Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Ja se ne bih igrao, ovaj wrt je za stare verzije rutera...

Sent from my P8Lite using Tapatalk

Ćao drugari. Kod mene je baš takva situacija i nemam drugih mogućnosti za net sem adsl-a. Imam Totalov net i njihov ruter TP Link ND 8951. Da li on ima mogućnost odredjivanja prioriteta i ako ima zamolio bih za pomoć oko podešavanja istih.

Koliko vidim, taj ruter ima neki qos, vidim da ima rule "maximize throughput" sto bi trebalo da isprati d3i ..pitanje je samo kako radi

Ja danas uzeo d3i,idu praznici pa cu odneti bratu u selo, jel potrebno neko aktiviranje od strane sbb a, ili se samo nakaci na net.

Samo nakačiš i on sve sam odradi. Imaš pravo i na hbo paket i ostalo u promo period ništa se ne plaća samo ih pozovi da ti aktiviraju!

Molio bih vas za pomoc....uzeo sam D3i i hocu da ga povezem na telekomov ruter gde vec imam i iptv. Pokusao sam , ali ne radi ni na jednom portu. Pokusao sam da pronadjem na drugim sajtovima ali nigde konkretno nisam nasao kako, a ovde ima jako mnogo stranica:wall: pa ako neko moze da mi napise sta da radim bio bih mu beskrajno zahvalan :D Inace ruter je ZXHN H168N V3.1.

na drugom i trecem portu nece raditi jer su setovani za iptv ali na 1 i 4 bi moralo da radi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

na drugom i trecem portu nece raditi jer su setovani za iptv ali na 1 i 4 bi moralo da radi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

jaooo radi sve :wave: , samo sam promenio kabel i ponovo pokusao na Lan 1 i uspeo bez ikakvih podesavanja. Hvalaaa punooo idem da gledam sta sve ima i da podesavam :type:

Super je d3i, samo mnogo sporo bre sve nekako...

Danas ga aktivirao, lepo radi,adsl 10 mb, mada klinci su mali pa nema skidanja.

Ne, ali sve ostalo... Stream kreće brzo, za par sekundi najviše, ali kretanje kroz menije je čini mi se za zadrškom od par sekundi...

Kretanje kroz menije se ne radi često, pa nije strašno.
Ja najveću zamerku imam za sporo premotavanje.

Gledam D3i spisak kanala i vidim da je Discovery turbo u HD paketu.Koliko se sećam on je bio samo u plus paketu?

Jel ima neko kopiju ugovora da mi izbaci ovde, ugovorna obaveza od godinu dana je odavno prošla a oni i dalje smaraju za neki neplaćenog račun.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

• Like
Reagovanja: M J
Moj sbb , pa proveri...

a540edac85bcc2c53c2a589255826e33.png

Poslednja izmena:
Jel ima neko kopiju ugovora da mi izbaci ovde, ugovorna obaveza od godinu dana je odavno prošla a oni i dalje smaraju za neki neplaćenog račun.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Ako si prestao da plaćaš nakon isteka ugovora, onda ti je to, pošto oni uredno nastave da ti naplaćuju dokle god ti ne zatražiš da ti prekinu emitovanje usluge.
Isto ti je i sa mobilnim operaterima... proveri ti to kod njih :trust:

Da li je neko video najnoviji cenovnik koji počinje da važi od 1 jula?
Pretplata 1295rsd,
podledaj propušteno: bez nadoknade do kraja 2017,
d3 go: bez nadoknade do kraja 2017
pink paket koji je inače deo start paketa: 310rsd
plus vidim cenu i za hit paket koji ne postoji u d3i ponudi, a plus paket ide na 560rsd
Pogledajte prilog 230339

Naravno, korisnički centar pojma nema o ovome, pitanje je bilo: a kako ste Vi došli do ovog cenovnika na našem sajtu?

Poslednja izmena:
Sad sam našo nesto o ovome:
(izvor:http://sbbmembers.blogspot.rs/)
Povećanje cene D3i usluge

Od 1.7.2017. godine, za nove korisnike D3i usluge važiće nove cene paketa. Postojeći korisnici sa ugovornom obavezom nastavljaju da plaćaju istu cenu za odabrani paket. U slučaju da žele da dokupe neki dodatni paket plaćaće novu cenu dodatnog paketa, dok će cena paketa koji su izabrali do 30.06. ostati nepromenjena.
Cene paketa za nove korisnike D3i usluge:
Start – 1295 din
Plus – 560 din
HD – 460 din
HBO – 490 din
Cinemax – 260
Nov paket HIT PAKET – 310 din

Ali pitanje sad glasi, da li će postojećim korisnicima biti izbačen pink paket iz start paketa (posto uvode nove pakete, tj izjednačavaju d3 i d3i - biće očigledno tumbanje kanala), da li će postojećim korisnicima posle 2017 biti dodatno naplaćivana usluga pogledaj propušteno i d3 go?

Poslednja izmena:
Ne znam sa sigurnoscu da ti kazem, ali meni je ostao Unifi iako ga se u novom ugovoru ni ne pominje (potpisan po isteku starog)
E sad, mogu oni u jednom momentu odluce da prestanu da privlace korisnike i krenu u konsolidaciju pa sve pogodnosti da ukinu.

Odakle brate tebi unifi, kad korisnici d3i nemaju mogućnost unifi mreže

I ja ga imam iako ne pise da mogu da ga imam. Kako, ne znam, bitno je da radi. Zvao sam KS i naravno nemaju pojma oko povecanja. Istekao mi je ugovor jos prosle godine. Stavili me na cekanje i posle par minuta su mi rekli da ne brinem, da je to cena za nove korisnike.

Na kraju poštari ispadoše najpovoljniji operater.Ovi monopolisti samo dižu cene.

Poslednja izmena:
Znači, trebalo je potpisati akcijsku ponudu posle NG za 1y free HD ili 2y free Cinestar za 990,00 Rsd... E jednom i ja da ubodem :-D

Sent from my E6683 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno