Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Download brzine nisu problem, problem je ako izbacujes neku sliku/video ili neki drugi fajl, e onda download staje a sa samim tim i d3i

Da ali nema on ADSL pa da ako zagusi upload i download opadne. U krajnjem slučaju može da ograniči upload za druge uređaje na npr 75% uploada.

Hvala na pomoci. Ovo radi super, jedino je uzasan kvalitet sport kluba preko moba, totalni uzas. Ostali kanali rade odlicno, zanimljiva aplikacija..

A da nije do tvog mobilnog ? kod mene je odlična slika .

6dcd1567cc04ffc0f4438b2cd62e0a7c.jpg
401a8fe311e40e5099682bb7a622d785.jpg
23876c5dbe44cc385e50fc95eb622dfd.jpg
75f68c8fdb2f3bc7e86d322721f3922a.jpg
05f2b1ff7d6e86b515d598f7e7fa80ba.jpg
0d126787dc06221667b721179e378922.jpg

Neverovatno dobra slika na sk 1 premijer liga. Jos samo malo i 4k

izgleda da je do tv-a a ne do d3i. lol

Evo nakon nedelju dana koriscenja D3i, da i ja ostavim neke utiske, ali i poneko pitanje.

Na prvi pogled, brzina menjanja kanala je odlicna, bar duplo brze u odnosu na Total. Sto se tice samog kvaliteta slike, mozda nijansa-dve u korist D3i, ali nista preterano.

Onaj pljosnati LAN kabl mi nesto ne uliva poverenje, da li ga je neko kupio posebno ili ce i on odradjivati pos'o?

Ima li neku funkciju onaj port za usb na risiveru?

Kod vracanja 72h, da li se moze vrteti odredjeni broj minuta napred-nazad, ili moze samo na pocetak neke emisije na osnovu programske seme?

Sve u svemu, blizi sam opciji da vratim Total krajem meseca, a da zadrzim D3i. Sad mi pade na pamet, sta ta skracenica u stvari znaci, kontam da je ono na kraju internet, ali ne znam sta znaci D3?

Ja evo ludim. Od danas mi krenuo ugovor i odmah ne radi kako treba. STB meri sa SBB manje od 2Mbps protoka, a sa bilo kog uredjaja kada merim bilo kad imam tih zagarantovanih 12Mbps gde god da merim - Telekom, Telenor, SBB. I onda proradi na 2 min i vidi 9Mbps iako ni jedan uredjaj ne koristi net i onda opet 10 min zeza.

D3i je vrh, uopste ne razumem ljude koji kukaju na njega.

Nadam se da si sarkastican ali kako da ne kukam kada mi ne radi, a imam vise nego dovoljno protoka...

Au ala je postao los ovaj d3go,zeznuo sam se sto sam ga uzeo od jednog korisnika d3i kome nije trebao d3go,jer ne rade ultre :p sad moram da nadjem resenje.

Ja evo ludim. Od danas mi krenuo ugovor i odmah ne radi kako treba. STB meri sa SBB manje od 2Mbps protoka, a sa bilo kog uredjaja kada merim bilo kad imam tih zagarantovanih 12Mbps gde god da merim - Telekom, Telenor, SBB. I onda proradi na 2 min i vidi 9Mbps iako ni jedan uredjaj ne koristi net i onda opet 10 min zeza.

Ja sam to isto pisao ali niko mi nije poverovao,jer i ja imam 10 mbps ali mi nije htelo raditi.

Poslednja izmena:
72 h vratis na emisiju koju hoces pa ubrzas na koji minut hoces.

Evo nakon nedelju dana koriscenja D3i, da i ja ostavim neke utiske, ali i poneko pitanje.

Kod vracanja 72h, da li se moze vrteti odredjeni broj minuta napred-nazad, ili moze samo na pocetak neke emisije na osnovu programske seme?

Poslednja izmena:
Radi preko telefona. Pusti 2 sekunde na mobilnu mrezu i posle prebaci na wifi

Eto bar su ažurni za deaktivaciju HD paketa ako ništa drugo :D

Ja pidneo u petak danas zahtev za aktovaciju, tek mi danas aktivirali hd pakete. Moram da priznam da je kvalotet odlican, nema sta.

Spameri i hejteri,ubuduce vam prijavljujem svaki post kao sto ste i vi mene isprijavljivali :smoke:

Ja pidneo u petak danas zahtev za aktovaciju, tek mi danas aktivirali hd pakete. Moram da priznam da je kvalotet odlican, nema sta.

Pa ne rade vikendom.

Poslednja izmena:
Da li neko sa sigurnoscu zna koliko HD kanali vuku interneta na D3i platformi, bitno mi je posto planiram da uzmem 2 uredjaja?

1. Onaj pljosnati LAN kabl sto se dobija mi nesto ne uliva poverenje, da li je neko LAN kabl kupio posebno ili ce i taj pljosnati odradjivati pos'o?

2. Ima li neku funkciju onaj port za usb na risiveru?

3. Juce su mi maltene svi kanali seckali, postoji li neki nacin da saznam za ubuduce do koga je problem, do mog neta ili do sbb-a?

4. Sta znaci HDMI-CEC, to imam kao opciju kada odem na source, tj spoljne izvore?

5. Kako je, i kada, najbolje restartovati risiver, u podesavanjima ili vadjenjem adaptera is struje? Postoji li mozda jos neki nacin?

Sve u svemu, blizi sam opciji da vratim Total krajem meseca, a da zadrzim D3i. Sad mi pade na pamet, sta ta skracenica u stvari znaci, kontam da je ono na kraju internet, ali ne znam sta znaci D3?

1. Takvi kablovi idu uz ovaj novi 8083 STB, uz 8080 je isao klasican tako da tesko da neko ima iskustva.

2. Nema

3. Okreni njih neka vise sta je ako ti nemas problema sa internetom. Meni sve normalno radi tako da cenim da je sa samom uslugom sve ok. Jos bi neko prijavio problem ovde. I ja sam u startu imao problema sa seckanjem SK kanala pa sam ih zvao i to su sredili. Od tada sve ok.

4. Da kontrolises i TV i STB jednim daljinskim, zavisi da li ti TV podrzava tu opciju.

5. Mislim da je apsolutno svejedno.

Nazad
Vrh Dno