Ne.Pitanje za korisnike optike: Da li postoji mogućnost da se dobije samo modem, bez rutera?
Ja sam u potpuno istoj situaciji, EON Premium istekla UO u januaru. Kontaktirao sam ih preko chata na sajtu i tražio da me pozove neko radi produženja UO. Zvali posle par dana, ponudili 4 meseca za dinar / 8 meseci sa 50% popusta / 16 meseci sa 20% popusta. Prihvatio sam 20%, s tim što su mi naglasili da već nakon 20 meseci mogu da tražim novo produženje, što mi je sasvim ok.Pogledah racun i tek sada sam primetio punu cenu, istekla ugovorna obaveza...
Paket je EON Premium.
Zna li se sta bi bilo realno ocekivati da mi se ponudi za produzenje?
Kažu mora otkazni rok. Izašao sam samo da se malo informisem pa cu videti. Vredi li za 5k malo živce da istreniram.Ne treba. Taj dan će biti zabeležen kao dan kad su prestali da pružaju uslugu. Samim tim ne smeju da naplate nepružanje usluge ako je van UO, koja po zakonu o EK ne može da bude duža od 24m. Međutim, pokušaće da naplate, iako znaju vrlo dobro da je protivzakonito (naplata nepružene usluge van UO). Korisnici nisu upoznati sa svojim pravima, a ugovor ne može biti stariji od zakona.
Otkazni rok je 30d, pa ako to u poslovnici završiš 30d pred istek UO onda će teći glatko, a možda ti ponude nešto baš dobro pa se predomisliš.
Javi sta si uradioPošto sam dobio bolju ponudu, zanima me nešto. Znam da je otkazni rok kod SBB-a 30 dana. Da li ugovor može da se raskine bez otkaznog roka sa poslednjim danom februara, pošto se uslovi (cena) menjaju od 1.3. Da napomenem da mi je davno istekla ugovorna obaveza.
Otkazni rok je jedna stvar i on je ok prema ugovoru koji imaš sa njima, ali prema ZEK član 129. stav 4, ako je UO istekla, a otkazni rok je 30 dana nakon, ako si vratio opremu i nema usluge, nema ni naplate. Neka teče otkazni rok, leba ne jede.Kažu mora otkazni rok. Izašao sam samo da se malo informisem pa cu videti. Vredi li za 5k malo živce da istreniram.
Primecujem da su redizajnirali VOD na EON WEB-u, novi izgled mi je nekako jednostavniji, ima i posebnih kolekcija filmova npr. Spajdermen, onda sta je najgledanije na HBO-u itd...
Ja sam u potpuno istoj situaciji, EON Premium istekla UO u januaru. Kontaktirao sam ih preko chata na sajtu i tražio da me pozove neko radi produženja UO. Zvali posle par dana, ponudili 4 meseca za dinar / 8 meseci sa 50% popusta / 16 meseci sa 20% popusta. Prihvatio sam 20%, s tim što su mi naglasili da već nakon 20 meseci mogu da tražim novo produženje, što mi je sasvim ok.
Ако некоме буде значила информација. Ја користим основну кабловску, тачније пакет Д3 Старт Дигитални. Од првог маја цена за мој пакет ће бити увећана за 300 динара, а ако потпишем уговор за исти пакет цена се неће мењати.valjda od 1. marta. rečeno već
Мени рачун на емаил није стигао и није ми доступан преко портала, све рачуне пре тог могу да скинем, а последњи не. Зато сам данас и био изненађен јер нисам знао о чему се ради, видео би ту информацију на рачуну, али кад немам рачунPogledajte prilog 429029
Ово пише на рачуну, није баш јасно да ли ће одмах (од марта) да повећавају цене, или кад истекне ова "понуда" да их контактирамо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari