Kao novog korisnika te računaju tek posle 6 meseci od otkazivanja, meni danas tako rekli u poslovniciJel te računaju kao novog korisnika kad im otkažeš sve usluge i posle mesec, dva se opet javiš da hoćeš njihove usluge? Vidim da daju ozbiljne popuste za nove korisnike, 6 meseci free, 12 meseci itd
Ne citas ceo post, sve pise.Kao novog korisnika te računaju tek posle 6 meseci od otkazivanja, meni danas tako rekli u poslovnici
@Sceka222
Otkud ti to da ako se prelazi na skuplji paket onda važi akcija? Ja sam danas pitao jer sam hteo sa silver trio na gold trio da pređem i ne važi
Tek treba da potpišem ugovor sa SBB, imasm još nedoumica.
Ako tražim i dobijem 3208 modem (imam svoj ruter), da li će mi raditi Unifi? Paket bi trebalo da bude trio gold.
Ne citas ceo post, sve pise.
Pozdrav!
Ova nova ponuda je za nove korisnike (one koji nikada nisu bili korisnici SBB-a) i stare korisnike koji obnavljaju ugovor ali prelaze na skuplji paket. Ovo za stare korisnike sam jedva saznao, iz drgog puta zvanja telefonom pa "Internet" pa "Napredna podrska" pa se covek nasmejao jer me nije zanimalo nista u vezi Internet-a zato sto mi radi dobro nego sam ga zamolio da se raspita...![]()
Pređi na veći paket
Pretplatnici standardne telefonije, promotivnog paketa za
telefoniju, Silver paketa (Arilje, Bor i Ivanjica), Trio Mix i Digitalnih
Duo TV+TEL i Trio TV+NET+TEL paketa ukoliko pređu na
Digitalni Duo TV+TEL ili Trio TV+NET+TEL paket koji je cenovno
viši, a bez gubitka internet usluge (npr. bez prelazaka sa Trio na
Duo pakete) dobijaju pogodnost 6 meseci novi paket po ceni
starog paketa, uz minimalno korišćenje usluga 24 meseca.
Pretplatnici paketa FlatHome Postpaid, Mix, Super HD Mix, HD
Mix, Mix2u1, Flat ugovor, Personal, Start, Duo Mix, Studentskog
paketa i Digitalnih Duo TV+NET paketa ukoliko pređu na
Digitalni Duo TV+NET paket koji je cenovno viši dobijaju
pogodnost 6 meseci novi paket po ceni starog paketa, uz
minimalno korišćenje usluga 24 meseca.
Pretplatnici paketa FlatHome Postpaid, Mix, Super HD Mix, HD
Mix, Mix2u1, Flat ugovor, Personal, Start, Duo Mix, Studentskog
paketa i Digitalnih Duo TV+NET paketa ukoliko pređu na
Digitalni Trio TV+NET+TEL paket koji je cenovno viši dobijaju
pogodnost 12 meseci novi paket po ceni starog paketa, uz
minimalno korišćenje usluga 24 meseca.
Pa znači dobro sam razumeo šta si napisao. Ali i ja sam juče bio u poslovnici i meni su rekli da ne važi za postojeće korisnike iako bih prešao na skuplji paket. Kome su dali pogrešnu informaciju, tebi ili meni?Ako potpises ugovor za skuplji paket nego sto trenutno koristis. Sta je tu nejasno? I, da ponovim, nije to nesto sto sam ja "skontao" nego sam tu informaciju dobio u telefonskom razgovoru sa SBB-om.
Pozdrav!
Mislim da su tebi dali pogresnu info,stari samo uz veci paket.Pa znači dobro sam razumeo šta si napisao. Ali i ja sam juče bio u poslovnici i meni su rekli da ne važi za postojeće korisnike iako bih prešao na skuplji paket. Kome su dali pogrešnu informaciju, tebi ili meni?
Mislim da su tebi dali pogresnu info,stari samo uz veci paket.
Meni su aktivirali odmah koliko se sećam, ali je neki problem sada u Telenoru, meni je posle promene paketa isključen Superset, a kada sam ga opet aktivirao, ne prikazuje se na stanju, a stoji da je aktivirano. Zvao sam korisnički i rekli su da će rešiti...Koliko se ceka na aktivaciju superseta? Malopre podneh zahtev..
Probaj ovako https://www.cs.cmu.edu/~help/networking/IP_renew.html ali, opet zavisi kako je SBB to podesio.
Cimaj ih ako imaš face, meni su sredili od uveče do ujutro to. Jer sam i ja menjao 2 puta paket u 4 dana.Koliko se ceka na aktivaciju superseta? Malopre podneh zahtev..
Cimaj ih ako imaš face, meni su sredili od uveče do ujutro to. Jer sam i ja menjao 2 puta paket u 4 dana.
1. Po isteku ugovorne obaveze od 24 meseca za Duo Net Silver paket , da li SBB automatski nastavlja novu ugovornu obavezu na novih 24 meseca . Da ili ne (da li se menja mesečno zaduženje od 2.799,00 din.) ?
2. Koji minimalni Telenor postpaid paket treba imati da bi se aktivirao Superset ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari