Kod mene su pre par dana postavili ormariće i kablove u hodniku zgrade, kod mene nisu svraćali, moguće samo kod onih koji su ih zvali.
Ne vidim viseće kablove do zgrade.
Sent from my x600 using Tapatalk
ako mislis na ubee ruter ili cisco ruter koji dolazi kao oprema kad si na sbb netu,mozes povezati ruter dlink,samo sto mora da ide lan kabal,od sbb rutera do tvog dlinka,i onda se tamo igras ili ga stavis na 192.168.0.254 a dhcp iskljucis i to je to.Ili kupis onaj pojacivac za wifi,to se sada pojavilo samo ga ubodes u struju i on pokupi slab wifi signal,a valjda tebi tu pojaca.
Pa ništa ih ne košta, a može da privuče nove korisnike ili da zadrži postojeće. Uz to, neki korisnici će se odreći popusta zarad benefita koje nudi superset. Eto je kvaka.Koji je motiv SBB-a i Telenora da ponude Superset promociju?
U čemu je "kvaka", mora negde postojati neka začkoljica?
Kostaju 50% vise minuta Telenor, ako se zovu van mreze.Pa ništa ih ne košta, a može da privuče nove korisnike ili da zadrži postojeće. Uz to, neki korisnici će se odreći popusta zarad benefita koje nudi superset. Eto je kvaka.
Na fejsu gomila korisnika pita SBB kada će neki popust za dugogodišnje korisnike i uvek SBB odgovara sa robotizovanim odgovorom:
Meni su rekli samo da to kosta 2000 i nista vise. Nisam uzeo za sad jer gubim vracanje unazad, a znaci mi kad ne stignem da gledam moto gp.Meni traže priključnu taksu i mesečnu rentu D3 Cam modula. Poslao im mail danas,ali do sad niko ne odgovara.
Uskoro SBB postavlja svoju opremu i u mojoj zgradi( mirijevo ). Citam vase komentare i odgovore, pa me zanima da li ima neko uopste da je zadovoljan internetom i da dobije tih Do 50mbs ?
Na fejsu gomila korisnika pita SBB kada će neki popust za dugogodišnje korisnike i uvek SBB odgovara sa robotizovanim odgovorom:
Pozdrav,
Za moje hoću da uzmem SBB Duo TV + TEL (imaju samo analognu TV). Moji su stari, i pomalo im je komlikovano sa dva daljinska, ali mnogo više komplikavno što nije moguće podesiti kanele da idu željenim redoslednom, na primer: 1 - RTS1, 2 - RTS2, 3 - ... i tako jedinih 15 kanala koji ih zanimaju, koje mogu da "šaltaju", umesto 101 - RTS, recimo 234 - B92, 567 - N1 i slično. Zezao sam se sa My Favorites i nisam uspeo to da podesim kao što je nekada bilo kod analogne TV. I to je veliki problem.
Za to su mi u kol centru rekli da ima leka, da oni besplatno daju neki mali priključak koji se zakači za TV (nisi znali da kažu koju ulaz) i onda se koristi samo jedan daljinski i na njemu mogu da se podese kanali da idu željenim redoslednom. Ali onda nema 72 sata unazad, snimanja i drugih naprednih usluga.
Šta vi mislite?Any hint? U krajnjem, moji mogu da ostanu na analognoj TV (imaju 2 flat TV u kući). Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari