Meni drugi ruter radi ali taj sbb-ov ne. Stalni lag i gubljenje paketa. Izgleda i da nije samo problem sa ruterima nego i sa svicevima. Mozda treba krosover kabl? (sto je suludo) Izgleda da su prckali po firmveru... cinjenica da ovaj modem-ruter ne radi kako trebaJel rešen problem da drugi wifi ruteri ne rade kako treba kad se žicom povežu na SBB ruter?
Hvala na odgovoru.
Situacija je otprilike ovakva. Imam ADSL router u jednoj prostoriji, od njega ethernet kabl do switch-a koji deli net računarima u ostalim prostorijama. Kada bi se umesto ADSL uzeo SBB, njihov router ima četiri porta, dva za internet, treći za tv, četvrti za telefon. Ispravite me ako grešim. Jedan port bi išao do switch-a za ostale računare, drugi bi odmah bio vezan za računar u prostoriji gde se nalazi i tv. Pitanje je telefona. Da li SBB uopšte pruža VoIP (kao Snom https://www.snom.com/ip-phones/desk-phones/d3xx-series/snom-305/ na primer)? Dalje, da li u jednom momentu mogu da kažem "Treba mi još jedan telefonski broj" na istom tom SBB-u?
Zapravo ne znam, da li sve to ovako funkcioniše, ili ne baš?
Da li se sadržaji iz HBO on demand razlikuju od HBO GO?
Čuo sam da je na GO veća ponuda sadržaja? Na OD slika je otprilike 480p,verovatno i na GO?
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Studentski paket
Svi novi pretplatnici kablovske televizije koji se opredele
prilikom sklapanja ugovora o kablovskoj televiziji za Studentski paket
dobijaju prvi mesec kablovsku televiziju i Studentski
paket po ceni od 1 din uz minimalno korišćenje usluga 12
meseci i uz overen indeks ili potvrdu sa fakulteta.
Svi postojeći pretplatnici kablovske televizije (ili kombinacije kablovske
televizije sa prepaid internetom) koji se opredele za Studentski
paket dobijaju prvi mesec po ceni od 1 din uz minimalno korišćenje
usluge 12 meseci i uz overen indeks ili potvrdu sa fakulteta.
Korisnici koji se opredele za Studentski paket dobijaju:
- internet brzine 25/2 Mb/s
- Wi-Fi uređaj
- D3 GO
Studentski paket podrazumeva mogućnost pauziranja ugovorne
obaveze i do 3 meseca.
Cena mesečne pretplate za Studentski paket iznosi 1.590 dinara.
Cena mesečnog održavanja KDS-a nije uračunata u cenu
ovog paketa i plaća se posebno.
Nemoj da se mučiš da proveravaš to se dešava sa 3928s na mnogo mesta. I onda prokine i radi vise dana bez problema i onda se ponovo desi isti problem ...ja ne znam da li je problem do windowsa ili do cisco 3928.. Kada se prikljucim na wifi sve radi, ali kada prikacim preko lan-a.. nastaje ludnica...
Gasi se i pali svakih 10 sekundi.. I vidi se i na modemu da se gubi konekcija.. (pali se i gasi lampica)..
A onda ako bude konekcije 5 minuta onda se nece gasiti uopste, tj. do sledeceg restartovanja kada nastaje opet zezanje.. Kako proveriti da li je do drajvera ili ovog glupog 3928 ?
ja ne znam da li je problem do windowsa ili do cisco 3928.. Kada se prikljucim na wifi sve radi, ali kada prikacim preko lan-a.. nastaje ludnica...
Gasi se i pali svakih 10 sekundi.. I vidi se i na modemu da se gubi konekcija.. (pali se i gasi lampica)..
A onda ako bude konekcije 5 minuta onda se nece gasiti uopste, tj. do sledeceg restartovanja kada nastaje opet zezanje.. Kako proveriti da li je do drajvera ili ovog glupog 3928 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari