Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам већ писао, пакет који користим код СББ-а кошта 3.690, имам 60/3 и телевизију. Тамо где планирам да пређем за 2.690 добијам 60/6 (врло могуће и 80/8 али то није редовна понуда) у FTTH варијанти и опет дигиталну телевизију. За 1.000 мање пара имам бољи upload, имам оптику али немам 72ч и немам спорт клуб. Мислим да ми више значи кило пара од враћања програма.

Једино је проблем што је понуда локална мада и ви горе имате неке солидне кабловске понуде, питање је да ли могу да добаце до вас.

Aj mi sad lepo posalji u inboks koja firma je u pitanju,zivo me zanima.

Ne mora u inbox. Nazalost lokalna firma je u pitanju, exe net.

Preduslov je da živiš u Nišu

Izgleda da ova insajder informacija koja kruži internetom ipak i možda neće biti tačna, ako je suditi po odgovoru KS SBB.

PS. Koliko su oni tehnički potkovani, osim da šablonski odgovore, ali uzmite sve sa rezervom :D :D :D

August 28 at 11:35am - SBB Zdravo *****. Za sad ne postoje tehničke mogućnosti za uvođenje fibera u Novom Sadu, kao ni tehničke mogućnosti za povećanje uploada. Naš najveći internet paket je 120/5 Mb/s.

Kopirano sa SBB FB

Poslednja izmena:
Kada je SBB zadnji put podigao pakete, a kada je zadnji put nesto ulozio u infrastrukturu?

Ваљда информација говори о неким новим брзинама, оптика неће још дуго. А овакав одговор ће да дају и оне ноћи пред увођење евентуалних нових брзина, нити ови знају шта се дешава нити смеју да открију преко реда.

Како год, СББ ће да задржи 99% корисника јер су прошли пут добро дигли брзине а и телевизија им је ОК па мислим да неће да се труде да нешто ново понуде. Осим можда уобичајених глупости типа видео клуб, клуб зона, филмови и серије које су хит или их нико не гледа. Можда мало обогате теве пакете тј понуде више програма уз неки пакет а вероватно ће да дају два дигитална пријемника у бар пола пакета.
Kada je SBB zadnji put podigao pakete, a kada je zadnji put nesto ulozio u infrastrukturu?
Јесте доста мењао, од прошлих уговора који су кренули од неких ситних брзина су бар 2 пута после тога подизали брзине. Мој пакет је почео као 25/2 па је промењено на 40/2 да би на крају имао 60/3.
Што се инфраструктуре тиче, знам да су пре ~годину дана провукли оптички кабл поред моје зграде и набацили га на комшијску где је направљено ново чвориште. Шта друго да улажу?

Poslednja izmena:
Preduslov je da živiš u Nišu

Haha,znaci nista,znao sam da ima neka caka,a i iskreno i da zivim ne bi eksperimentisao sa njima. Previse povoljno deluju da bi im onda i sve ok sljakalo.

Ma podicice garant brzine neta do oktobra i malo modifikovati pakete. A najbolja fora bi im bila da stigne nova oprema (mislim na sbb) ;-)

Poslednja izmena:
Koliko lose radi sbb u Kraljevu , bruka i sramota.. Zadnjih par dana samo za fb i torente sluzi..

^Ma danas je nesto slabo radilo i kod mene, generalno sve radi ok 99% vremena (ako ti je signal dobar)

U kom si delu Kraljeva? Ja razmišljam da pređem na sbb al ti me uplaši sad.

Na beranovcu. Drugar mi ima u Ibarskoj sbb, isto nije zadovoljan. Izmi pri paid 1 mesec, istestiraj, pa ako ti odgovara napravite ugovor..

Na beranovcu. Drugar mi ima u Ibarskoj sbb, isto nije zadovoljan. Izmi pri paid 1 mesec, istestiraj, pa ako ti odgovara napravite ugovor..
Hvala, uzeću verovatno ono 2 meseca besplatno pa vratiš ako nisi zadovoljan na kevu. Ako mi se svidi posle uzmem na moje ime ugovor prva 4 meseca besplatno.

Tako je najbolje veruj mi. Evo zavrsava se 2 godne od kako ne igram cs zbog odvratnog laga. A samo to i igram vec 15 godina, niti jednu drugu igru.. Jednostavno nemoguce je.

Sportklub od ove godine i ubuduće prenosi NFL. Obzirom da je u pitanju SK3 biće samo na SBB. Još da im uzmu i LŠ i kalćo a SK i UG ozbiljno imaju kinte, Arena će moći da zatvori radnju ili da prenose ovaj jad od JSL.

To je novina. Nisu imali dok sam ja bio na ikomu

Ne znam kad je Ikom uvrstio u ponudu, ali za Vektor sam siguran, da je godinama unazad prisutan SK3

Sportklub od ove godine i ubuduće prenosi NFL. Obzirom da je u pitanju SK3 biće samo na SBB. Još da im uzmu i LŠ i kalćo a SK i UG ozbiljno imaju kinte, Arena će moći da zatvori radnju ili da prenose ovaj jad od JSL.
Ko im je kriv kad su ucenjivali sbb svojevremeno. Sto se mene tice slobodno vec sad mogu da zatvaraju radnju ;)

To je viliko pitanje ko je tu koga ucenjivao, ali posle primere, sad i NFL. izgleda da su pukli žestoko jer ne mogu ništa da zadrže. Zamalo da uvedem MTS IPTV samo radi NFL. Da sam to uradio žestoku bi se pokajao. Arena ima krš program u odnosu na SK.

Pa zar nije vec godinama polemika u vezi toga da na SBB nema Arena, i to se spocitava SBB-u kao najveca mana i da ce zbog toga vecina napustiti...?

Pa kako sad "Arena ima krš program u odnosu na SK." kad je godinama bilo drugacije? :)

Samo pitam, smesno mi deluje. Ja ne pratim sport, samo tenis po nekada pa nisam u toku...

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Da, ali godinama SK polako preuzima sportove i orenose od arene. Nekada je arena imala kvalitetniji sportski orogram, sada to nije slucaj.

Ima li neko neki info u vezi novih paketa?

Arena po meni ima bolji sportski program. Sk vadi samo premijer liga i moto gp,sve ostalo nije vredno pomena..

Dok na areni imas italiju,domacicu,ls,le ,francusku itd

Pa ako si bio upućen, mada vidim da nisi, Arena je ranije imala i NFL i špansku ligu. Ostali su i bez NFL i bez Španske lige. Ostala im je LŠ utorkom. Ali kad pigledaš šemu na 5 kabala zaista sem LŠ nema ništa vredno. Ali snimci utakmica JSL su Van pameti.

Arena po meni ima bolji sportski program. Sk vadi samo premijer liga i moto gp,sve ostalo nije vredno pomena..

Dok na areni imas italiju,domacicu,ls,le ,francusku itd
Da kvalitat je što imaji JSL. Stvarno mislim...

A le ?
Sigurno je sk bolji sa raspalim ligama tipa ukrajna,austrija i danska. Nemoj da se zezamo.

Sk je jedino bolji za ljude koji zive od tenisa,a da sam na njihovom mestu promenio bih ime u tenis klub. Ubili su sa smarackim tenisom..

To je viliko pitanje ko je tu koga ucenjivao, ali posle primere, sad i NFL. izgleda da su pukli žestoko jer ne mogu ništa da zadrže. Zamalo da uvedem MTS IPTV samo radi NFL. Da sam to uradio žestoku bi se pokajao. Arena ima krš program u odnosu na SK.
Kakvo pitanje kad je Arena trazila sbb-u 100din po korisniku.

Arena je tada imala odlican program ali ocigledno je da su se precenili.

Da zavrsim pricu. Da mogu platio bih 500din mesecno za arenu,ali raspali sbb i drzavna arena su u "svadji"

Uvek bih licno birao italiju,francusku,jsl,argentinu,le,ls,copa libretadores pre premijer lige,ukrajne,danske,austrije,rusije,nfl i tenisa ,tenisa i tenisa.

Naravno to je moje licno misljenje. Kapiram da ima ljudi kojima je nfl i nba od presudnog znacaja.

Poslednja izmena:
Da zavrsim pricu. Da mogu platio bih 500din mesecno za arenu,ali raspali sbb i drzavna arena su u "svadji"

Uvek bih licno birao italiju,francusku,jsl,argentinu,le,ls,copa libretadores pre premijer lige,ukrajne,danske,austrije,rusije,nfl i tenisa ,tenisa i tenisa.

Naravno to je moje licno misljenje. Kapiram da ima ljudi kojima je nfl i nba od presudnog znacaja.
Pa vidiš meni je premier liga presudna. A od prošle godine tu je i primera a uefa kvalifikacije svi zeniski mastersi moto gp nba nfl dosta toge više nego na areni. Ali dobro svako ima svoj fetiš

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno