Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Trebalo bi da podrzava, to se kod Samsunga zove anynet, pronadji negde u opcijama i aktiviraj.

3. Juce su mi maltene svi kanali seckali, postoji li neki nacin da saznam za ubuduce do koga je problem, do mog neta ili do sbb-a?

4. Sta znaci HDMI-CEC, to imam kao opciju kada odem na source, tj spoljne izvore?
Искључи рутер и рисивер, укључи рутер, сачекај мало па тек онда укључи у струју рисивер. Тако сам ја решио проблем када је сецкало.

Da pitam ljude koji su skorije narucili d3i da li je 1 mesec za probu ili 2 posto vidim na sajtu da spominju 2 meseca a znam da je u pocetku bilo 1 mesec proba.

1 mesec je proba, a ako uzmes ugovor za tih mesec dana onda dobijas start paket za 1 din.

Ok hvala druze.

Nije to za d3 i, za 4 meseca.

Ne mogu ono da uradim na tabletu pa da gledam d3go preko sat-trakt interneta moram traziti drugo resenje.

1. Onaj pljosnati LAN kabl sto se dobija mi nesto ne uliva poverenje, da li je neko LAN kabl kupio posebno ili ce i taj pljosnati odradjivati pos'o?

2. Ima li neku funkciju onaj port za usb na risiveru?

3. Juce su mi maltene svi kanali seckali, postoji li neki nacin da saznam za ubuduce do koga je problem, do mog neta ili do sbb-a?

4. Sta znaci HDMI-CEC, to imam kao opciju kada odem na source, tj spoljne izvore?

5. Kako je, i kada, najbolje restartovati risiver, u podesavanjima ili vadjenjem adaptera is struje? Postoji li mozda jos neki nacin?

Sve u svemu, blizi sam opciji da vratim Total krajem meseca, a da zadrzim D3i. Sad mi pade na pamet, sta ta skracenica u stvari znaci, kontam da je ono na kraju internet, ali ne znam sta znaci D3?

1. Meni je uz 2 uredjaja stigao jedan neispravan kabl, a i ovaj drugi ce da otidje - jednostavno dno kvalitet da se ustedi sica...

2. Snimanje, samo sto treba da se otkljuca ili implementira u sw prvo.

3. SBB ka ostalim mrezama bi trebao da omoguci bolje linkove ako planira da im placamo, imao sam isti problem sa 2 razlicita provajdera takodje pomenutog dana :)

4. Odgovoreno

5. Odgovoreno + nema za sad, mada kontam da bi trebalo da moze na daljincu, ali svejedno ja ga rr samo kada uredjaj zapuca, a onda svejedno moras cupati iz struje...

Meni taj pljosnati i zgužvani radi već godinu i po. Još mi i odgovara što je tako kratak. Kao da nemam dovoljno kablova od 3-4 metra

cisto da znate philipsov 40PFH4009/88 easylink sa D3i(HDMI-CEC) nece da radi

Narode sad sam nesto cackao d3go i kada sam hteo da pustim hd kanale trazio mi je da nazovem 19900 i da ih aktiviram a meni su vec hd kanali aktivirani na d3i.... O cemu se radi?

Radi, garantovano. I odlicna stvar.

Nasao sam taj anynet u alatkama, i kad stisnem da trazi uredjaje on ne moze nista pronaci, tako da ili to moj TV ne podrzava ili ja to ne znam da podesim kako treba.

Takodje, jutros meni palo na pamet da merim brzinu neta preko d3i, merio sam jedno 5 puta a razmak je bio 10-ak sekundi, a rezultat je krajnje cudan: 16, 19, 21, 12, 18??? Inace imam brzinu 25mb/s, a i ping sam merio 100 puta i uvek je bilo stabilno, raspon je bio 50-60ms!

Kod mene na panasonicu, fala bogu ništa ne mora da se podešava, mislim na samom tv-u. Jedino na d3i, sam uključio hdmi cec, i sve radi sa ovim d3i daljinskim.

I meni na Toshibi je samo to trebalo, da se na stb aktivira hdmi-cec i radi bez problema.

kod mene na Sharp-u LC50LE750V kao "radi".Salje mi TV u neki sleep mode ne gasi ga potpuno kao sa daljinskim od TV-a.U pricnicpu to je sve .Pojacavanje je i onako mnogo finije odradjeno direktno na tv-u.
Nije tema,tv ima stvarno nekih brdo opcija ali recimo ne cita titl sa USB-a za filmove. Smesno...Turn off timer ,moram da udjem u meni i napravim 10 koraka da bi podesio timer. Sve je moglo da se resi najobicnijim dugmicem 15/30/45/sat.J*** ih tehnolog,to mi je imao crt pre 15 godina....
Ja nemam na d3GO HD kanale,samo RTS a imam uplacen HD paket.Mada i ne koristim aplikaciju cesto. Inace D3i sljaka odlicno.

Poslednja izmena:
Nije tema,tv ima stvarno nekih brdo opcija ali recimo ne cita titl sa USB-a za filmove. Smesno...

Off topic:
Probaj da titl nazoves isto kao film tako mora da radi. Ako se film zove filmblabla isto tako mora da se zove i titl.

Mora da ime titla bude identicno imenu filma i da na kraju titla stoji .srt

uf probao sam sve moguce i nemoguce :)
mnogo sam daleko otisao a to je medju prvim,ako ne i prva stvar koju sam probao....

uf probao sam sve moguce i nemoguce :)
mnogo sam daleko otisao a to je medju prvim,ako ne i prva stvar koju sam probao....
Obrati pažnju da nisi naprimer prevod nazvao filmblabla.srt.srt

I meni na Toshibi je samo to trebalo, da se na stb aktivira hdmi-cec i radi bez problema.

Mislim da sam uspeo to da aktiviram, medjutim ne znam kakve su konkretne koristi od toga na kraju? Jedino sto sam primetio je da kad ugasim TV, automatski mi se ugasi STB, i obrnuto. I dalje moram na daljinskom od TV-a da podesavam jacinu zvuka (raspon jacine zvuka na d3i je premali, kao i kod Totala), sourse dugme, smart funkcije, podesavanje slike.....

Postoji li nacin da se snimi nesto sa TV-a, neka opcija snimanja, vidim da na daljincu ima ono dugme za snimanje ali ne znam da li radi ili trenutno sluzi kao ukras?

Poslednja izmena:
Meni je konkretna korist to što sa jednim daljinskim palim oba. Jačinu sam podesio pa hajde recimo na neku srednju sa daljinskim od TV i onda je ovo što pojačam/smanjim preko boxa taman. Dakle za gledanje TV-a i sve vezano za to koristim samo D3i daljinski. Naravno da za smart funkcije mora daljinski od TV ali to nije nešto što koristim u meri u kojoj koristim i D3i tako da je ok.

Meni je konkretna korist to što sa jednim daljinskim palim oba. Jačinu sam podesio pa hajde recimo na neku srednju sa daljinskim od TV i onda je ovo što pojačam/smanjim preko boxa taman. Dakle za gledanje TV-a i sve vezano za to koristim samo D3i daljinski. Naravno da za smart funkcije mora daljinski od TV ali to nije nešto što koristim u meri u kojoj koristim i D3i tako da je ok.

Postoji li nacin da se snimi nesto sa TV-a, neka opcija snimanja, vidim da na daljincu ima ono dugme za snimanje ali ne znam da li radi ili trenutno sluzi kao ukras?

Koliko znam, sa samog D3i boxa ne. Tj opcija bi trebala da postoji ali to SBB nije omogućio. Ja na TV imam opciju snimanja i to radi kada je izvor DVB-C, međutim kada sam na boxu i kažem mu record dobijem info da ne može sa tog source-a da snima.

Nazad
Vrh Dno