Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U okviru promotivnog perioda koji traje do 31. oktobra 2026. godine, SBB korisnici imaju i pristup Voyo servisu u okviru aktuelnih Basic i Premium paketa. Izvor: Yettel.

Kao i uvek internet vikendom se slucajno prekine da šatro odmori.

Ne bih ni neprijatelju poželeo ovakvo maltretiranje.

Prokleta ugovorna obaveza mi istice 5.4 tako da ni u yettel ne mogu preci jer ce sigurno uzeti najgoru mogucu opremu (sto znaci da ce svi preci na sbb internet sto je horor)

Kao i uvek internet vikendom se slucajno prekine da šatro odmori.

Ne bih ni neprijatelju poželeo ovakvo maltretiranje.

Prokleta ugovorna obaveza mi istice 5.4 tako da ni u yettel ne mogu preci jer ce sigurno uzeti najgoru mogucu opremu (sto znaci da ce svi preci na sbb internet sto je horor)
Pa ne razumem sad iz ovoga nista...
Sta imas konkretno, koja lokacija, na cemu ti to stane net... koji net ( coax ili fiber ) ?

Sad da se kaze da weekendom staje SN net.... nerealno.

Isti slučaj i kod mene pa sam ih ja kontaktirao na ovaj broj +381 11 4001000 pre dva dana i danas potpisao novi ugovor za net tv premium sa 10 meseci po 1 dinar a ostalo po zvaničnoj tarifi od 5000.
Ček, zvao si taj broj i pitao za šta mogu da ti ponude, ja sam raskinuo i zvali su me i ponudili isto ali pošto nisam bio u mogućnosti da pričam dalje, rekao sam da me pozove za pola sata da se dogovorimo, i zvala je ali se nisam javio zbog posla računajući da će opet zvati, ali više nisu 🤣🤣🤣

Tako je.Kada dobiješ operatera objasni situaciju i on će da te poveže sa osobom sa kojom sklapaš dogovor.

Поднео сам захтев за раскид уговора (то је посебна прича како се СББ незаконито понаша у вези подношења захтева за раскид уговора) и одмах сутрадан су ме звали, најбоље што могу да понуде је 10 месеци за динар за јачи пакет о ком смо причали и 14 месеци по пуној цени. Одбио сам, нису ме нешто ни претерано убеђивали да останем, вероватно јер су ми у старту понудили најбоље што имају, на крају прелазим у А1.

Svi koji su na D3 starim paketima mogu da ostanu, (tv, net, fiksni) ali po ceni od 3.300din i bez ugov obaveze. Rekli na 19900. Ko hoce ugovor samo novi skuplji paketi. Ne znam dal Mts nudi nesto za prelazak (nekad davali i do 20 meseci za 1 din).
Maksimalni Benefit je 6m 50%. Osim ako nisi sa specijalnog područja gde daju i veće benefite tj imap SAT TRAKT ili Jotel

Da li je neko vraćao opremu skoro, da li traže HDMI kablove nazad ili je dovoljno samo uređaj+adaper+daljinac?

Nikakvi kablovi ti ne trebaju.

Vidim ugasen im webmail od danas, i na sajtu su objavili kako su se pripojili Jetelu od danas u istu firmu i kako ce prvi naredni racun stici novi gde ce Yettel biti primalac na uplatnici.

Da li je neko vraćao opremu skoro, da li traže HDMI kablove nazad ili je dovoljno samo uređaj+adaper+daljinac?
Pre 4 godine kada sam vraćao u SBB, nisu nista ni gledali, samo uredjaje, hdmi i utp kablove niti gledaju, niti pitaju za njih. Juce isto vratio u MTS, sve kablove zadržao, ista prica, nit gledali, nit pitali. Poneo ih za svaki slučaj u torbu ali nisu tražili, ja ih nisam dao 😁. Koliko smo im para ostavili, 2 - 3 kabla polovna, na buvljaku kupiš za 50-100 din po kablu, tako da ih nismo "oštetili" puno.

ima li neke sanse da poboljsaju kvalitet DVB-C slike, jer ih je preuzeo yettel? u nekom trenutku su bez objasnjenja smanjili bitrate. valjda su krenuli da koriste isti kao na OTT.

ima li neke sanse da poboljsaju kvalitet DVB-C slike, jer ih je preuzeo yettel? u nekom trenutku su bez objasnjenja smanjili bitrate. valjda su krenuli da koriste isti kao na OTT.
To isto radi i Supernova.
Sad je npr. bolja slika na Move aplikaciji nego na dvb-c.
To je izgleda opsti trend ne samo kod nas vec i vani gde dvb-c polako ide u istoriju.

A na kojim kanalima je losiji i kako ga izmeris na DVB-C, a kako na OTT ?
pricalo se o tome na forumima, a za merenje postoje razni programi i za DVB i za strimove. za DVB ti treba neka kartica. mozes i na ruteru da vidis protok za OTT. /offtopic

Moguce da pise ranije ali ne mogu nadjem. Od kad je SBB/Yettle uveo ovo:
  • Koristi EON na svom telefonu, tabletu ili računaru, na 3 uređaja, dok aktivno možeš da gledaš na 1 uređaju
Meni istice ugovor za 2 meseca (otkacio sam ih i prelazim na A1 optiku) i imam EON app 5/5, ali rodjak ima ugovor negde od recimo oktobra-novembra prosle godine premium paket. Da li je to vec tada vazilo? I sta ce se desi kad se predje na Yettlel app, kako kod njih ide ako ide ta mogucnost vise app po nalogu?

Preuzimanjem SBB-a i uvodjenjem novih paketa,smanjeno na 3 uredjaja.. jos od prosle godine,ne znam kada tacno.

Opa, poskupeo vec SBB, odrzavanje, sada je 1315din , a bilo je 1115 din! Jel ovo osnov za raskid jer sam imao ugovor da placam lupam 4100, sada mi racun 4300 ?

Mesecno odrzavanje je bilo i ostalo 1645.

Mesecno odrzavanje je bilo i ostalo 1645.
Ne, meni su racuni bili * mesecno odrzavanje 1184,40 * + EON PREMIUM 3003,20 * sada gledam na APP, e sada je racun 1316 Mescno odrzavanje + EON premium je ostao isti.

Pa imas cenovnik na sajtu pa gledaj. U cenovniku je 1645 a toliko je i na mojim racunima.

Kod mene je isto 1645 din tj 1545 sa aktivnim e-računom kako je i bilo.

Prilozi

• Screenshot_20260402_161815_SBB.jpg
    Screenshot_20260402_161815_SBB.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 112
Al vas deruuu🤣
Koji paket, kad si produžio i koje uslove si dobio?
Meni za 2 meseca ističe ugovor, pre nepune 2 godine za zahtevom za raskid sam dobio 12m dinar i 12m puna cena, prosečno 2225 din mesečno. Za mesec dana, 30 dana pred istek UO najavljujem raskid, da bih ispoštovao 30 dana otkazni rok, da vidim sta ce ponuditi, ali koliko čitam ovde, max 10 meseci po dinar nude, što mi i dalje ne odgovara, tako da ćemo se pozdraviti i idemo u A1 🙂.

12m dinar sam imao do 30.03,ovo sam platio izgleda taj jedan dan 31 mart 🤣 sad krece placanje puna cena,ne secam se vala ni koja je bila tad,eon ful duo paket se zove.

Da nije ova umanjena cena održavanja sa penzionerskim ili invalidskim popustom pa su isti istekli oni idu samo na cenu održavanja ne na ceo ugovor. A razlika koja je opet između pune i prethodne cene verovatno važio popust nekoliko dana u mesecu pre nego što je istekao. Inače ti popusti se obnavljaju godišnje ne važe celu UO.

Nazad
Vrh Dno