Ja sam poredio pošto imam sva 3 provajdera MTS, D3i i Radijus vektor (sada Supernova). D3i mnogo brže menja kanale i slika je bolja tj. nikada ne secka i ne koči i nema pixelizacijeNeko je poredio kvalitet slike D3i vs Mts,kakav je rezultat?
Novi OTT only Eon Box takođe koristi Amlogic SoC(ako je tačna ona specifikacija koja se pojavila pre par meseci)
Pitanje je da li taj novi box koristi interlaced stream ili ne.... ili su problema rešili "elegantno" tako što su stavili da koristi progressive stream kao smartphone app?
Pa kad imaš :d Tvoj je još funkcionalniji, ima tjuner. Ako tjuner podržava i DVB-T2 možeš ga iskoristiti ako ti treba nekad da gledaš sport na RTS bez kašnjenja (van Eon app naravno).
A i taj stari je kao imao ~10 meseci "optimizacije" a za novi će prva tura korisnička da budu zamorčići.
Kao prvo, dali su mi novi novcijat zapakovan D3i STB. Zapakovan, nekorišćen sa svim mogućim kablovima i potpuno drugim daljinskim, mnogo boljim od starog. Risiver se nikad dosad nije restartovao, za razliku od starog, koji je promenom na neki kanal samo se zarcneo i restartovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari