Meni ne, nikada.da li nekom na novom Ubee EVW327 nakon isključivanja ili nestanka struje, vrati sve parametre na fabrička podešavanja?
Jel zna neko na koju adresu se šalje receiver od Total TV-a kad zelim da raskinem ugovor? Sad me zvala operaterka iz call centra i rekla mi adresu ali nisam zapamtio![]()
...Voleo bih da mi neko objasni u cemu se ogleda nekompatibilnost, ako signal ide preko HDMI prikljucka i uglavnom radi.
. Tu moze doci do greske/nekompatibilnostiThe source device checks the display’s DVI or HDMI port for the presence of an EDID prom and uses the information inside to optimize the output video and/or audio format.
Dešava mi se čudna stvar u poslednje vreme... Imam dva D3 uređaja u stanu, i na sekundarnom je počelo da se dešava to da posle 10 minuta gledanja, nestane ton. Ovo se ne dešava kada gledam tv preko obične kablovske, niti kada gledam nešto preko USB. Znaci da je problem do d3...
Meni je Ubee dzigericu pomerio, toliko da sam se na kraju morao vratiti na HG.
A sta vam nije radilo, kako se manifestovalo to "pomeranje dzigerice" ili sta vec? Pitam da bih znao sta moze da se desi, eventualno, jer kod mene radi sve odlicno (bolje od prethodnog HG koji vi dobiste u zameni za UBEE).
Pozdrav!
Nije taE moj care
Kumodraška 13 11000 Beograd
U svakoj pošti imaju memorisanu adresu samo kaži za Total Tv![]()
Nije taE moj care
Kumodraška 13 11000 Beograd
U svakoj pošti imaju memorisanu adresu samo kaži za Total Tv![]()
Ima na TotalTV site-u adresa
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari