^
p.s. Da napomenem, za kupovinu PS4 preko njih traže potpisivanje nove UO od 24 meseca, što nigde ne stoji na njihovom sajtu!!! To se zove lažno oglašavanje.
Nemozes otici iz Sbb pa se vratiti kao novi korisnik... Jedino ako ide ugovor na nekog drugog i to pod drugim prezimenom... Ja sam pre neki dan uzeo samo kablovsku, a pre 5-6 god sam bio korisnik Kds-a koji su oni potom kupili i kaze mi lik sto sam zvao bez obzira na to sto je cale imao ugovor sa kds, a ja sada hocu na istoj adresi sa sbb, posto je isto prezime to se ne racuna kao novi korisnik... Koja glupost, pa reko jel moze na suprugu ona ima '' duplo'' prezime kaze nece proci, oni to po jmbg proveravaju, pa ce im opet izaci moje prezime... Rekoh ajd vidi, napravi nesto... Na kraju ipak donesose ugovor na moje ime i 3 predplata po 1 din....Al koja je to glupost, em bio ugovor sa drugom firmom, em druga osoba, oni to opet ne smatraju kao nov korisnik... Tako da nemojte se zavaravati sa tim, oticicu pa cu se vratiti i opet uzeti promociji!
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Čekaj, kad daju mesec za 1 dinar jel to stvarno i bruto za 1 dinar ili se uz to još naknadno računa i održavanje od hiljadu i kusur dinara?
Zavisi, imas 3 razlicite ponude. Jedna je standardna sa SBB sajta, jedna sa KPa, prva nije dinar vec 1000, druga je bas dinar. I imas ono sto SBB promoteri "daju". Mislim da je ista kao KP ponuda, osim po trajanju.
Pise sitnim slovima "mesecno odrzavanje nije ukljuceno u cenu" kada je pilicarska promocija, pa cak i da uzimas Duo/Trio, placas mesecno odrzavanje (1000din), konkretno u SBBovoj ponudi...
Koliko se ceka da postar donese na potpis novi ugovor?
Danas se cuo sa SBB i dogovorili trio gold eksta po ceni trio golda, 2 godine.
A koji je bolji (ili manje loš) Cisco EPC 3925 ili EPC 3928?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari