Hvala na odgovoru. Mogu samo da dodam za ovaj deo što se tiče LK: kad sam poslednji put išao da joj očitam LK, u kopirnici mi rekoše da je izbacilo da joj je isteklo pre skoro godinu dana. Zašto joj odmah nisu izdali doživotnu, ni meni nije jasno.
Da li time mislis jedan isti vlasnik na dve lokacije, neko ko ima dva stana i dva ugovora kod SBB-a na jedno (svoje) ime?...(jedan vlasnik za jednu lokaciju, jedan vlasnik za drugu)...
Izvodljivo je u svakom slucaju - kao proba. Mozes da odneses modem/HG kod komsije ili na drugi kraj grada i da probas, ranije sam i sam to probao (dok su bili samo modemi) i Internet je radio bez problema. Kazem, mozes da probas u svakom slucaju pa ako radi ok...I recimo da hoću da na jednoj lokaciji promenim paket i dobijem Ubee EVW327N.Kada to sve završim,hoću da recimo taj novi uređaj fizički odnesem i uključim na tu drugu lokaciju da bih proverio da li će da radi(internet!!! .. pa i sve ostalo ako može).
Da li je to izvodljivo?
UBEE radi bolje od predhodnih HG-a po pitanju WiFi varijante (kablom svi isto rade, naravno) ali ipak zavisi od konfiguracije prostora, prepreka... pa mislim da ti niko sa sigurnoscu ne moze nista reci osim ovo sa pocetka recenice.Ovo me interesuje prevashodno zbog interneta.Da pojasnim: na toj drugoj lokaciji gde hoću da prenesem novi uređaj je veliki prostor*stan je u pitanju* i ima dva zida koja dele modem od desktop računara,pa mi mnogo pada brzina interneta.Pošto su mi iz SBB-a rekli da je Ubee EVW327N noviji i jači uređaj ,ali ne znaju sa sigurnošću koliko,moram to da proverim pre nego što bih prelazio na novi paket na toj drugoj lokaciji!!!! Hvala
Lepoverovatno odgovor na sutrasnju vip akciju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari