Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li nekom na novom Ubee EVW327 nakon isključivanja ili nestanka struje, vrati sve parametre na fabrička podešavanja?

Samo mrtvi telekom ne nudi nikakve akcije. Izgleda da je doslo vreme da ih sutnem posle 15 godina saradnje. Da ne pricam da mi nikada nisu dali nikakav poklon niti ponudu.

Meni je Ubee dzigericu pomerio, toliko da sam se na kraju morao vratiti na HG.

da li nekom na novom Ubee EVW327 nakon isključivanja ili nestanka struje, vrati sve parametre na fabrička podešavanja?
Meni ne, nikada.

U odnosu na sve ostale do sada (i modeme i HG) radi savrsneo dobro. Jedino ta fora sa prikljucenjem harda na USB nije nikome jasna... ni onima u SBB-u. Sve ostalo je odlicno.

Pozdrav!

Dešava mi se čudna stvar u poslednje vreme... Imam dva D3 uređaja u stanu, i na sekundarnom je počelo da se dešava to da posle 10 minuta gledanja, nestane ton. Ovo se ne dešava kada gledam tv preko obične kablovske, niti kada gledam nešto preko USB. Znaci da je problem do d3...

Ниси једини, зови СББ и жали се. Пустиће ти нови фирмвер... чекам и сам да проверим хоће ли нестати проблем губитка тона.

Zvao sam,kažu moraju da izađu na teren da provere...

Kod mene je nestajao ton posle neodredjenog perioda. Prvo na Sinemaniji, pa se prosirilo i na ostale kanale.
Zanimljivo je da se ton vraca cim se promeni kanal.

Posle telefonske prijave, resili su mi problem za 2 minuta, tako sto su pustili stariju verziju firmvera, nego ona sto je bila u njemu.
Kazu, nova verzija mi nije kompatibilna sa TV-om (???). Voleo bih da mi neko objasni u cemu se ogleda nekompatibilnost, ako signal ide preko HDMI prikljucka i uglavnom radi.

Jel zna neko na koju adresu se šalje receiver od Total TV-a kad zelim da raskinem ugovor? Sad me zvala operaterka iz call centra i rekla mi adresu ali nisam zapamtio :D

E moj care :D

Kumodraška 13 11000 Beograd

U svakoj pošti imaju memorisanu adresu samo kaži za Total Tv :)

...Voleo bih da mi neko objasni u cemu se ogleda nekompatibilnost, ako signal ide preko HDMI prikljucka i uglavnom radi.

Ako nije retoricko pitanje...
Ako je opcijama PCM onda D3 obradjuje zvuk i salje ga na tv.
Ako je EDID odabrano onda D3 samo propusti audio i TV obradjuje zvuk.
The source device checks the display’s DVI or HDMI port for the presence of an EDID prom and uses the information inside to optimize the output video and/or audio format.
. Tu moze doci do greske/nekompatibilnosti

Nisam siguran, ali nije lose proveriti, da li verzija HDMI kabla ima kakav uticaj na gore pomenuto. Recimo, SBB sada daje 1.4 preko kojeg TV ima i ethernet i radi CEC. Sa 1.3 kablom CEC ne radi.

Nije retoricko.
I PCM i EDID se isto ponasaju. Menjao sam 4 HDMI kabla, razlicite duzine i uvek isto.

Ton je dobar, pa onda pocinje blago pucketanje kroz zvuk, pa jace pucketanje i na kraju prekid tona.

I sve se resilo instalacijom nize verzije softvera.

Dešava mi se čudna stvar u poslednje vreme... Imam dva D3 uređaja u stanu, i na sekundarnom je počelo da se dešava to da posle 10 minuta gledanja, nestane ton. Ovo se ne dešava kada gledam tv preko obične kablovske, niti kada gledam nešto preko USB. Znaci da je problem do d3...

zvuci mi kao problem sa HDCP-om.

A sta vam nije radilo, kako se manifestovalo to "pomeranje dzigerice" ili sta vec? Pitam da bih znao sta moze da se desi, eventualno, jer kod mene radi sve odlicno (bolje od prethodnog HG koji vi dobiste u zameni za UBEE).

Pozdrav!

A sta vam nije radilo, kako se manifestovalo to "pomeranje dzigerice" ili sta vec? Pitam da bih znao sta moze da se desi, eventualno, jer kod mene radi sve odlicno (bolje od prethodnog HG koji vi dobiste u zameni za UBEE).

Pozdrav!

Kod mene radi bruka.

Evo kako mi rade dvb-c kanali u večernjim satima.To je tako već godinu dana kada je neki kanal "opterećen "
http://sendvid.com/b433e0eg
Kanali koji se u tom trenutku manje gledaju imaju full signal,a oni koji se više gledaju imaju pikselizaciju.

Poslednja izmena:
Mozda je neko pitao ali stvarno nemam predstavu gde bih od ovih 688 strana mogao to da trazim.

Uglavnom, zanima me da li ja, kao korisnik Beogrid-a mogu da se prijavim za Uni-Fi?

Па постоји UniFi тема са мање страница али ми се чини да би ти ово више одговарало. ;)

Nemoze kao korisnik beogrida da koristis unifi bar su meni tako rekli 3 puta dosad koliko sam pitao a i probao da se logujem sa beogrid mailom rekose da jos nije to u funkciji a kada ce biti neznam.

Pu jee. Radim na mestu gde ima 2 wirless-a, i oba imaju jako slab signal, jedino ovaj UniFi ima iole pristojan.

Aj probacu sutra da se registrujem, da se ne zamajavam sad pa javljam dal je uspelo.

@calexx Video sam tu temu nego sam se nesto istripovao da je davno bio zadnji post pa nisam hteo da ozivljavam zbog ovog pitanja

Pa pise da ima, probaj da registrujes nalog na mojsbb.rs koristeci broj ugovora Beogrida.

Uspeo sam da se registrujem na moj sbb portal kao sto jericho je napisao (thx btw) a posto nemam sad ovde unifi mrezu kad budem naleteo pa cu probati da li moze da se konektuje jer ima opcija za unifi i d3go i superset samo nema za unifon u odnosu na sbb. pozz

^Posle koliko su ti poslali mail? Meni evo vec par sati nista ne stize. Jeste da pise da ce stici u roku od 24h ali da li je stvarno toliko potrebno?

Odmah je dosao automatski na beogridov mail koji sam dobio kad sam presao kod njih.

Ja sam kao mail stavio neki drugi, gmail. Ne znam da li je do toga...

EDIT: Sad sam opet pokusa, pise da je nalog u procesu registracije i da posetim mail -.-

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno