Teoretski bi moglo da se klonira MAC adresa risivera pa da se gleda na nekom slicnom uredjaju ali to je onda klasicna kradja.
Znači ima i više meseci kako nisam palio TV. ☺ HvalaUkinuta je pre par meseci, mislim da je bio jun ili jul.
Kada se cisco sam restartuje vise puta dnevno, jel to bese zbog slabog signala ili nesto drugo?
Downstream
Power level 1.6 dBmV
SNR 43.2 dB
Upstream
Power level 36.0 dBmV
Risiver može da se prebaci u drugi stan koji ima SBB priključak ako se i taj stan povezuje na isti server. U tom slučaju SBB neće znati da je došlo do prebacivanja i sve će raditi normalno.
U praksi to znači da stanovi moraju da budu u istom delu grada, manje, više.
Pominješ 5 risivera... Ne možeš da imaš 5 risivera na jedan priključak. Tvoji imaju pravo na 3 a trenutno imaju samo jedan(tako sam shvatio) Ako bi uzeo 2 mini d3 i stavio kod njih i dalje bi se vodilo da imaju 1. Teoretski kad mogao da priključiš još 2 cisco onda bi se videlo da ima 3 risivera. Kad imaš jedan onda se vidi jedan, a to što imaš pravo na 3 je druga stvar.Nismo u istom delu grada gde su roditelji i gde sam ja. Ne pricam o nikakvom ilegalnom povezivanju, znaci oni placaju i ja cu placati uskoro cim potpisem ugovor na 2 god. Sve sto sam hteo, a kako sam shvatio iz vasih odgovora da je to ne moguce, jeste da ja trazim ukupno 3 resivera a imacu 1 tv jer tolko daju maksimalno, sve preko toga mislim da treba da se otvori kao jos jedan paket pretplate. I zatim sam ja mislio da ta 2 resivera povezem kod mojih. Sada bilo je pitanje da li bi dali kada bi videli - pa ti nemas 3 tv-ea nego 1, evo ti sada 1 a kada budes imao jos 2 zovi nas. Ako bi proslo da mi ipak daju onda ostaje to pitanje koje ste spominjali preko iste mac adrese i servera da li bi se onda videlo da vise kod mojih nema 3 resivera nego 5. Mislim da je ovo ne izvodljivo ali reko da proverim i pitam.
Ok, nisam razumeo da imaju 5 televizora. Ako hoćeš još dva da ubaciš trebaće ti još jedan spliter sa 3 izlaza da povežeš na postojeći ili da staviš umesto postojećeg novi sa 5 ili 6 izlaza. U oba slučaja imaćeš veći gubitak jačine signala a samim tim i kvaliteta slike. Sve zavisi od jačine ulaznog signala i od splitera.@sonetpro_kg
Ne, moji imaju 1 resiver i 2 minija. Ja sam hteo kod sebe 1 resiver i 2 minija ali samo cu resiver zadrzati jer cu imati samo 1 tv i onda da ta 2 ubacim kod mojih da bi oni imali 5 tj da bi svi ostali tv-ea imali prikljucak kod njih u stanu.
Imam sbb ruter, ovaj noviji model sa dve wifi mreze, na 2,4 i 5 GHz i u poslednje vreme jako cesto se desava da kad su mob ili tablet povezani da nema protoka, ali nista ne ucitava, pritom jacina signala na max. Proveravao sam parametre rutera, sve je u opsegu normale a i vise puta restartovao, ne pomaze.
Bas htedoh da pitam isto, ruter se koči skoro svakoga dana.. Imam Ubee evw32c, ne znam da li se isto desava i na Ubee evw327?Da li neko ima ideju sta moze biti?
Imam sbb ruter, ovaj noviji model sa dve wifi mreze, na 2,4 i 5 GHz i u poslednje vreme jako cesto se desava da kad su mob ili tablet povezani da nema protoka, ali nista ne ucitava, pritom jacina signala na max. Proveravao sam parametre rutera, sve je u opsegu normale a i vise puta restartovao, ne pomaze.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Bas htedoh da pitam isto, ruter se koči skoro svakoga dana.. Imam Ubee evw32c, ne znam da li se isto desava i na Ubee evw327?
Napredna podrška mi je dala jednu soluciju, 2.4 i 5ghz mreže treba da imaju isto ime, i onda ne baguje.. Ali onda imam problem da mi se neki uređaji povezuju na sporiju mrezu umesto na 5ghz
Još neka solucija?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
@gojko
Rucno setuj fixnu IP na stampacu. Van opsega DHCP
Sent from my iPhone using Tapatalk
tri kablica sa UFL konektora idu na tri antene za 5ghz, Pogledajte prilog 237152
Na 2.4ghz su dve stampane antene na ploci ali ima i dva konektora za eksterne antene, konektor je zaokruzen na slici.
Da li neko zna koji je tacno konektor u pitanju, u sredini nema iglicu vec ravno dno Pogledajte prilog 237148 Pogledajte prilog 237149 Pogledajte prilog 237150 Pogledajte prilog 237151
Stavi razlicite lozinke na 5 i na 2.4. Mozes i da sakrijes ssid.![]()
Najbolje je da pozoveš podršku i proveriš.Jedno noob pitanje, gledah malo unazad ali nisam nasao da je neko pitao. Treba da predjem na SBB i dobio sam onaj popust od 6 meseci. Tehnicari su mi se najavili 30.9 da ce doci. Kako se racuna tih 6 meseci?(nije mi palo na pamet da ih pitam kad sam pricao sa njima). Da ne izgubim taj jedan mesec zato sto je poslednji dan u mesecu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari