Možeš li da mi pošalješ podešavanja za oscam? Ili koji već cam reader koristiš?Zavisi na cemu koristis Cam, na Enigma boxovima je brza promena kanala.
Možeš li da mi pošalješ podešavanja za oscam? Ili koji već cam reader koristiš?
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
E sad to nije kraj pošto sad sa koleginicom moram da izboksujem da mi da 12 meseci po 1999 a ostatak redovna cena, pošto se drugačije više isplati redovna cena Gold extra paketa i to za priličnu sumu, muljare su strašne...daju kao veći paket za istu cenu a realno ga više platiš. Videćemo dalje
https://sbb.rs/a12590/podrska/servi...jinskog-upravljaca-sa-televizorom-D3mini.htmlPretpostavljam da na D3 miniju mogu gornje levo power dugme da namestim za TV off/on, je l moze mala pomoc kako se ovo radi?
Poslovnica Zemun kod Muhara... Na kraju sam dobio 6 meseci 1999 a ostatak cena Trio Gold paketa za Gold Extra. U principu stari korisnici su u zapecku, moglo bi i bolje ali i ovo je nesto. Za sad je ok... jedino sto je agonija to su d3 mini uredjaji. Makar kod mene...U koju si powlovnicu išao?
U svakom slučaju javi sta si uradio.
Kod mene bi to bilo da plaćam
12 x 2299 i 12 x 4389 odnosno 80256 za 2 godine.
Taman onih 20000 što tvrde da može da se uštedi.
Ostaje posle da se "dogovorimo" za IP adresu i meni taman.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
U koju si powlovnicu išao?
U svakom slučaju javi sta si uradio.
Kod mene bi to bilo da plaćam
12 x 2299 i 12 x 4389 odnosno 80256 za 2 godine.
Taman onih 20000 što tvrde da može da se uštedi.
Ostaje posle da se "dogovorimo" za IP adresu i meni taman.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ko je sad prava konkurencija..U tih 3389 je uključeno održavanje, ne plaćaš 1395. Osim ako nemaš četiri+ televizora, onda ide poseban ugovor za četvrti (kao novi korisnik).
Ovo svakako ne menja činjenicu da su cene bezobrazne i način na koji tretiraju ikom korisnike takav da zaslužuju da svi pređu kod konkurencije.
Nema konkurencije.... Čist monopol.Ko je sad prava konkurencija..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Nista se ne placa...Pozdrav svima. Imam jedno pitanjce. Imam D3 na jednom TVu i Duo Net Gold paket. Ostala 2 TVa su i dalje na analognom signalu. Vec mesec dana me zivkaju iz SBBa da dodju da digitalizuju i ta dva TVa, da donesu 2 D3 mini uredjaja. Svaki put se poklapalo vreme kada oni mogu da dodju i kada sam ja bio na poslu. Posto sam na odmoru nedelju dana odlucio sam da ih zovem danas/sutra. Jel postoji neka zackoljica u ovome? Jel se placaju ti D3 mini uredjaji ili je free za do 3 TVa? Racun ostaje isti? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari