IPTV radi savršeno , samo mu fale SK i Fox kanali
Ja i dalje verujem da vecina kojom smeta D3i ima crt televizore cim uspevaju da vide svaki piksel i kockicu.Hd doplata im je nepoznanica niti znaju cemu to sluzi.Gledaj propusteno nikad ne koriste jer oni nista ne propustaju slucaju, cim su zaludjeni u brojanju piksela i kockica po staklenom ekranu.
Meni se isto čini da iptv ima nešto bolju sliku, ali džabe kad ja nemam tamo šta da gledam[emoji5]
Niti jedan lcd tv nije referentan po pitanju testiranja kvaliteta slike.Blago tebi... ja verujem da ti imas crt.... boze sto trosim tastauru na....
Da si bio nekada u showroom-u SBB-a video bi da tamo nemaju CRT-ove vec LED-ove od po 40+ inch-a tako da ne kapiram bas da li znas o cemu pises.
Da si citao sta sam pisao znao bi ovako verovatno ne znas sta pametno da napises pa pasLu po tastaturi.
Gledaj unazad 72 sata obilato koristim jer dosta vremena provodim van kuce a ima stvari koje volim a ne mogu da ih gledam kad se pustaju, jer nismo svi dokoni i bezposleni kao ti ima nas koji radimo i zaradjujemo a neki od nas i previse, a ne kao ti, od ujutru mrzis sebe a od popodneva citav svet.
Niti jedan lcd tv nije referentan po pitanju testiranja kvaliteta slike.
,za tako nesto moras imati top kalibrisanu plazmu.
Na takvoj plazmi sam poredio ts iptv i d3i i total i jos toga a ne na led krsu iz tvog showrooma.
Total ima najslabiji bitrate i to je sirotinjski strim sa stravicnim ustedama u protoku.
Ts nije los ali ga d3i sije sa obzirom da je ott a u praksi bi trebao ts iptv da ga pojede za dorucak ali to nije tako.
Dzaba telekomu sto mere u metar rastojanje do korisnika kad ih jedan krs ott albis ubi u pojam.Jedino oruzje kojim se brane nije kvalitet slike vec licemerno sakrivanje zuluma u vidu tel pretplate kroz box paket.
Sbb da ukine onaj plus paket ili rentu za drugi box mogao bi da im otme ogroman broj korisnika.
O raspalom kds-u ne bi trosio reci,oni zive u varljivoj 1968-oj.
Ts nije los ali ga d3i sije sa obzirom da je ott a u praksi bi trebao ts iptv da ga pojede za dorucak ali to nije tako.
Dzaba telekomu sto mere u metar rastojanje do korisnika kad ih jedan krs ott albis ubi u pojam.
Jel samo kod mene ili kod svih ista situacija da kad idu vesti na Prvoj ton non-stop prekida?
Nema druze sta meni da podvali, isao sam da vratim d3i i ispod svakog TV-a pise koja je usluga.Sva priča o tvom oštrom oku (i svi tvoji argumenti) pada onog trenutka u vodu kada si rekao da Total ima bolju sliku od kabl D3-a. Ili su ti podvalili nešto u SBB showroom-u ili si ti pomešao lončiće. Ne znam koje si kanale gledao ali to jednostavno ne može biti realno, jer od Totala nema teoretske šanse da standardni D3 bude lošiji! Poredio više puta, čak i u samom SBB-u. To i oni znaju, kada prođe zamena resivera pa svi kanali pređu na MPEG4, možda bude bolja situacija, ali sad je tako kako je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari