- Učlanjen(a)
- 07.06.2013
- Poena
- 69
Meni ne.
ccc.
Meni ne.
Ја сам већ писао, пакет који користим код СББ-а кошта 3.690, имам 60/3 и телевизију. Тамо где планирам да пређем за 2.690 добијам 60/6 (врло могуће и 80/8 али то није редовна понуда) у FTTH варијанти и опет дигиталну телевизију. За 1.000 мање пара имам бољи upload, имам оптику али немам 72ч и немам спорт клуб. Мислим да ми више значи кило пара од враћања програма.
Једино је проблем што је понуда локална мада и ви горе имате неке солидне кабловске понуде, питање је да ли могу да добаце до вас.
August 28 at 11:35am - SBB Zdravo *****. Za sad ne postoje tehničke mogućnosti za uvođenje fibera u Novom Sadu, kao ni tehničke mogućnosti za povećanje uploada. Naš najveći internet paket je 120/5 Mb/s.
Јесте доста мењао, од прошлих уговора који су кренули од неких ситних брзина су бар 2 пута после тога подизали брзине. Мој пакет је почео као 25/2 па је промењено на 40/2 да би на крају имао 60/3.Kada je SBB zadnji put podigao pakete, a kada je zadnji put nesto ulozio u infrastrukturu?
Preduslov je da živiš u Nišu
U kom si delu Kraljeva? Ja razmišljam da pređem na sbb al ti me uplaši sad.Koliko lose radi sbb u Kraljevu , bruka i sramota.. Zadnjih par dana samo za fb i torente sluzi..
U kom si delu Kraljeva? Ja razmišljam da pređem na sbb al ti me uplaši sad.
Hvala, uzeću verovatno ono 2 meseca besplatno pa vratiš ako nisi zadovoljan na kevu. Ako mi se svidi posle uzmem na moje ime ugovor prva 4 meseca besplatno.Na beranovcu. Drugar mi ima u Ibarskoj sbb, isto nije zadovoljan. Izmi pri paid 1 mesec, istestiraj, pa ako ti odgovara napravite ugovor..
Obzirom da je u pitanju SK3 biće samo na SBB.
Ko im je kriv kad su ucenjivali sbb svojevremeno. Sto se mene tice slobodno vec sad mogu da zatvaraju radnjuSportklub od ove godine i ubuduće prenosi NFL. Obzirom da je u pitanju SK3 biće samo na SBB. Još da im uzmu i LŠ i kalćo a SK i UG ozbiljno imaju kinte, Arena će moći da zatvori radnju ili da prenose ovaj jad od JSL.
Da kvalitat je što imaji JSL. Stvarno mislim...Arena po meni ima bolji sportski program. Sk vadi samo premijer liga i moto gp,sve ostalo nije vredno pomena..
Dok na areni imas italiju,domacicu,ls,le ,francusku itd
Kakvo pitanje kad je Arena trazila sbb-u 100din po korisniku.To je viliko pitanje ko je tu koga ucenjivao, ali posle primere, sad i NFL. izgleda da su pukli žestoko jer ne mogu ništa da zadrže. Zamalo da uvedem MTS IPTV samo radi NFL. Da sam to uradio žestoku bi se pokajao. Arena ima krš program u odnosu na SK.
Pa vidiš meni je premier liga presudna. A od prošle godine tu je i primera a uefa kvalifikacije svi zeniski mastersi moto gp nba nfl dosta toge više nego na areni. Ali dobro svako ima svoj fetišDa zavrsim pricu. Da mogu platio bih 500din mesecno za arenu,ali raspali sbb i drzavna arena su u "svadji"
Uvek bih licno birao italiju,francusku,jsl,argentinu,le,ls,copa libretadores pre premijer lige,ukrajne,danske,austrije,rusije,nfl i tenisa ,tenisa i tenisa.
Naravno to je moje licno misljenje. Kapiram da ima ljudi kojima je nfl i nba od presudnog znacaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari