Verujem da će i to ime ubrzo odleteti, i prepustiti mesto Yettelu kao brendu koji svakako obuhvata ponudu e&PPF u svim ostalim zemljama...Od starog SBB ce ostati samo ime. Sta ce emitovati od kanala po kojima je SBB bio prepoznatljiv, to cemo tek videti, ali mislim da je ovo pocetak novog Telekom 2.0
Zašto ti smeta jaki Anđus 😛Zbog ne sviđa mi se komentator 😋
Odgovor Telemacha ili nekog korisnika? Jer ne čini mi se toliko “pismeno” da dolazi od Telemacha."Hvala Vam na postavljenom pitanju jer imam zadovoljstvo da vas informišem da će od početka aprila, svi sportski sadržaji biti dostupni korisnicima Telemacha u Crnoj Gori. Uz sadržaje koji već postoje na Sport klubu, ponovo ćete moći da pratite i Premijer ligu, Ligu šampiona, špansku Primeru, italijansku Seriju A, francusku Ligu 1 i još puno ostalih sportskih dešavanja. Suština je da se svi sportski sadržaji objedinjuju u okviru Arene a Arena će biti dostupna korisnicima Telemacha u Crnoj Gori. Sve na jednom mjestu sa logom Arene za naše korisnike preko Eon i satelitske platforme uz najbolju tehničku podršku, najmodernije aplikacije i video klub."
Ovo je sa sajta Telemacha u Cg, tacnije odgovor na pitanje sta ce biti sa SK.
Ali Telekom se ne takmici, valjda ste to dosad shvatili. Njima svakako ostaju postojeci milioni korisnika bez N1 i Nova, gde pritom pridodaju nove TOTAL TV korisnike koje ce ostati bez tih kanala, a i da neki procenat raskine ugovor nema gde nego opet kod Telekoma jer nemaju drugu opciju.Zaista postaje dosadno što se ni SBB ni SK ne oglašavaju pravilno oko ovoga nego se svi zaključi izvode na osnovu reakcija komentatora i ovakvih "najava u šiframa". Reci lepo, gasimo SK, ubacujemo Arene, imaćete sav sport i kraj priče...
Interesuje me da li odmah sa Arenama stižu i svi kanali iz Telekomove produkcije (ne samo K1, već i Blic, Dezinformer, AgroTV i ostali) ili će sa tim sačekati... Ako zaista dođu svi Telekomovi kanali onda će SBB biti u dobranoj prednosti jer će imati najkompletniju ponudu kanala, i Telekomovi + N1 i Nova koji imaju lepu glednaost u mreži (pogotovo usled trenutnih dešavanja)
Slazem se, umesto da svim korisnicima posalju mail ili iskoci info na TV dok se gleda, Dragi korisnici, tako i tako stoje stvari od 1.4.2025 bla bla bla, oni nista, kao da nista ne znaju, a nema sanse da je tako.Zaista postaje dosadno što se ni SBB ni SK ne oglašavaju pravilno oko ovoga nego se svi zaključi izvode na osnovu reakcija komentatora i ovakvih "najava u šiframa". Reci lepo, gasimo SK, ubacujemo Arene, imaćete sav sport i kraj priče...
Interesuje me da li odmah sa Arenama stižu i svi kanali iz Telekomove produkcije (ne samo K1, već i Blic, Dezinformer, AgroTV i ostali) ili će sa tim sačekati... Ako zaista dođu svi Telekomovi kanali onda će SBB biti u dobranoj prednosti jer će imati najkompletniju ponudu kanala, i Telekomovi + N1 i Nova koji imaju lepu glednaost u mreži (pogotovo usled trenutnih dešavanja)
Dividenda 8 dinara po akciji poslednjih 5 godina, profit telekoma...Da ne pricam koji ce profit Telekom ubirati sad sa sportskim sadrzajem.
Jedino nis i telekom nešto i daju od dividendi istali se prave mrtvi ili izbegavaju iste...ali to je za drugu temu.Dividenda 8 dinara po akciji poslednjih 5 godina, profit telekoma...
Da, da ima ih, nisam hteo da smaram detaljima. Ima cela lista na Kingofsat da se vidi, pa koga ne mrzi može i pre zvanične objave da gleda sve što (ne) želia Arene?![]()
a proveri jel ima i ovih najnovijih Arena, neko rece trebalo bi 3 nova kanala da budu pokrenutaDa, da ima ih, nisam hteo da smaram detaljima. Ima cela lista na Kingofsat da se vidi, pa koga ne mrzi može i pre zvanične objave da gleda sve što (ne) želi![]()
Nisam ih našao na spisku, cenim da će rebrendirati samo postojeće SKa proveri jel ima i ovih najnovijih Arena, neko rece trebalo bi 3 nova kanala da budu pokrenuta
Ovo sam dobio kao odgovor na zvanicnom chat-u sbb-a.Prema informacijama koje imamo, sav sportski sadržaj – Euroliga, Premijer Liga, NBA, La Liga, A liga, Super Liga, će biti na SBB-u.
Sve što ste do sada pratili na SK kanalima, moći ćete i dalje da pratite, a pored toga i dodatne sportske sadržaje.
Sve dodatne i dalje informacije u vezi kanala možemo pružiti nakon promene, odnosno nakon objavljivanja zvaničnih informacija.
Mislim da je opcija da kanali UM izlete iz ponude svih operatera nemoguća.
UM sigurno nije tek tako prepustila svoje kanale na odlučivanje Telekomu. Pre bi ih prodali zajedno u paketu nego ih pustili da propadnu.
A možete da zamislite tak kolika bi bila cena za N1?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari