Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel saznao neko kolika je ugovorna obaveza sa tih prvih par meseci gratis?

24 meseca je ugovorna obaveza.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Ova nova ponuda je za nove korisnike (one koji nikada nisu bili korisnici SBB-a) i stare korisnike koji obnavljaju ugovor ali prelaze na skuplji paket. Ovo za stare korisnike sam jedva saznao, iz drgog puta zvanja telefonom pa "Internet" pa "Napredna podrska" pa se covek nasmejao jer me nije zanimalo nista u vezi Internet-a zato sto mi radi dobro nego sam ga zamolio da se raspita... :)

Elem, pitam ja sta ja da radim, vazi li nekako to za mene (i sve koji imaju Trio Gold Premium) ali mrka kapa, odnosno prakticno jedino mi sa Premium paketima nikako ne mozemo nikada da dobijemo nikakav popust. :) Ali, covek je u pravu u jednom - kaze "Pa svima koji imaju Premium se samim tim sto imaju taj paket isplati vise nego ostalima jer imaju bukvalno sve a svako umapredjenje ponude je uvek automatski bez uslovljavanja". To je rezon kojim sam se ja inace rukovodio uzimajuci Premium paket.

Sto se tice povecanja brzine (i to sam pitao, bio je bas raspolozen, a u odnosu na Slovence koji imaju dosta bolju ponudu i brzine i svega ostalog) nesto je kao nacuo da bi trebalo da bude u narednom periodu od par meseci a pretpostavlja od septembra.

Znaci, takve sam informacije dobio.

Pozdrav!

EDIT

Da... izgleda da ovaj put sve sto se daje ulazi u 24 mececa, nema kao ranije kad se ispuca to nesto sto daju (za dinar...) tek tada pocinje dve godine. Za sada je to promenjeno.

Poslednja izmena:
Jel te računaju kao novog korisnika kad im otkažeš sve usluge i posle mesec, dva se opet javiš da hoćeš njihove usluge? Vidim da daju ozbiljne popuste za nove korisnike, 6 meseci free, 12 meseci itd
Kao novog korisnika te računaju tek posle 6 meseci od otkazivanja, meni danas tako rekli u poslovnici

@Sceka222
Otkud ti to da ako se prelazi na skuplji paket onda važi akcija? Ja sam danas pitao jer sam hteo sa silver trio na gold trio da pređem i ne važi

Poslednja izmena:
Za stare koji hoce da predju na vec treba da vazi ova akcija.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Kao novog korisnika te računaju tek posle 6 meseci od otkazivanja, meni danas tako rekli u poslovnici

@Sceka222
Otkud ti to da ako se prelazi na skuplji paket onda važi akcija? Ja sam danas pitao jer sam hteo sa silver trio na gold trio da pređem i ne važi
Ne citas ceo post, sve pise.

Pozdrav!

Tek treba da potpišem ugovor sa SBB, imasm još nedoumica.
Ako tražim i dobijem 3208 modem (imam svoj ruter), da li će mi raditi Unifi? Paket bi trebalo da bude trio gold.

Ne citas ceo post, sve pise.

Pozdrav!

Ajde mi pojasni ovaj boldirani deo, ja samo onda pogrešno shvatio

Ova nova ponuda je za nove korisnike (one koji nikada nisu bili korisnici SBB-a) i stare korisnike koji obnavljaju ugovor ali prelaze na skuplji paket. Ovo za stare korisnike sam jedva saznao, iz drgog puta zvanja telefonom pa "Internet" pa "Napredna podrska" pa se covek nasmejao jer me nije zanimalo nista u vezi Internet-a zato sto mi radi dobro nego sam ga zamolio da se raspita... :)

Ako potpises ugovor za skuplji paket nego sto trenutno koristis. Sta je tu nejasno? I, da ponovim, nije to nesto sto sam ja "skontao" nego sam tu informaciju dobio u telefonskom razgovoru sa SBB-om.

Pozdrav!

Bilo bi lepo kada bi vazilo isto i za stare korisnike ali koliko ja vidim/razumem stari korisnici mogu da dobiju samo ovo: :whip:

Pređi na veći paket
Pretplatnici standardne telefonije, promotivnog paketa za
telefoniju, Silver paketa (Arilje, Bor i Ivanjica), Trio Mix i Digitalnih
Duo TV+TEL i Trio TV+NET+TEL paketa ukoliko pređu na
Digitalni Duo TV+TEL ili Trio TV+NET+TEL paket koji je cenovno
viši, a bez gubitka internet usluge (npr. bez prelazaka sa Trio na
Duo pakete) dobijaju pogodnost 6 meseci novi paket po ceni
starog paketa, uz minimalno korišćenje usluga 24 meseca.
Pretplatnici paketa FlatHome Postpaid, Mix, Super HD Mix, HD
Mix, Mix2u1, Flat ugovor, Personal, Start, Duo Mix, Studentskog
paketa i Digitalnih Duo TV+NET paketa ukoliko pređu na
Digitalni Duo TV+NET paket koji je cenovno viši dobijaju
pogodnost 6 meseci novi paket po ceni starog paketa, uz
minimalno korišćenje usluga 24 meseca.
Pretplatnici paketa FlatHome Postpaid, Mix, Super HD Mix, HD
Mix, Mix2u1, Flat ugovor, Personal, Start, Duo Mix, Studentskog
paketa i Digitalnih Duo TV+NET paketa ukoliko pređu na
Digitalni Trio TV+NET+TEL paket koji je cenovno viši dobijaju
pogodnost 12 meseci novi paket po ceni starog paketa, uz
minimalno korišćenje usluga 24 meseca.

Ako potpises ugovor za skuplji paket nego sto trenutno koristis. Sta je tu nejasno? I, da ponovim, nije to nesto sto sam ja "skontao" nego sam tu informaciju dobio u telefonskom razgovoru sa SBB-om.

Pozdrav!
Pa znači dobro sam razumeo šta si napisao. Ali i ja sam juče bio u poslovnici i meni su rekli da ne važi za postojeće korisnike iako bih prešao na skuplji paket. Kome su dali pogrešnu informaciju, tebi ili meni?

Poslednja izmena:
Pa znači dobro sam razumeo šta si napisao. Ali i ja sam juče bio u poslovnici i meni su rekli da ne važi za postojeće korisnike iako bih prešao na skuplji paket. Kome su dali pogrešnu informaciju, tebi ili meni?
Mislim da su tebi dali pogresnu info,stari samo uz veci paket.

Mislim da su tebi dali pogresnu info,stari samo uz veci paket.

Kako su njemu dali pogrešnu info, kada ovaj akcijski pdf prilično eksplicitno kaže da stari korisnici dobjaju samo 6 meseci po ceni slabijeg paketa?

Pre će biti da se čovek iz internet podrške (kome ugovori i promocije nisu u nadležnosti) zbunio...

*Daj Bože da grešim

Koliko se ceka na aktivaciju superseta? Malopre podneh zahtev..

Koliko se ceka na aktivaciju superseta? Malopre podneh zahtev..
Meni su aktivirali odmah koliko se sećam, ali je neki problem sada u Telenoru, meni je posle promene paketa isključen Superset, a kada sam ga opet aktivirao, ne prikazuje se na stanju, a stoji da je aktivirano. Zvao sam korisnički i rekli su da će rešiti...

Sent via Xperia Z3

A meni su na fb stranici rekli da kao korisnik premium paketa imam mogućnost da uzmem tv/komp ili konzolu na rate bez kamate na 24 rata ukoliko opet potpišem ugovor koji sam potpisao pre manje od dva meseca... I bezveze sam nazvao KS i pitao i ako me to ne zanima ni malo i oni tamo kao znaju za to al nit znaju koja je ponuda tih uređaja i koliko košta ,ni ništa,jako neozbiljno... Samo su mi rekli da ukoliko želim odem do poslovnice i upoznam se sa detaljima,tamo nisam ni išao jer me ne zanima ;)

Čisto da ti kažem da sam ja cimao Telenor na faceu, a ne SBB.

Aktovirano danas.. Ok je..

Da li SBB uz sve Duo Net pakete daje wifi ruter ili se uz Duo Net Silver(30/2) dobija sipak?

1. Po isteku ugovorne obaveze od 24 meseca za Duo Net Silver paket , da li SBB automatski nastavlja novu ugovornu obavezu na novih 24 meseca . Da ili ne (da li se menja mesečno zaduženje od 2.799,00 din.) ?
2. Koji minimalni Telenor postpaid paket treba imati da bi se aktivirao Superset ?

Poslednja izmena:
1. Po isteku ugovorne obaveze od 24 meseca za Duo Net Silver paket , da li SBB automatski nastavlja novu ugovornu obavezu na novih 24 meseca . Da ili ne (da li se menja mesečno zaduženje od 2.799,00 din.) ?
2. Koji minimalni Telenor postpaid paket treba imati da bi se aktivirao Superset ?

Niko ne sme produzavati ugovornu obavezu bez tvoje saglasnosti. Sve ostaje onako kako jeste samo sto nema UO.

Нико не сме да продужи УО аутоматски осим ако то не пише у уговору који сви ми потписујемо а не прочитамо. Мислим да је тако код мог провајдера а само продужавање опет зависи од њих. Рецимо СББ наставља под истим условима док неки други промене па укину неке бенефите који су добијени уз ту УО па наставе са другим условима. Када почнемо да читамо уговоре, знаћемо шта се дешава на крају УО.

Nesto mi se ne isplati da produzavam ugovor za 24 meseca samo zbog Pickbox-a, mogli su neki popust dodatni da daju za redovno placanje ili bar ovaj ruter novi da ponude. Ovako je bolje sacekati nesto novo mada ne verujem da ce i tada biti nesto revolucionarno u ponudi za stare korisnike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno