Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Da li ovo važi i za TotalTV?
Upravo su na Total Tv otkjlučali sve sem HBO i Cinemax kanala.

Poslednja izmena:
Juče dobio račun na poleđini bilo ovo.
Neće biti do kraja januara kao prošle godine, već do 15.01.

161210010326742655.jpg

Za hbo morate da pozovete

Sent from my HTC One using Tapatalk

Pa piše...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora da se zove, može preko MojSBB naloga na početnoj strani da se aktivira i odmah se otključaju kanali.

dal otključati i ove hbo kanale. Da nije neka navlakuša, da ne ostanu aktivni i posle ovog perioda pa onda dođe veći račun ili da ne budu smarali posle nešto zbog ovoga

Kako da se otkljuca preko portala? Ja dobijem ovo a ne koristim njihov internet:
upload photo

A posle deaktivacija na portalu & aplikaciji garant nema? Nego zvanje...

Na običnom D3 (dakle ne D3i) aktivira se usluga "HBO promo" za koju piše da traje do 15.1. i da ukoliko korisnik želi da koristi HBO Premium nakon isteka promo perioda, treba da ga aktivira u sekciji "Televizija". Pritom u toj sekciji i nakon aktiviranja "HBO promo" nudi aktiviranje redovnog "HBO Premium" paketa (od 720 dinara za klasičan D3), što će reći da on nije aktiviran.

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim, ne može HBO Go. Treba HBO Premium, a to nije ovaj promo.

Za koliko se aktivira ovaj hbo promo. Aktivirao sam preko sajta pre par sati i ništa.

Da li je možda neko experimentisao sa univerzalnim daljincima (tj daljincima koji podržavaju kontrolu 2 ili više uređaja), u smislu jel radi neki za ove Albis risivere? Ili eventualno jel probao neko da li daljinci za D3 (koji za razliku od D3i daljinca imaju mogućnost da se podese da kontrolišu i TV, poput slične funkcije na Telekom IPTV daljincu) ne daj bože rade i za D3i risiver? :D

Malčice me smorilo ovako sa 2 daljinca gde se 1 samo pali/gasi TV... pošto imam godinu i nešto star non-smart TV koji nažalost ne podržava HDMI-CEC (aka AnyNet+ za Samsung TV-ove). Još pogotovo što su D3i daljinci vrlo "kvalitetni" pa ne mogu da sastave godinu dana da ne vrisne 2-3 tastera.

Taman neki dan razmišljao šta raditi kad se pokvari daljinski za D3i dok ne stigne zamena. Sesti i plakati ili ima neko rešenje? :)

Pa ne vrisne totalno? A i stigne ti sutradan zamena (ako ne ubodeš u subotu da ih zoveš). Meni je na prvom jedva radilo Power dugme (treba da jašiš 30+ sekundi dok ne odreaguje pa su matorci kukali) na zameni je otišlo maltene skroz Back/Prethodni kanal dugme (odreaguje taman negde kad ti poplave prsti od stiskanja :D).
Znači jedino ako vrisne totalno daljinac možeš da plačeš tih dan-dva do zamene.

A niko ti ne brani da tražiš zamenu (= da zoveš SBB i kažeš da je crkao) pre nego što se pokvari pa da imaš rezervni :D

Ja razmatram neki "univerzalni" jedino zbog toga da bude 1 za TV i za risiver. A inače vidim malopre da Albis ima "SceneGate Learnable Remote" koji omogućava i kontrolu TV-a. Sad spominje se da je za 8073 pa ko zna da li radi i za ovaj 8083 model.

Mada, više mi se svakako sviđa rešenje tipa ovog na IPTV daljincu, da se "treniraju" samo Power, Volume i TV/AV tj Input/Source tasteri sa TV-a i da su dostupni (da "rade") bez potrebe da se prvo stiska "TV" dugme pa vraća nazad na "STB" (= 3 stiska tastera da se upali TV i nastavi upotreba za kontrolu risivera vs samo 1) ... lakše matorcima objasniti.

Poslednja izmena:
Nema sada ni kod mene linka za deaktiviranje, a juče i jutros je bilo, kao što se vidi na slici.
Negde pročitah da će se automatski svima deaktivirati 15.januara HBO Promo, i da neće trebati intervencija korisnika (zvanje telefonom, odlazak u poslovnicu ili klik na dugme za deaktiviranje). Moguće da su ga zbog toga uklonili.

Tako su meni na twitteru odgovorili, da se automatski deaktivira 15.01.

Da li je možda neko experimentisao sa univerzalnim daljincima (tj daljincima koji podržavaju kontrolu 2 ili više uređaja), u smislu jel radi neki za ove Albis risivere? Ili eventualno jel probao neko da li daljinci za D3 (koji za razliku od D3i daljinca imaju mogućnost da se podese da kontrolišu i TV, poput slične funkcije na Telekom IPTV daljincu) ne daj bože rade i za D3i risiver? :D

Malčice me smorilo ovako sa 2 daljinca gde se 1 samo pali/gasi TV... pošto imam godinu i nešto star non-smart TV koji nažalost ne podržava HDMI-CEC (aka AnyNet+ za Samsung TV-ove). Još pogotovo što su D3i daljinci vrlo "kvalitetni" pa ne mogu da sastave godinu dana da ne vrisne 2-3 tastera.

Samsung Galaxy S5 i Peel Smart Remote aplikacija lično koristim sa d3i dekoderom i sve radi. Tako da pretpostavljam da će bilo koji android telefon koji ima IR port u sebi da radi

Aktivirao sam hbo promo samo me zanima da li se može gledati hbo sada i na d3 go ? Ne vidim ga među kanalima.

Ne može, nemaju dozvolu da ga stave među D3Go kanale , a na HBO Go sajtu ili Android aplikaciji kad probaš da se registruješ ćeš dobiti poruku da ne koristiš SBB-ov "HBO Premium" paket.
Samo na risiveru možeš da gledaš HBO i Cinemax kanale...

Poslednja izmena:
Aktivirao sam ovaj promo. Nadjem neki film u prethodna 72 sata na jednom od HBO kanala. U toku reprodukcije s vremena na vreme zaledi sliku. Sve ostale funkcije normalno dostupne. Odem u meni i testiram konekciju i brzinu i onda se obicno dozove sebi. Premotavanje ostalih (neHD) kanala radi kako treba. Jesam usamljen sa problemom ili...?

Sent from my ME173X using Tapatalk

Aktivirao sam ovaj promo. Nadjem neki film u prethodna 72 sata na jednom od HBO kanala. U toku reprodukcije s vremena na vreme zaledi sliku. Sve ostale funkcije normalno dostupne. Odem u meni i testiram konekciju i brzinu i onda se obicno dozove sebi. Premotavanje ostalih (neHD) kanala radi kako treba. Jesam usamljen sa problemom ili...?

Sent from my ME173X using Tapatalk

Meni se takodje zaledilo, odnosno pauziralo samo od sebe par puta, stisnuo plej i nastavio da gledam....

Vrh Dno