nagard
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2004
- Poena
- 755
Ne znam da li je neko primetio, nema više Mućki u Pickboxu
Steta. Da li su bile sve sezone?
Šta još ima od tih rariteta na pb?
Znas sta je meni recimo pomoglo(pre nego budes zvao KS)
Da LAN kablic prebacis na UBEE na drugi port(ako je bio na portu 3 stavis na port 4) i restartujes oba uredjaja(iz mojsbb)
Ma kako glupo zvucalo meni je pomoglo 2 puta vec
Meni se dogodi da izgubi EPG i VOD kada nestane struje a uredjaji ukljuceni. Kao da se zaglupi. Restart ne pomaze sam vec samo u kombinaciji sa promenom porta![]()
Ja imam epc 3928 koji sam povezao na tp link wr740n, takodje imam 100 mbps down na kablu, pored rutera oko 75 mb a u susednoj sobi oko 35 mb na desktopu sa tp link wr722n adapteromPosto imam modem CISKO EPC3208 i ruter neki TP-LINK interesuje me dali bi kad bi dobio drugi uredaj recimo Ubee home gateway imao brzi WI-FI.Trenutno na racunaru koji je prikljucen kablom imam 100mb a u susednoj sobi razmak oko 5 metara na lap topu WI-FI imam oko mb25 .Dali se isplati traziti zamenu uredaja?
Piše ti Intel WiFi-AC što bi trebalo da bude odličnohttps://www.winwin.rs/laptop-lenovo-ideapad-320-17-17-3-ag-intel-qc-4415u-6gb-500gb-intel-hd-bt-hdmi-6819296.html
Lap Top je ovaj .Kad se priblizim pored rutera brzina ide do 75mb.
Da li je neko probao da veže d3 mini sa monitorom preko vga uz pomoć ovakvog ili sličnog adaptera?
Digitalizuju Pančevo, pa sam mislio da im maznem jedan d3 mini i ubodem deci u 22" monitor koji koriste za računar. Ima tamo eon ali ovo je isto praktično, ne mora da se pali računar.![]()
Sent from my Le X626 using Tapatalk
https://sbb.rs/podrska/vesti-i-informacijePogledajte prilog 251889
Da li je negde u Beogradu po;ela digitalizacija i ako jeste u kom delu grada. Pozdrav
Zna li neko kada ce da digitalizuju Cukaricu,ili da pita neko kome dolaze majstori kada im je na redu Cukaricaja sam dobio poziv da zakazem njihove radnike za instalaciju digitalnih risivera. firma je u pitanju, ul. toplicin venac (malo vise zelenog venca).
ja sam dobio poziv da zakazem njihove radnike za instalaciju digitalnih risivera. firma je u pitanju, ul. toplicin venac (malo vise zelenog venca).
Pa sada da bi imao digitalne kanale na 3 TV-a, morao bi za 2 da plaćaš dodatno za udeđaje. Kada bude digitalizovano, gasi se analogni signal i imaš besplatna 3 uređaja.Prednost digitalizacije je?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari