Zar nije Pickbox besplatan u trio gold paketu?
Sad gledam na moj sbb da je 575 din/mes aktiviran 2.11.
pre toga bilo 0 din/mes
Gledam pakete i kod trio golda nema pickboxa (kada je produzen ugovor bio je u ponudi)
edit: Kada pokusam da deaktiviram na moj sbb pise "dodatak mozes deaktivirati kada prodje 30 dana od aktivacije"
Nisu napisao glavnu stvar da li imas sve kao iz prethodnog perioda ili sad moras da doplacujes?Kod mene je problem sto je ugovor (na dve godine) produzen u avgustu
Samo se vi tesite, ma kakvi radovi, lepo je @jok napisao, isteklo mu 2 godine i sad samo se knjizi ono sto si imao, to je sve bilo promo, goli TV kanali + radio i nista vise.
Evo gledam flajer na osnovu koga sam se odlucio za paket Gold Extra optika, evo sta pise:
1155+ TV kanala
43 HD kanala
Tv paketi : Plus, HD, Cinestar TV premium
D3go na svim uredajima
TV unazad 72h
Pickbox i aANX now filmovi i serije
E sad obrati paznju na ovu : tu je najverovatnije namerno tako stavljeno a najverovatnije treba TV paketi plus bonus 2 godine: HD, Cinestar TV premium Pickbox i ANX now filmovi i serije
Sad gledam ugovor tu cak nista nije ni taksativno pobrojano, samo pise koji je paket i u slakdu sa akciskom ponudom
Taj iznos uzmi sa rezervom.
Više puta je napisano da su trenutno radovi na unapređenju sajta mojsbb i da su informacije prikazane na njemu nesigurne.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Dakle ima kod jos mnogih (bar onih koji su gledali). Verovatno ce biti da je na to dodatno 100% popust. Nema mi drugog tv boxa u spsiku uredjaja, a recimo cinestar i d3 kuca aktivirani, isto od 02.11.
Videcemo, ali garant ce biti app kod nekih.
@Lega, sve pise u ugovoru koji si potpisao. I promocije koje su trajne, npr pola ili ceo ugovor neka dodatna usluga, veci paket po ceni manjeg, dodatni uredjaj i sl. Ako se posle potpisivanja ugovara za isti paket nesto oduzme ili doda, za korisnila nije bitno. Nema automatskog produzenja ugovora. Kad istekne ostajes na istom kao sto si imao, puna cena, ukidaju se "pokloni" za vreme trajanja prvobitnog ugovora.
I ja sam imo u trio gold paketu promo na 2 godine besplatno pickbox i cinestar premium i pisalo je dosad kod oba datum prve aktivacije i promo 0 dinara a sad kod pickboxa 575 din/mes aktiviran 2.11. i cinestar premium 490 din/mes aktiviran 2.11. i na prvoj strani je tako i u računima u porudžbinama isto sad piše dokupljeni paketi isto ovo a pre je uvek bilo 0 dinara ovo ako nam naplate ispašće trio gold za 360 din skuplji od trio gold extra.
Od prepiske ovde nema koristi. Ja sam, kao i neki drugi, u petak izgubio deo HBO premium paketa (HBO GO), žalio se preko 19900 i ništa nismo uspeli. Preko fejsa su utvrdili u sistemu da mi HBO uopšte nije aktivan a na sbb portalu piše da je uključen u paket ali i da mogu da ga aktiviram za 720din!? U subotu su svima rešili problem.
U ugovorima nigde nije navedeno šta je u paketu ali je naveden koji akcijski cenovnik je uključen. Skinite pdf, print pa heftanje za ugovor.
Inače kod mene na portalu piše da je paket aktiviran još 2007. kada nije ni postojao. Zaboravite na portal, samo direktna komunikacija i provera.
Evo meni sta se desilo. Preko tel. mi ponude da dobijem visi paket po ceni sadasnjeg, koji je istekao, u trajanju od 24 meseci. Kazu poslace ugovor brzom postom. To mi nije stiglo zato sto strajkuje posta. Ja pozovem, kazu mozete to isto da potpisete u poslovnici. Ja to objasnim zeni u poslovnici i ona kaze u redu moze. Da mi ugovor da potpisem ali stoji samo 6 meseci po staroj ceni. Ja joj kazem dogovor je 24 meseci po staroj ceni. Ona precrta 6 stavi 24 i udari pecat. Ja kazem jel to moze tako, ona kaze nista ne brinite pozvacu vas ako treba da jos nesto potpiste, ako ne nista to je to. Nije me zvala i ja pozovem korinicki servis da vidim sta stoji kod njih, oni kazu imate popust samo 6 meseci ostalo placate punu cenu. Kazu idite u poslovnicu pa tamo raspravite sta ste potpisivali.
Sad moram u poslovnicu po kijametu, da cekam red, raspravljam se i objasnjavam. Osecam se prevarenim jer ne bih prelazio na visi paket da mi nisu ponudili cenu nizeg. Ako se prave blesavi jel imam pravo da raskinem ugovor ? U prvih mesec dana ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari