Jel ima bridge mode taj 3928S ?
Da bas tako. Sve radi dok ne ubacim powerline. Kad ubacim powerline, Cisco više ne daje signal, ni preko lana ni wifi, jednostavno interneta nema [emoji22]Без Powerline све ради, кад њега укључиш, почне да брља? Чак и када је комп на WiFi, све ради али је сигнал слаб? Ако повежеш комп каблом, опет ради? Где је ту Cisco погрешио? Једино ако тај Powerline има неки тајмаут на 15 минута.
Сви се нешто навадили на Циска зато што негде неком не ради и то постаје правило на невиђено, чак иако овде многи пишу да им ради без грешке.
Zaista ne znam, verujem da Rock zna.![]()
Једино можда да тражиш модем уместо рутера тј HG а што се Д3 уређаја тиче, већ неко време дају очајне варијанте, неки Д3 који је скоро сигурно намењен да буде слејв а дају га као мастер пријемник.Da li je uopste moguce da biram opremu koju ce doneti i sta je trenutno najbolje uzeti za modem/ruter i D3 uredjaj?
Pozdrav,
Uzeo sam Trio Gold paket i danas bi trebalo da dodju na instalaciju.
Da li je uopste moguce da biram opremu koju ce doneti i sta je trenutno najbolje uzeti za modem/ruter i D3 uredjaj?
Не би требало да се генерализује, код неког ради одлично, код неког брља. Не знам да ли су у питању фелерични примерци или нека комбинација HG:мобилни, чини ми се да се жалбе односе само на мобилне и евентуално на варијанту са десетак и више уређаја који се истовремено користе. Код мене нема прекида, често гледам D3go на лаптопу и сатима нема ни штуца а камоли прекида. Пар пута сам пробао са мобилним и слично се понашало.
А када 740N буде имао гигабитни лан, онда можда може и да се поредиЈедино можда да тражиш модем уместо рутера тј HG а што се Д3 уређаја тиче, већ неко време дају очајне варијанте, неки Д3 који је скоро сигурно намењен да буде слејв а дају га као мастер пријемник.
Zahvaljujem,
Za modem onda treba da dokupim i WiFi AP ili i to dobijem u paketu sa EPC 3208?
Pa i ako mu treba gigabitni LAN, opet ima mogucnost da na modem zakaci svoj ruter sa gigabitnim LAN portovima....Ako mu ne treba gigabitni LAN, moj je predlog da uzme modem i da na njega nakači svoj ruter (npr. TP-link sa 2 fiksne antene, N300).
Možeš. Obavezno traži Docsis 3.0 modem (EPC 3208 ili koji već imaju) umesto Home Gateway-a, ali obavezno. Što se tiče D3 uređaja, čuo sam da dele sad neki noviji u odnosu na onaj D3 V2 što su delili krajem 2013. Iskreno, ne znam kakav je taj noviji.
Ovo sto si nabrojao mi i nije nesto preterano bitno.
Ono sto jeste je rad mejl klijenta (Exchange) na telefonu, Note 3 je u pitanju.
Ovo sto si nabrojao mi i nije nesto preterano bitno.
Ono sto jeste je rad mejl klijenta (Exchange) na telefonu, Note 3 je u pitanju.
1043ND V1, piše mi u profilu.^ Koji ruter je u pitanju?
Pozdrav
Ja imam Note 4 i ovaj EPC 3928 i mogu ti reći da sve radi savršeno
Speedtest na telefonu i na računaru 40/2.5 , notifikacije stižu normalno, signal dobar, fiksni isto lepo radi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari