Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Neki plan i dil yettel - sbb postoji, evo nakon ove proglašene kupovine odjednom u Krnjači i Borči može sbb optika, agenti sbb-a se razleteli traže saglasnosti stambenih zgrada za uvođenje. Pritom tu gde traže saglasnosti već postoji mts optika koju koristi yettel...

u Mirijevu su ortaka oduvali iz Yettela za optiku (u zgradi ima vec MTS/Supernova optike) kao ne moze posto je vec i Supernova u zgradi

u Mirijevu su ortaka oduvali iz Yettela za optiku (u zgradi ima vec MTS/Supernova optike) kao ne moze posto je vec i Supernova u zgradi
Ako je optika Supernova tu Yettel ne može. Ako je baš mts optika tu Yettel može... Ja u zgradi imam sve pa sam uveo Yettel.

Sport klub za sledecu nedelju najavljuje prenose utakmica Partizana i Zvezde u euro ligi i sve izgleda normalno kao da se nista nece desiti od onoga sto se prica

Sport klub za sledecu nedelju najavljuje prenose utakmica Partizana i Zvezde u euro ligi i sve izgleda normalno kao da se nista nece desiti od onoga sto se prica
Pa ti kanali ce ići u drugim zemljama… SK 2-10 su isti u svim državama.

Na satelit dodati kanali "Arena Sport SK" 1-4 i Arena Sport 1-10, za EON Sat.

Zanimljivost:
1743238944587.png

Čudno je da koriste Irdeto 2, a ne VideoGuard. Kako će TotalTV prijemnici dekodirati Irdeto kad nemaju mogućnost za to...

Poslednja izmena:
vec odavno total koristi i irdeto 069f kodiranje . Svi novi receiveri su bili irdeto cardless ..
Biće dodano i nds kodiranje na ovim novim tp što je telekom aktivirao i već na dosta kanala i ima nds .

Ovo je očekivana odluka telekoma jer ne žele plaćati UG da im radi uplink iz centra u Bugarskoj .
A s druge strane UG uskoro ističe ugovor o zakupu tp na eutelsatu i neće produživati za ovoliko tp kad su prodali poslovanje na zapadnom Balkanu. Ostaviće jedan ili dva tp za potrebe hrvatskih i slovenskih kanala , ostalo imaju simulcrypt i tp na hotbirdu.

Pa hoće li moći krisnici sa starim risiverima sa karticom da gledaju Arene ?

Naravno da hoće, evo već sad je dodan nds videoguard na skoro sve kanale na ova 4 tp što je telekom sinoć aktivirao

Dakle mi koji imamo total tv, pored postojecih kanala koje imamo, dobicemo i ove nove koji idu preko MTS?

Ali će zato brzinom vetra nestati kanali iz UM tipa N1 i Nova S pre svega a onda i neki poput IDJ TV, Grand, Lov i Ribolov, Sinemanija... ima ih još svakako.

Ne znam šta će biti npr. sa Sinestar kanalima, mnogo tu ima nedoumica, za par dana ćemo znati više ali otprilike se zna šta i kako sledi čim je 12.2. obelodanjeno ko je novi vlasnik ove platforme.

Zanimljovo je šta će biti sa Eon aplikacijom koja ide uz Eon Sat.
Kao i sa Adsl/Vdsl internetom koji je bio deo ponude uz Eon Sat.

ova poruka od @Mags je primer validnog izvora

dodaću za SK i SK 1, kad već @Cineman ne javlja:
1000006075.png 1000006076.png

u toj poruci je trebalo da napišeš da je u pitanju tvoja pretpostavka, @S03

Poslednja izmena:
Inace Arena Sport dobija ovim novi prihod od bar jos milion korisnika gde ce pustiti signal od utorka .

Hoće li biti osnove za raskid ugovora sad kad pogase Sport Klubove?

Pa ako uvedu Arene gubiš ništa od sadržaja, naprotiv - ostaje sve što je bilo na SK + dobijaš sadržaj sa Arena.

U tom slučaju, pošto je operater obezbedio adekvatnu zamenu za ugašene kanale, ne vidim osnov za raskid UO po Zakonu. Jedino ako naprave neku vratolomiju u smislu da te Arene odu u neki pay paket a da se korisnicima ponude samo 2-3 kanala u osnovnoj ponudi pa onda može da se kaže da se pogoršala situacija u odnosu na postojeću.

Ako sam dobro upućen idu 3 arene umesto 8-9 SK + SK4K. Nekom logikom bi imalo uslova za raskid. Bilo je i za manje stvari pre.

Bilo bi lepo da konacno prestane ovaj monopol MTS-a. Jesu ti rekli ista konkretno sto se infrastrukture tice? Meni je jos pre nekoliko godina receno da se pocinje s optikom u Aradcu cim se Zrenjanin zavrsi, ali od tad je uradjeno samo nekoliko isturenih stepena da se svima poveca brzina na min. 30Mbps i to je to.
Nisu. Ostaje nam jedino da sačekamo još mesec ili dva pa da vidimo. U početku mi je radilo 50/8 Mb/s, pa onda posle par meseci 40/8 Mb/s a sada sam na 30/4 Mb/s. Ne znam šta se dešava? izgleda da što ih se više prikači na veću brzinu meni sve lošije i sporije radi net.

sad sam pogledao šta spada u Zapadni Balkan u današnje vreme: područje SFRJ, bez delova koji su u EU, + Albanija

hvala. @fusion_ , na skretanju pažnje. no, pošto je ovaj sport klub podsajt na rs domenu, ne bi trebalo da ima TV program od 1. aprila

Nazad
Vrh Dno