Druze koja je razlika izmedju trio gold extra i trio gold premiuma? Net me interesuje najvise..Ja čekam od četvrtka da mi jave šta su odlučili. Da prihvate moju ponudu ili raskid.
Edit
Znači kako sam postavio poruku na forumu nazvali me. Tražio sam eon premium 12x1999 + 12x4999, odbili me i nude trio Gold premium po ceni trio Gold extra na 24 meseca, što izadje 108.936rsd. Eon premium za nove korisnike izadje 83.976rsd. Sutra moram do poslovnice da popunim zahtev pošto ne priznaju putem telefona i mail-a.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Javi se u inbox možda ima rešenjeJa čekam od četvrtka da mi jave šta su odlučili. Da prihvate moju ponudu ili raskid.
Edit
Znači kako sam postavio poruku na forumu nazvali me. Tražio sam eon premium 12x1999 + 12x4999, odbili me i nude trio Gold premium po ceni trio Gold extra na 24 meseca, što izadje 108.936rsd. Eon premium za nove korisnike izadje 83.976rsd. Sutra moram do poslovnice da popunim zahtev pošto ne priznaju putem telefona i mail-a.
Jel ste vi pretili otkazom zbog poskupljenja ili je u pitanju redovno produzenje?
I meni istice duo gold na kraju meseca, pa da znam. Svakako bez uo opcija ostaje kao resenje dok ne vidim sta nude drugi konkretno.
Beše li da može negde da se vidi koliko mi ostalo UO ili moram njih da pitam? Prođe 20+ dana meni još nema instalatera, a kako stvari stoje izgleda ću i ja da se pozdravim sa njima
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Meni na portalu stoji datum kada sam prvi put aktivirao d3. Ne mogu se setit koji su tad bili paketiPiše na portalu datum aktivacije ispod naziva paketa.
Uz koji paket se dobija tehnicolor cga 2121? Može li neko ko ga ima da prokomentariše kako radi?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Naravno da ima potrebe za tim kanalom, jer je bio jedini na kojem su nas tokom poluvremena sportskih prenosa štedeli reklama i uključenja u studijsko imbecilno palamuđenjeRTS HD izgleda vise nije u ponudi, kapiram i nema potrebe vise za tim kanalom.
Trio Gold extra 150/8, Trio Gold premium je 200/10 a eon premium 300/15.Druze koja je razlika izmedju trio gold extra i trio gold premiuma? Net me interesuje najvise..
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Samo ono što je bilo u kutiji. Samo, po podnošenju zahteva moraćeš da sačekaš još mesec dana, do tada možeš da gledaš normalno.
RTS HD izgleda vise nije u ponudi, kapiram i nema potrebe vise za tim kanalom.
Kanal i dalje postoji evo upravo gledam na RTS PlanetaKanal RTS HD je ugašen.
Pise u Ugovoru i u Opstim Uslovima...Kako je moguće da tako proizvoljno mogu da izbacuju kanale iz paketa koje uredno plaćamo?
https://sbb.rs/Binary/20677/Promena...rcijalnoj-ponudi-objavljen-01.12.2018-SBB.pdfJedno pitanje samo, ovde svi spominju neko (ocekivano) poskupljenje, moze li se znati odakle ta informacija i na koje se to poskupljenje zapravo odnosi?
https://sbb.rs/Binary/20677/Promena...rcijalnoj-ponudi-objavljen-01.12.2018-SBB.pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari