Matrix69
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2019
- Poena
- 80
Ja kotistim Eon SAT Premium Tv posto nisam mogao na Moj SBB da preuzmem Decembarski racun,nazovem Call Centar,i radnica mi prosledi email pise dugujem 2.321 dinar i neku paru preko.Ja to zaokruzim na 2.322RSD i drugi dan Bozica,toliko i uplatim.Knjizenje uplata u SBB-u je uvek bilo iduci dan,pogledam kad tamo pise dugujem jos 94,66dinara???Sad dok sam citao temu skinem pdf (sad radi sve,tj moze da se preuzme pdf),u dnu racuna pise Premium od 01.Januara 2025 poskupljuje za 100dinara...uz uobicajeno troskovi poslovanja itd.Ugovor istice negde sredinom leta 2025 100dinara nije problem ali me zanima prilikom obnove kad bude bila,mogu li se vratiti na Eon SAT Full tv paket,koji od Januara kosta 1.845dinara.Nije cena u pitanju vec ovaj Full paket ima sve programe koje iole gledam,tako da mi je Premium nepotreban,nisam ih zvao da pitam jer Yettel odmah nagruva pozivi van mreze pre mi uzeli za 2minuta oko 150diara,A zivim na selu pa iskreno nemam bas zelju da jurim autobuse do grad,pre je telefonom sve moglo zna li neko moze li i sada