Juče dobio račun na poleđini bilo ovo.
Neće biti do kraja januara kao prošle godine, već do 15.01.
![]()
Ima link za deaktiviranje na portalu mojsbb.rs pod stavkom televizija...
Pogledajte prilog 217254
Ne citiraj poruku iznad.
Da li je možda neko experimentisao sa univerzalnim daljincima (tj daljincima koji podržavaju kontrolu 2 ili više uređaja), u smislu jel radi neki za ove Albis risivere? Ili eventualno jel probao neko da li daljinci za D3 (koji za razliku od D3i daljinca imaju mogućnost da se podese da kontrolišu i TV, poput slične funkcije na Telekom IPTV daljincu) ne daj bože rade i za D3i risiver?
Malčice me smorilo ovako sa 2 daljinca gde se 1 samo pali/gasi TV... pošto imam godinu i nešto star non-smart TV koji nažalost ne podržava HDMI-CEC (aka AnyNet+ za Samsung TV-ove). Još pogotovo što su D3i daljinci vrlo "kvalitetni" pa ne mogu da sastave godinu dana da ne vrisne 2-3 tastera.
Aktivirao sam ovaj promo. Nadjem neki film u prethodna 72 sata na jednom od HBO kanala. U toku reprodukcije s vremena na vreme zaledi sliku. Sve ostale funkcije normalno dostupne. Odem u meni i testiram konekciju i brzinu i onda se obicno dozove sebi. Premotavanje ostalih (neHD) kanala radi kako treba. Jesam usamljen sa problemom ili...?
Sent from my ME173X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari