Jel ovo tačno i ovih dana, da sa Telenor/VIP/MTS 3G netom možeš da gledaš npr SportKlub? Proverio lično u praksi?Oni se brane toboze autorskim pravima, ekskluzivitetom nekih kanala itd, medjutim to je laz. Sa mobilnog interneta nema ogranicenja u pristupu. Razumem i trebaju tj moraju da ogranice pristup iz inostranstva jer nemaju placena prava prenosa za recimo USA ali ovde domacim korisnicima a pogotovo nama na D3i to jednostavno moraju da omoguce.
Neko je ovde pisao da pokrenes kanal koji želiš na mobilnom netu konkretno na MTS-u i samo prebacis na Wi-fi a kanal nastavi da radi. Naravno prilikom menjanja kanal moras ponoviti ovaj postupak.Pa ne bih napisao sa nisam licno probao. Ne doduse sada, necu da trosim mb za dzabe ali sigurno par puta u ovih par meseci koriscenja.
Zaista lepo osveženje u mom stanu. D3i. Sve lepo radi. Imam i stb ts, ali definitvno je sbb ispred ts, sto se televizije tiče. Hd , d3 go, Epg...
Mozda mozes da uzmes na Polarisu 4 Arene ali na TS iptv imas 5 Arena.4 arene imaš posebno za samo 500 dinara mesečno putem Polarisa.Košta isto onoliko koliko bi sbb naplatio da ih ima posebno u ponudi.Sklubovi su daleko ,daleko bolji i onda vredi imati SK HD klubove.Deo lige šampiona imaš u HD-u na rts-u.
Ajde pa okaci kad stignes.Slikacu ti sutra, nije problem. Kao sto rekoh, nije ogranicenje tog tipa vec pola kanala(mada ako gledas listu, maltene svi bitni) ne radi ako ne pristupas servisu sa SBB interneta. A mi koji koristimo D3i ga naravno nemamo...
Mozda mozes da uzmes na Polarisu 4 Arene ali na TS iptv imas 5 Arena.
Mozda covek(ili bilo ko drugi) hoce da gleda bas A5.
Sta u tom slucaju?
A evo bas hoce nemoj samo odgovor pa ima 4 jer ob recimo hoce bas A5.
Sta onda da radi?
Mozda mozes da uzmes na Polarisu 4 Arene ali na TS iptv imas 5 Arena.
Mozda covek(ili bilo ko drugi) hoce da gleda bas A5.
Sta u tom slucaju?
A evo bas hoce nemoj samo odgovor pa ima 4 jer ob recimo hoce bas A5.
Sta onda da radi?
Zahvaljujem. Ovo je sve staro u 3 lepe, a nedu ukraden i amidzica ne bih gledao ni da oni meni mesecno placaju. Dakle totalno nepotrebna usluga. Btw. Jel ima hbo go uz d3i da se dobije ili da se uzme naknadno, jel zna neko?
Ja sam citirao @Sky Uk koji jer rekao da Polaris ima 4 Arene pa sam zato rekao za 5.polaris ima svih 5 arena, bolje pitanje je dal svako moze da ima tanjir koji gleda ka 39e gde se nalaze as kanali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari