Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Ta što nemam kod sebe nijedan račun na kom bih video broj žiro računa ni bilo šta ostalo, te ne mogu ni da promenim ono što ne mogu da vidim. 
E hvala ti, to mi je i trebalo. Što se tiče nekih komentara da li neko hoće nešto da plati ili ne, ako se odnosilo na mene onda bih samo dodao da se ja, između ostalog i ovca koja je platila sve do zadnjeg računa i za RTS pretplatu, tako da je to pitanje stvarno bespredmetno. Ja da sam mislio da ne platim ne bih ni postavljao ovde to pitanje...Pa i ne treba ti, uplatis iznos svog paketa na racun 170-772-26 sa pozivom na xxxxxxxxx201503 za mart mesec, gde je xxxxxxxxx broj ugovora.
Ako se odlučiš SBB, proveri u komšiluku da li ima packet loss-a u večernjim satima i traži im u startu modem Cisco EPC 3208 umesto Home Gateway-a EPC 3928.
Jel ima bridge mode taj 3928S ?Hvala na savetu. Čuo sam se sa SBB podrškom, rekli mi da sada daju EPC 3928s koji ima novi SW i ispravljene bagove, ali da može da se traži i EPC 3208 koji si naveo.Samo je pitanje da li u datom trenu imaju na lageru.
Koja je filozofija promeniti 1 cifru u racunu? Svaki je isti, samo je poziv na broj: broj ugovora-godina-mesec
Koji dokazuje sta konkretno? Da je placen neki racun, a ne taj konkretni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari