Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Ja kotistim Eon SAT Premium Tv posto nisam mogao na Moj SBB da preuzmem Decembarski racun,nazovem Call Centar,i radnica mi prosledi email pise dugujem 2.321 dinar i neku paru preko.Ja to zaokruzim na 2.322RSD i drugi dan Bozica,toliko i uplatim.Knjizenje uplata u SBB-u je uvek bilo iduci dan,pogledam kad tamo pise dugujem jos 94,66dinara???Sad dok sam citao temu skinem pdf (sad radi sve,tj moze da se preuzme pdf),u dnu racuna pise Premium od 01.Januara 2025 poskupljuje za 100dinara...uz uobicajeno troskovi poslovanja itd.Ugovor istice negde sredinom leta 2025 100dinara nije problem ali me zanima prilikom obnove kad bude bila,mogu li se vratiti na Eon SAT Full tv paket,koji od Januara kosta 1.845dinara.Nije cena u pitanju vec ovaj Full paket ima sve programe koje iole gledam,tako da mi je Premium nepotreban,nisam ih zvao da pitam jer Yettel odmah nagruva pozivi van mreze pre mi uzeli za 2minuta oko 150diara,A zivim na selu pa iskreno nemam bas zelju da jurim autobuse do grad,pre je telefonom sve moglo zna li neko moze li i sada :unsure:

@Matrix69 zovi na klasičan fiksni: 0114019900 umesto 19900 zoveš ovaj broj i to se računa kao bilo koji poziv ka fiksnom telefonu, nema posebne naplate.

@Matrix69 zovi na klasičan fiksni: 0114019900 umesto 19900 zoveš ovaj broj i to se računa kao bilo koji poziv ka fiksnom telefonu, nema posebne naplate.
Hvala @poglavicas ovo nisam znao i monter pre par godina,i u njihovoj Moj SBB apk svuda je kontak ostavljen 19900 i njihov email.Postojao je nekad i neki broj 0800/xxxxx ,ali je brzo uklonjen (y)

Shopster tv ne radi od nove godine, to mi je baš sumnjivo.

Podneo sam zahtev za raskid ugovora za EON Premium pre nedelju dana i večeras su me zvali, ponudili 9 meseci po dinar, pa sam prihvatio to (druga ponuđena opcija je bila 25% popusta tokom obe godine ugovorne obaveze).

Shopster tv ne radi od nove godine, to mi je baš sumnjivo.
Najavili su ranije da više neće biti Shoppstera, jer je odlučio da svoje prisustvo nastavi isključivo putem interneta. Korisnici će moći da prate Shoppster TV putem live stream-a na YouTube platformi.

Pozdrav,
da li ste upućeni kakva je procedura kada neko želi sbb uslugu u delu grada gde su kuće, gde net nije kopan kroz zemlju, tj.ne postoje baš uslovi za njega kao u zgradama. Znamo da oni ne smeju više da idu na eps-ovu banderu pa sami instaliraju neki stub blizu kuće. Treba mi info o tome kakav je, koje visine taj stubić i kakav je net u takvim uslovima. Ako neko ima iskustva sa tim, eventualno fotku u. Hvala unapred.

Tek danas sam saznao da poskupljuje EON ful. Postoje li mogućnosti da sada raskinem ugovor (vidim da su neki pisali do 31.12.), budući da su tokom UO već brdo stvari ukinuli (tipa onu aplikaciju za fiksni koja mi je baš značila za komunikaciju sa BiH, a sada će i Tidal)?

Mislim da ne, ja sam podneo putem mejla pre neki dan i javili mi telefonom da mogu da raskinem samo uz penale, iako sam im rekao da mi obaveštenje stoji na decembarskom računu da se cena menja od 1.1.2025. pa nije ispoštovan onaj rok od 30 dana. Uhvaticu se toga pa cu proslediti i ratelu. Govorim o eon sat full paketu, ali u principu ista je problematika

Tek danas sam saznao da poskupljuje EON ful. Postoje li mogućnosti da sada raskinem ugovor (vidim da su neki pisali do 31.12.), budući da su tokom UO već brdo stvari ukinuli (tipa onu aplikaciju za fiksni koja mi je baš značila za komunikaciju sa BiH, a sada će i Tidal)?
Mozes ukoliko nisi licno obavesten

Mozes ukoliko nisi licno obavesten
Znaci li to da su mene obavestili sa zakašnjenjem, odnosno piše mi na decembarskom računu da će usluga poskupeti od 1.1.2025? Svakako sam uputio još jedan raskid ovog puta elektronski potpisan pa ću videti šta ce biti.

Rok od 30 dana tece od prijema prvog obavestenja, u tvom slucaju od dana prijema racuna.

Ja ne mogu da verujem da su prepustili i UFC Arenama... Bukvalno osim F1 nema šta da se gleda od sporta. Euroliga me ne zanima.

Bilo nekad Premijer Liga, NBA, NFL, UFC... Sreća pa imam MTS u jednom a SBB u drugom stanu ali ovo je sad degradirano na max.

Ja zavrsio u petak posao izvukao 8 meseci po 50% zbog poskupljenja. Taman mi isteklo 12 po 1 din. i ja njima email. Oni mene zovu mozete da raskinete ugovor do 30tog(u pitanju je duo light paket) kao donesite u poslovnicu svu opremu i kraj,a rekoh da pitam jel imate u jagodini poslovnici, kaze nemamo nego u kragujevcu. Rekoh lepo 65km da votim da Vam vratim to, pa dobro mozemo da vam ponudimo nov ugovorza 8mesec i po 50%.Tih 250din povecanje mi ne bi puno znacilo,ali su me iznervirali(svi su isti pppp).I ako u medjuvremenu uvedu opet neko poskupljenje onda cu da im ukinem poverenje, mada nemam drugu optiku osim jotela. Tako da racunam da sam solidno prosao.

Ja zavrsio u petak posao izvukao 8 meseci po 50% zbog poskupljenja. Taman mi isteklo 12 po 1 din. i ja njima email. Oni mene zovu mozete da raskinete ugovor do 30tog(u pitanju je duo light paket) kao donesite u poslovnicu svu opremu i kraj,a rekoh da pitam jel imate u jagodini poslovnici, kaze nemamo nego u kragujevcu. Rekoh lepo 65km da votim da Vam vratim to, pa dobro mozemo da vam ponudimo nov ugovorza 8mesec i po 50%.Tih 250din povecanje mi ne bi puno znacilo,ali su me iznervirali(svi su isti pppp).I ako u medjuvremenu uvedu opet neko poskupljenje onda cu da im ukinem poverenje, mada nemam drugu optiku osim jotela. Tako da racunam da sam solidno prosao.
Znači u Jagodini imaju SBB internet, nisam ni znao, nisam primetio da su negde objavili?
Inače, mislim da poslovnicu imaju i u Paraćinu.

Poštovani, uzeo sam telefon na rate i nekako me zarobili na tri godine ugovorne obaveze. Mozda bi sad iskoristio priliku za raskid usled poskupljenja (duo light). Ima li neko iskustva sta se desava sa preostalim ratama za telefon, imam ih još devet. Pozdrav

Telefon mora da se plati i to 99% bez rata ali najpreciznije je da se ode u poslovnicu.

Poslednja izmena:
Na koju mejl adresu si im poslao mail?

Da li neko zna, na koji nacin se ostvaruje penzionerski popust?

Nazad
Vrh Dno