao i našeg Kontakt centra. Intezivno radimo na rešavanju i nadamo se da će do normalizacije doći u najkraćem roku. Zahvaljujemo na razumevanju."

SBB objavio na twitteru
"Poštovani korisnici,
Usled tehničkih smetnji doslo je do prekida u radu pojedinih servisa na teritoriji Srbije kao i našeg Kontakt centra. Intezivno radimo na rešavanju i nadamo se da će do normalizacije doći u najkraćem roku. Zahvaljujemo na razumevanju."
Uvek ih pitam na kom razumevanju? Ja vas ne razumem i hocu uslugu koju placam.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

NBGD rade internet i telefon, tv ne. Banovo Brdo, ništa... ono što je najinteresantnije je da im sajt ne radi i na EON aplikaciji nema slike!? Znači nije do kablovske, ne znam da je do sada ovo ikada bilo.

Poslednja izmena:
Banovo Brdo, radi internet, tv ne radi. Kum me zove sa NBG, njemu nista ne radi.

Мени ради интернет, НБГ.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Kada se zove 19900 kaže izabrali ste nepostojeći broj

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Proradilo Leskovac

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Ima samo TV, ali piše
"IP konekcija nije aktivna. Proverite da li su svi kablovi povezani. Ukoliko i dalje nemate konekciju pozovite 19900" ...koji ne radi

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Dorćol, samo TV ( i početku nije radičo), internet i telefon ne radi.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nema TV programa na nijednom kanalu, Novi Beograd. Nema ni preko D3. Nedelja dok neko ne skapira da treba imati podrsku 24h sve dane unedelji, pa sad osloni se na te te pakete, TV+Internet+telefon; pogotovo telefon od koga ti unekom trenutku zavisi zivot. Obavezno je izgleda imati mbilni i to sa 2 kartice kod 2 operatera za svaki slucaj.

Samo internet radi. Pali su im serveri izgleda. Ni sajt ni eon im ne rade.

Zarkovo (beograd) radi samo tv. Neta nema jos, u najgorem mogucem trenutku

Na D3i sve je crno. Radi samo meni. Mi smo ionako otpisana grupa, proradiće negde narednog petka.

Ušla voda u koaksijalni kabl. ;)
Videćemo šta je pravi razlog ovolike havarije, ako budu hteli i smeli da objave.

btw, Banovo Brdo, proradio TV, internet jok.

Banjica.
Sve radi najnormalnije, net i TV, EON nemam.

edit: ooops....nema TV, crn ekran.

Poslednja izmena:
Sad ne radi nista, nema Interneta, nema TV, nema telefona. Javljam se sa Telekoma

Sad sam isproveravao....
Ne rade im serveri, i SBB, i N1 sajtovi su offline.
Kod mene na Banjici još uvek radi internet, na TV-u crnilo, telefon isto radi.

Šabac
Proradio D3
Internet I telefon: Ne

Nemam EON

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno