Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ima li nekih informacija oko brzina, sad kad kreće 4G, mobilna mreža ima veći upload nego kablovski, što je više nego jadno, naročito sa cenom koja je.
Ček, ček,kakvog poskupljenja? Nisam trenutno u zemlji pa sam malo van dešavanja...@Velja
Napisi im mail u kom im objasnjavas da nisi vise pod ugovornom obavezom i da ti nisi koristio benefite tog starog ugovora vec da si novi korisnik. Pisi im na [email protected]
U poslovnicu nemoj da ides jer tamo samo rade po zvanicnim ponudama, za bilo sta vise te upucuju na mail.
Ja sam se ovih dana ganjao sa njima oko poskupljenja telefona ka rvatima i u poslovnici im izlozim svoj slucaj oni kazu mi ti ne mozemo pomoci obrati se na mail.
Ukratko, ja im trazio smanjenje racuna ili HBO paket oni me odbili i za jedno i drugo , ali mi ponudili flat fiksni ili neki dodatni TV paket. Ja uzeo pink paket. Mogao sam verovatno i vise da izboksujem ali nisam nisam nesto bio uporan.
Ako nekom znaci, ko god ima trio paket moze isti da raskine zbog ovog poskupljenja.
Колико знам, Telemach постоји у ba и у si и према тим мрежама (као и унутар СББ мреже) су фрај разговори.Zanimljivo je fa je skocila cena ka CRO, gde postoji Telemah (SBB i Telemah ćerke firme KKR-a)! Sve unutar iste firme, a oni digli cenu.
Ček, ček,kakvog poskupljenja? Nisam trenutno u zemlji pa sam malo van dešavanja...
Desava se, bas kada sam placao racun bila je neka zena i rekla da joj vec mesecima ne stize racun. Verovatno ti nece ni sticiLjudi, jel ima još neko da mu još nije stigao račun za prošli mesec?
I ja sam ih prijavio pre nedelju dana, zvali su me par puta da se najave,
rekao sam da kod mene nije kvar ida nemaju zasta da dolaze,
da cacnu oko cvorista i bandera itd..
Videcemo sta ce biti.
#Rock86 Drago mi je sto si resio problem... I ako ne verujem drzavnim organima,
iz nekog cudnog razloga i telekom i sbb se brecaju od RATELA.
Veoma cudna pojava, uzimajuci u obzir bananu u kojoj zivimo.
Neverovatno je da tolika firma nema e-racun. Čak i Telekom ima...
Imaju e-račun ali su se ljudi žalili da je tek tu bilo problema pa se ja nisam odlučio na taj korak računajući da je ovako sigurnije.Neverovatno je da tolika firma nema e-racun. Čak i Telekom ima...
Шта ако је поштар донео рачун па промашио сандуче или неко извукао рачун или ... свашта може да се деси али то не значи да онда не мораш да платиш. Ја и не пазим много на рачун, пред крај месеца одем да им платим и не мислим, а да ли је рачун дошао или није ... једино ми служи да погледам да ли је цифра уобичајена.I ko je kriv kad se ne plati ÷ naravno ja, a to što oni ne znaju da odrade mi najjednostavniji posao i dostave račun, ma ko te pita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari