Hvala na pomoci. Ovo radi super, jedino je uzasan kvalitet sport kluba preko moba, totalni uzas. Ostali kanali rade odlicno, zanimljiva aplikacija..
Ja i dalje ne razumem o cemu ti pricas. Postovi su totalno nepovezani...izgleda da je do tv-a a ne do d3i. lol
Ja evo ludim. Od danas mi krenuo ugovor i odmah ne radi kako treba. STB meri sa SBB manje od 2Mbps protoka, a sa bilo kog uredjaja kada merim bilo kad imam tih zagarantovanih 12Mbps gde god da merim - Telekom, Telenor, SBB. I onda proradi na 2 min i vidi 9Mbps iako ni jedan uredjaj ne koristi net i onda opet 10 min zeza.
Evo nakon nedelju dana koriscenja D3i, da i ja ostavim neke utiske, ali i poneko pitanje.
Kod vracanja 72h, da li se moze vrteti odredjeni broj minuta napred-nazad, ili moze samo na pocetak neke emisije na osnovu programske seme?
Dobro se nadas...Nadam se da si sarkastican ali kako da ne kukam kada mi ne radi, a imam vise nego dovoljno protoka...
Ja pidneo u petak danas zahtev za aktovaciju, tek mi danas aktivirali hd pakete. Moram da priznam da je kvalotet odlican, nema sta.
72 h vratis na emisiju koju hoces pa ubrzas na koji minut hoces.
4. Da kontrolises i TV i STB jednim daljinskim, zavisi da li ti TV podrzava tu opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari