andramisko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 195
Bice da si znao - sta ti - kako - i sa cim treba, a njima jos 2 god ropstva i teraj.
Momci koji dodju da ti donesu Eon Box moraju da uzmu 4682 risiver inace nece da rade nista. Tako im je naredjeno.Ja sam im tražio da mi ostave d3 4682 umesto eon boxa, nije bilo problema.
Radi se o nacionalnoj televiziji. Javni medijski servis i svi njegovi kanali moraju da budu dostupni svim korisnicima kablovskih mreža u našoj zemlji.
Pozdrav!
Može i kartica. U mom slučaju Sony TV ima slot za karticu, umesto eksternog SBB risivera iskorišćen je interni, sa karticom su otključani digitalni kanali.Da li je pristup digitalnim kanalima kod SBB moguć samo STB-om ili je moguć i CL modulom sa karticom?
Ja sam kod Kopernikusa (tv+net) i imam tri kartice za tri tv prijemnika. Kod SBB, za koliko tv se dobijaju risiveri ili kartice? Pokušao sam da to nadjem na njihovom sajtu ali nisam uspeo.
Ne razumem zasto si odustao od Eon Box-a kad ti pripada po paketu a svakako je bolji (napredniji, sa daleko vecom perspektivom u buducnosti...)Ja imam samo 4682, i prilikom potpisivanja novog ugovora Eon Premium, dogovorio se sa korisnickom sluzbom da mi on ostane jer sam odustao od Eon Box-a.Jedini minus 4682 je sto nemam SK 4K i vracanje unazad svih kanala.
Podneo sam juce zahtev za raskid ugovora.. Rekli su da ce me kontaktirati.. Mislim da cu da trazim trio gold premium po ceni extra, jer mi se ne razvlace kablovi po celoj kuci zbog ovog Eon smart box-a.. Ako ne ponude nista konkretno pozdravljamo se, laptop kacim na TV, i uzimam vip ili telenor 4G.. Smucili su mi se vise.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Lan kabl treba zbog interneta I vracanja unazad jer eon box nema wifi. Naravno svi kanali pa I sk 4k idu preko coax kabla.Bio sam sad do SBB i taj Eon box ima coax (antenski ulaz) tako da (valjda) ne treba LAN kabal. Isto kao ti trazio sam ugovor kao novi korisnik kazu moze ali da placas kao do sada godinu i rekli su podnesite raskid pa ako vam se neko javi... Ide se malo na blef. Videcemo!
Pa znači kao i do sad sa D3? LAN kabl između rutera i D3 prijemnika?Lan kabl treba zbog interneta I vracanja unazad jer eon box nema wifi. Naravno svi kanali pa I sk 4k idu preko coax kabla.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Javi se u inbox.Evo, mene je sada zvala Lidija iz SBB-a...imam TGExtra i pitao sam je da predjem na EON Premium kao novi korisnik, rekla je da ne moze, ono sto najbolje mogu da ponude je da predjem na Premium i da 12. meseci placam po sadasnjoj ceni. He, pa sta mi to nudi??? Nudi mi ono sto pise u Standardnom akc. cenovniku!!! E svasta. Otici cu ovih dana da zatrazim raskid ugovora. Nema druge.
Ne razumem zasto si odustao od Eon Box-a kad ti pripada po paketu a svakako je bolji (napredniji, sa daleko vecom perspektivom u buducnosti...)
od risivera koji je odlican bio ali svakako zastareo po mnogim stvarima i nece imati nista vise od onoga sto trenutno ima od funkcija? Mislim da je bilo
bolje da si se dogovorio da ti ostave V2 uz Eon Box...
(ja sam imao V2 koji su uzeli i ne nedostaje mi uopste jer Eon Box je primetno brzi u radu i ima mnogo vise opcija kao uredjaj a ne samo kao SBB uredjaj)
Pozdrav!
Као и до сада за оне који су имали слабије пријемнике без модема али онима који су имали 4682 или 3121 није био потребан такав кабл.Pa znači kao i do sad sa D3? LAN kabl između rutera i D3 prijemnika?
Ja ga imam već mesec i po dana, mnogo je nestabilan. Celog dana je upaljen gledaju ukućani tv kanale, ja uglavnom svako veče odgledam nešto iz Videoteke ili fudbal, nba preko acestreama. Sve je to jako usporeno, kao neki računar sa giga rama i hiljadu virusa. Svaki put kada ugasim acestream i pređem na tv kanale sve se zabaguje ili se box restartuje.Od coveka koji radi u njihovoj sluzbi odrzavanja sam dobio info da je Eon box i dalje nestabilan, beta verzija, i da zna da zaglupi vise puta u toku dana.
4682 radi kao sat od prvog dana vec 7 godina.Smart tv vec imam, tako da mi te funkcije preko eon box ne znace nista, tel mi je u hd rezoluciji tako da za sada nista ne znaci SK u 4K, kanali koje gledam vec imaju funkciju vracanja unazad.
4682 ne uzima deo interneta za njegov rad.
Meni je ovo sasvim dovoljno da za sada ostanem na starom uredjaju.
Kada eon box bude stabilan mozda ga i uzmem, jer ja u svakom trenutku mogu da zamenim opremu.
A do tada ce valjda i da se smanji guzva tj vreme cekanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari