Pa ne razumem sad iz ovoga nista...Kao i uvek internet vikendom se slucajno prekine da šatro odmori.
Ne bih ni neprijatelju poželeo ovakvo maltretiranje.
Prokleta ugovorna obaveza mi istice 5.4 tako da ni u yettel ne mogu preci jer ce sigurno uzeti najgoru mogucu opremu (sto znaci da ce svi preci na sbb internet sto je horor)
Ček, zvao si taj broj i pitao za šta mogu da ti ponude, ja sam raskinuo i zvali su me i ponudili isto ali pošto nisam bio u mogućnosti da pričam dalje, rekao sam da me pozove za pola sata da se dogovorimo, i zvala je ali se nisam javio zbog posla računajući da će opet zvati, ali više nisu 🤣🤣🤣Isti slučaj i kod mene pa sam ih ja kontaktirao na ovaj broj +381 11 4001000 pre dva dana i danas potpisao novi ugovor za net tv premium sa 10 meseci po 1 dinar a ostalo po zvaničnoj tarifi od 5000.
Maksimalni Benefit je 6m 50%. Osim ako nisi sa specijalnog područja gde daju i veće benefite tj imap SAT TRAKT ili JotelSvi koji su na D3 starim paketima mogu da ostanu, (tv, net, fiksni) ali po ceni od 3.300din i bez ugov obaveze. Rekli na 19900. Ko hoce ugovor samo novi skuplji paketi. Ne znam dal Mts nudi nesto za prelazak (nekad davali i do 20 meseci za 1 din).
Pre 4 godine kada sam vraćao u SBB, nisu nista ni gledali, samo uredjaje, hdmi i utp kablove niti gledaju, niti pitaju za njih. Juce isto vratio u MTS, sve kablove zadržao, ista prica, nit gledali, nit pitali. Poneo ih za svaki slučaj u torbu ali nisu tražili, ja ih nisam dao 😁. Koliko smo im para ostavili, 2 - 3 kabla polovna, na buvljaku kupiš za 50-100 din po kablu, tako da ih nismo "oštetili" puno.Da li je neko vraćao opremu skoro, da li traže HDMI kablove nazad ili je dovoljno samo uređaj+adaper+daljinac?
A na kojim kanalima je losiji i kako ga izmeris na DVB-C, a kako na OTT ?ima li neke sanse da poboljsaju kvalitet DVB-C slike, jer ih je preuzeo yettel? u nekom trenutku su bez objasnjenja smanjili bitrate. valjda su krenuli da koriste isti kao na OTT.
To isto radi i Supernova.ima li neke sanse da poboljsaju kvalitet DVB-C slike, jer ih je preuzeo yettel? u nekom trenutku su bez objasnjenja smanjili bitrate. valjda su krenuli da koriste isti kao na OTT.
pricalo se o tome na forumima, a za merenje postoje razni programi i za DVB i za strimove. za DVB ti treba neka kartica. mozes i na ruteru da vidis protok za OTT. /offtopicA na kojim kanalima je losiji i kako ga izmeris na DVB-C, a kako na OTT ?
Ne, meni su racuni bili * mesecno odrzavanje 1184,40 * + EON PREMIUM 3003,20 * sada gledam na APP, e sada je racun 1316 Mescno odrzavanje + EON premium je ostao isti.Mesecno odrzavanje je bilo i ostalo 1645.
Koji paket, kad si produžio i koje uslove si dobio?Al vas deruuu🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari