Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ste vi pretili otkazom zbog poskupljenja ili je u pitanju redovno produzenje?
I meni istice duo gold na kraju meseca, pa da znam. Svakako bez uo opcija ostaje kao resenje dok ne vidim sta nude drugi konkretno.

Ja čekam od četvrtka da mi jave šta su odlučili. Da prihvate moju ponudu ili raskid.
Edit
Znači kako sam postavio poruku na forumu nazvali me. Tražio sam eon premium 12x1999 + 12x4999, odbili me i nude trio Gold premium po ceni trio Gold extra na 24 meseca, što izadje 108.936rsd. Eon premium za nove korisnike izadje 83.976rsd. Sutra moram do poslovnice da popunim zahtev pošto ne priznaju putem telefona i mail-a.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Druze koja je razlika izmedju trio gold extra i trio gold premiuma? Net me interesuje najvise..

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ja čekam od četvrtka da mi jave šta su odlučili. Da prihvate moju ponudu ili raskid.
Edit
Znači kako sam postavio poruku na forumu nazvali me. Tražio sam eon premium 12x1999 + 12x4999, odbili me i nude trio Gold premium po ceni trio Gold extra na 24 meseca, što izadje 108.936rsd. Eon premium za nove korisnike izadje 83.976rsd. Sutra moram do poslovnice da popunim zahtev pošto ne priznaju putem telefona i mail-a.
Javi se u inbox možda ima rešenje

Ja nisam pretio otkazom. Ugovor mi ističe 14.02 i zamolio sam za ponudu EON full sa pogodnostima kao za nove korisnike. Posto oni to ne zele onda moram raskid i prelazak na MTS. Realno jeste SBB bolji 3 puta ali novac je novac. MTS sad nudi Box4 6mx1din posle 3700 i tu mi je najbitnije 100gb mesecno neta a minus je nemanje N1 kanala ali je razlika na 24m nivou 53.000 Dinara, sto je ipak mnogo.
Ja ne tražim da se spuste na ovu cenu nego da pridju ovoj ceni i da razlika bude 20.000 makar.
Jel ste vi pretili otkazom zbog poskupljenja ili je u pitanju redovno produzenje?
I meni istice duo gold na kraju meseca, pa da znam. Svakako bez uo opcija ostaje kao resenje dok ne vidim sta nude drugi konkretno.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Beše li da može negde da se vidi koliko mi ostalo UO ili moram njih da pitam? Prođe 20+ dana meni još nema instalatera, a kako stvari stoje izgleda ću i ja da se pozdravim sa njima

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Piše na portalu datum aktivacije ispod naziva paketa.

Uz koji paket se dobija tehnicolor cga 2121? Može li neko ko ga ima da prokomentariše kako radi?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

RTS HD izgleda vise nije u ponudi, kapiram i nema potrebe vise za tim kanalom.

Druze koja je razlika izmedju trio gold extra i trio gold premiuma? Net me interesuje najvise..

Trio Gold extra 150/8, Trio Gold premium je 200/10 a eon premium 300/15.

Poslednja izmena:
Kanal RTS HD i dalje postoji ali izgleda da je izbacen iz ponude

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podneo sam juce zahtev za raskid ugovora.. Rekli su da ce me kontaktirati.. Mislim da cu da trazim trio gold premium po ceni extra, jer mi se ne razvlace kablovi po celoj kuci zbog ovog Eon smart box-a.. Ako ne ponude nista konkretno pozdravljamo se, laptop kacim na TV, i uzimam vip ili telenor 4G.. Smucili su mi se vise.

Kako je moguće da tako proizvoljno mogu da izbacuju kanale iz paketa koje uredno plaćamo?
I ja sam sport isključivo gledao na RTS HD, zato što nema reklama i gomile gluposti koja može da se čuje iz studija.

Kako je moguće da tako proizvoljno mogu da izbacuju kanale iz paketa koje uredno plaćamo?
Pise u Ugovoru i u Opstim Uslovima...

Pozdrav!

Radi se o nacionalnoj televiziji. Javni medijski servis i svi njegovi kanali moraju da budu dostupni svim korisnicima kablovskih mreža u našoj zemlji.

Pozdrav!

Jedno pitanje samo, ovde svi spominju neko (ocekivano) poskupljenje, moze li se znati odakle ta informacija i na koje se to poskupljenje zapravo odnosi?

Izgleda da nema

_WKJsbb6LmzPBAqZlkfdJ_77tD3nDU5aDR1MfrzfZLDG-R3bRqdvK6ORQkZLGvVgBRrNr-GmTqIE7Q=w1280-h882-rw

Ima opticki izlaz s/pdif

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface) is a type of digital audio interconnect used in consumer audio equipment to output audio over reasonably short distances.

Могло би када би еон стб имао дп конектор. Ако ти није стало до квалитета звука, имаш на огласима јефтине дакове (стерео) за неких 1500дин.

Evo moje iskustvo, možda nekome bude od koristi ko želi nešto da izboksuje od njih.
Trenutno koristim trio gold extra po ceni trio gold. To sam dobio pre godinu i nesto kada su ukinuli mini ultra kanal pa sam se žalio i oni ponudili. Pod ugovornim obavezom sam do leta.
Juče sam otišao u korisnički servis u Ustaničkoj i rekao da mi ne odgovara poskupljenje i tražio da dobijem eon premium po uslovima za nove korisnike (12x1999 i 12x4999). Izvesni Dejan da kojim sam razgovarao me je odmah otkačio i rekao da to nema šanse da dobijem.
Odmah sam rekao da podnosim zahtev za raskid i uredno potpisao papir. Otkazni rok je mesec dana kada treba da vratim opremu.
Danas me zove neko iz njihove službe (sa broja 0114001000) i pita me da li mogu nešto da ponude da se predomislim. Ja im ponovim svoj zahtev i on mi ladno kaže da uvidom u moj račun mogu da mi odobre uslove koje tražim.
Poslaće mi kurirom aneks ugovora da potpišem i to je sve. Ja sam im tražio da mi ostave d3 4682 umesto eon boxa, nije bilo problema.
Sve u svemu ja zadovoljan. Jeste pijaca ali sam bar dobio šta sam hteo.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno