Trebalo bi da podrzava, to se kod Samsunga zove anynet, pronadji negde u opcijama i aktiviraj.
Искључи рутер и рисивер, укључи рутер, сачекај мало па тек онда укључи у струју рисивер. Тако сам ја решио проблем када је сецкало.3. Juce su mi maltene svi kanali seckali, postoji li neki nacin da saznam za ubuduce do koga je problem, do mog neta ili do sbb-a?
4. Sta znaci HDMI-CEC, to imam kao opciju kada odem na source, tj spoljne izvore?
Hvala na informaciji! Izvinjavam se svima na gresci....Nije to za d3 i, za 4 meseca.
1. Onaj pljosnati LAN kabl sto se dobija mi nesto ne uliva poverenje, da li je neko LAN kabl kupio posebno ili ce i taj pljosnati odradjivati pos'o?
2. Ima li neku funkciju onaj port za usb na risiveru?
3. Juce su mi maltene svi kanali seckali, postoji li neki nacin da saznam za ubuduce do koga je problem, do mog neta ili do sbb-a?
4. Sta znaci HDMI-CEC, to imam kao opciju kada odem na source, tj spoljne izvore?
5. Kako je, i kada, najbolje restartovati risiver, u podesavanjima ili vadjenjem adaptera is struje? Postoji li mozda jos neki nacin?
Sve u svemu, blizi sam opciji da vratim Total krajem meseca, a da zadrzim D3i. Sad mi pade na pamet, sta ta skracenica u stvari znaci, kontam da je ono na kraju internet, ali ne znam sta znaci D3?
Hvala, probacu cim dodjem kuci.
Radi, garantovano. I odlicna stvar.
Drugi red dugmica gledano sa vrha na dno daljinskog
Nije tema,tv ima stvarno nekih brdo opcija ali recimo ne cita titl sa USB-a za filmove. Smesno...
Obrati pažnju da nisi naprimer prevod nazvao filmblabla.srt.srtuf probao sam sve moguce i nemoguce
mnogo sam daleko otisao a to je medju prvim,ako ne i prva stvar koju sam probao....
Vidis ja na svojoj toshibi nisam jos isprobaoI meni na Toshibi je samo to trebalo, da se na stb aktivira hdmi-cec i radi bez problema.
I meni na Toshibi je samo to trebalo, da se na stb aktivira hdmi-cec i radi bez problema.
Meni je konkretna korist to što sa jednim daljinskim palim oba. Jačinu sam podesio pa hajde recimo na neku srednju sa daljinskim od TV i onda je ovo što pojačam/smanjim preko boxa taman. Dakle za gledanje TV-a i sve vezano za to koristim samo D3i daljinski. Naravno da za smart funkcije mora daljinski od TV ali to nije nešto što koristim u meri u kojoj koristim i D3i tako da je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari