Da li je u pitanju 2.4GHz ili 5GHz mreža?
Da li je u pitanju 2.4GHz ili 5GHz mreža?
Isti je ssid i za jednu i za drugu tako da ne znam. Tako je bilo podeseno.Da li je u pitanju 2.4GHz ili 5GHz mreža?
Da li da razdvojim 2.4 i 5Ghz promenim ssid?To ti je gotovo sigurno povezano na 2.4GHz ako je brzina mreze 30-70.
Iskreno oni nista posebno ne vide sem tih sumova koje su videli pre(u zadnje vreme ih nisu spominjali),sam log rutera ukazuje na ruter/kablove.Prethodni vlasnici su tako ujebali kabliranje da kabl ide bukvalno iza ugradnog ormana i ispod poda(parket), a plasi me da kabl u stanu ima neki problem mozda npr.Nedavno su raskaceni sa struje zgrade iz nekog razloga jer nece da placaju to ili stagod,ali to nije bilo u januaru.Opet su gledali signal i van stana i unutar stana, i nikakve abnormalnosti.Poslao sam im mail juce, i za sav ovaj period od 9 meseci jednom su prihvatili zalbu za mizerno smanjenje racuna od 900 din.Jos vise me stresira uvodjenje drugog provajdera, gde opet ako je problematika u kablu unutar stana isti problemi ce se desavati,i onda treba izmisljati kerefeke da se razvlace kablovi po stanu.Ocigledno meni se od svakog dolazka tehnicara pojavio jedan koji je pogledao kanale na kablovima za stabilnost i drugi koji je rekao da je ruter pribijen uz sto i pregreva se....nisam pametan iskreno sto se tice ovoga vise.@Dzo-92 Ако нису мерили јачину сигнала на новој локацији боље да нису ни долазили.
Имају они добру опрему за мерење само ако пошаљу људе који знају свој посао.
Код мене су пре неколико година мерили сигнал и променили све сплитере у згради док сигнал није био како треба. Рекоше тад да су их пар дана пре тога мењали у целом једном насељу.
Oni si vec imali tu SBB,ovi su samo nakacili moju aparaturu,a i da je neki drugi provajder nije kao da nasi provajderi koriste neke high tech kablove.Evo danas npr. bez prekida, uzeo poduzi lan kabl, devojka skinula na njen pc par igara, ja igrao uvece i nista sve normalno radi.Opet kazem da je kabl krs videli bi to na testiranju kabla van stana i unutar samog stana,ali bicu maximalno bezobrazan i traziti da zamene kablove unutar stana bar ovi posle splitera u stanu i da provere instalacije u celoj zgradi.Они имају обавезу да обезбеде квалитетан сигнал до рутера, што се интернета тиче.
Што се ТВ-а тиче, нисам баш сигуран али мислим да до бар једног су дужни да обезбеде квалитетан сигнал. То обично значи да развуку своје каблове и сплитере. То је требало одмах да ураде у склопу селидбе прикључка.
Ако користиш каблове које је неко други постављао не можеш да очекујеш квалитет.
Neverovatno koliko ljudi meša elektronsku isporuku računa i elektronsko plaćanje računa.Mozda nekome zatreba.
SBB me je samovoljno prebacio na eklektronsko placanje, tj. ukinuo mi je slanje racuna na kucnu adresu, vec ce to ubuduce ici na mail.
Isao sam u poslovnicu da trazim da mi vrate slanje racuna na kucnu adresu, jer je meni tako najjednostavnije da placam. Nisu hteli ni da cuju, ubedjujuci me da su to evropski standardi i da tako ubuduce mora
Pozvao sam 19900 i kod njih trazio da mi vrate na stari nacin placanja racuna. Morali smo da napravimo nov zahtev da racune nastave da salju na kucnu adresu.
Mislim da svi kojima je racun stizao na kucu a SBB ima njihov mail, prebaceni su na elektronsko placanje, svidjalo im se to ili ne.
ocigledno je na sta se misli, neverovatno kako se ljudi hvataju za sitnice...
bravo za tebe, bas si napredan.
sbb hoce na silu da uvede neke promene, objasnio je covek sta mu smeta.
licimuri brinu o ekologiji samo kad im odgovara
Slanje elektronskih računa ne utiče na posedovanje telefona ili kompjutera. Ti uređaji su već prisutni u domaćinstvima, tako da nije "samo izgovor". Naravno, SBB ima dvostruku korist od prelaska na elektronski račun - sama štampa i slanje računa na milion korisnika košta mnogo više nego automatizovani elektronski računi. Niko ne misli da SBB nema i ekonomsku korist od ovoga, ali je ekološka nesumnjiva i nema razloga da teramo inat. Ali si u pravu za foliranje - ovom narodu je teško ugoditi.Ja ću malo da se umešam čitajući komentare. Kakva crna ekologija. To je samo izgovor. Nikome nije palo napamet da bi stigao elektronski račun korisnik mora imati mobilni ili kompjuter. Koliko je to plastike i ostalih čuda koji su najveći zagađivači prilikom same proizvodnje. Ovde se najviše radi o jednostavnošću. Kad nije bilo slanja elektronskih računa svi su jaukali zašto nema, poštar ne donosi na vreme, ukrali iz sandučeta, itd... Sada kada ima opet ne valja. Mislim lično da se narod dosta folira. Moje lično mišljenje.
poenta je da čovek treba da zauzme stav za stvari koje imaju smisla. Terati inat oko ovoga je besmisleno.Dakle poenta je ko hoće pair treba da dobija papir ko hoće e račun da dobija e račun a ne da se ba silu forsira jedno ili drugo.
Nije očigledno na šta čovek misli i nije ovo jedini post ni jedina tema u kojoj se ova dva pojma mešaju.ocigledno je na sta se misli, neverovatno kako se ljudi hvataju za sitnice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari