Mozda ti je wifi adapter otisao. Probaj na kabal da ga nakacis ili wifi usb adapter da vidis da li i dalje ima problem.Ljudi imam problem sa laptop i ubee modemom/ruterom, naime nonstop mi se gubi konekcija na laptopu, dok na ostalim uredjajima (telefoni i tableti) sve radi kako treba, tj ne gubi se konekcija nego naprosto nema interneta, dobijem ono zuto dole na wifi ikonici.
Da li neko ima neki predlog mozda? Sta da mu radim? Neka podesavanja na samom modemu? Ili laptopu?
Hvala unapred![]()
Mozda ti je wifi adapter otisao. Probaj na kabal da ga nakacis ili wifi usb adapter da vidis da li i dalje ima problem.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I kod mene je isti problem sa ubee ruterom. Gubi se wifi i ako na njemu gore lampice. Posle reseta radi OK. Dešava se na svaka dva tri dana. Lan radi normalno.
Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk
Pitao sam ih direktno i kažu da svi rezidencijalni korisnici optičkih paketa imaju IP adrese iz CG NAT opsega.Tako da optika preko njih ne dolazi u obzir.
Naravno da ne, mesec dana od dana objave imaju pravo, a 1.8. se jos nije ni znalo za to
Neka budu i tvoje kolege bezobrazne kao RV, i kazu da ce ih tuziti za laganje korisnika, jer zakon daje pravo mesec dana od dana objave, objava je pre manje od mesec dana, a osim krsenja zakonskih prava mogu ih stvarno tuziti za obmanu.
Jao, ja sam pisao kao da je RV tema, greskom sam SBB otvorioMislim da su čak pokušali da falsifikuju datum objave, pa su stavili datum objave 01.8 iako su objavili kasnije...
Meni su slični problemi počeli da se dešavaju od pre 15ak dana!ja ne znam da li je problem do windowsa ili do cisco 3928.. Kada se prikljucim na wifi sve radi, ali kada prikacim preko lan-a.. nastaje ludnica...
Gasi se i pali svakih 10 sekundi.. I vidi se i na modemu da se gubi konekcija.. (pali se i gasi lampica)..
A onda ako bude konekcije 5 minuta onda se nece gasiti uopste, tj. do sledeceg restartovanja kada nastaje opet zezanje.. Kako proveriti da li je do drajvera ili ovog glupog 3928 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari