Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Traje vec mesecima. Mozes na 19900 da se prijavis pa po kuriru da ti posalju a mozes i u neku poslovnicu da odes i sam uzmes. Doduse sad je izgleda neka nestasica uredjaja izgleda.

Stalno se produzuje akcija. Trenutno je do 31.03. Ali se čeka baš .

Hvala ljudi na korisnim informacijama.

Ima li nekog da je ovih dana dobio d3i ? čekajući...

meni je stigao danas, trazio 31.12. ovo ne polovan, nije nov, kontam da oni imaju neku kolicinu koju obrcu, ne kupuju nove

Ima li nekog da je ovih dana dobio d3i ? čekajući...

Meni je danas stigao boks,porucio sam ga negde tokom januara.Korišćen je nije nov,mada se vidi da je korišćen mesec dana,ne više od toga.Uglavnom dobar pristup prema korisnicima koje se ogleda u donošenju paketa na noge i ruke:D,probni period 30 dana i tako redom.
Mnogi bi trebalo da se ugladuju na njih,mada znam da i oni nisu cvećke ali ipak su bolji od mnogih ako ne i svih.

Poslednja izmena:
Meni je danas stigao boks,porucio sam ga negde tokom januara.Korišćen je nije nov,mada se vidi da je korišćen mesec dana,ne više od toga.Uglavnom dobar pristup prema korisnicima koje se ogleda u donošenju paketa na noge i ruke:D,probni period 30 dana i tako redom.
Mnogi bi trebalo da se ugladuju na njih,mada znam da i oni nisu cvećke ali ipak su bolji od mnogih ako ne i svih.

Ko ti je doneo poštar ili radnici sbb-a ? jel možeš hd paket da aktiviraš ?

Ja sam 16.01. podneo zahtev... još nema

Evo sad sam ga prikačio i svetli samo narandžasta lampica,izgleda da ne radi.

Doneo mi neko na vrata.Za hd paket ih zoveš nakon 5 dana i onda ti aktiviraju.

Znači , još mesec dana čekanja da proradi... ;)

Da narandzasta je znak da ne radi, probaj da ga čupaš iz struje nekoliko puta, ako ne uspe zovi da ti ga menjaju.

Čupao sam ga iz struje i već sam ih zvao.

Najveća glupost je što nemaju uređaje u svojim poslovnicama, tako da možeš odmah uzeti, nego zoveš kol centar, pa čekaš. Pogotovu ako ti se pokvari. Meni kada su poslali, takođe nije bio ispravan, pa sam morao je njima da pošaljem poštom, znači 2 dana, pa oni meni opet 2 dana, a da imaju u poslovnici, mogao bih odmah da zamenim.

Evo sad sam ga prikačio i svetli samo narandžasta lampica,izgleda da ne radi.

Doneo mi neko na vrata.Za hd paket ih zoveš nakon 5 dana i onda ti aktiviraju.

Mozda si dobio moj stari primerak :)

Zvali su me iz podrške da mi kažu da je risiver gecrkt i da moram da ga posaljem nazad da bi mi vratili ispravan nazad.Čude se kako sam dobio koriščen.Mora da se salje ne u korisnicki centar vec direkt kod njih jer u korisnickim centrima nema uređaja.

Poslednja izmena:
Realno ću saznati kraj priče kad budem video kakav će biti taj ispravan,da li će biti nov ili korišćen.Moram o mom trošku da im pošaljem paket pošto oni ne rade sa klijentima i ne mogu lično da ga odnesem,a oni će ga opet poslati free na moju adresu.
Ako opet dobijem polovan ima da ga vrnem posle 30 dana i sve tako dok ne dobijem nov:d

Poslednja izmena:
Pozdrav. Imam u stanu d3 (Cisco v 2.0) i daljinski (model at 3400). Imam problem da daljinac radi nikako, tj. radi kako on hoće. Nekada reaguje ali uglavnom neće. Pokušao sam da nađem nešto putem pretrage ali nisam uspeo da navedem na ovu temu. Menjao sam i baterije na daljinskom ali isto reaguje. Jel imao neko od vas sličan problem?

Imao ja .
Pozovi KS i prijavi problem.
Verovatno će ti poslati novi.

Poslednja izmena:
Jesi li resio problem ili su ti zamenili daljinac?

Kakva bi situacija bila da i ja trazim novi posto ugovor ne glasi na mene a osoba na koju se vodi je narednih 5 meseci u inostranstvu?

Realno ću saznati kraj priče kad budem video kakav će biti taj ispravan,da li će biti nov ili korišćen.Moram o mom trošku da im pošaljem paket pošto oni ne rade sa klijentima i ne mogu lično da ga odnesem,a oni će ga opet poslati free na moju adresu.
Ako opet dobijem polovan ima da ga vrnem posle 30 dana i sve tako dok ne dobijem nov:d
Ja sam prvi put u avgustu kad sam porucio dobio polovan, isto pokvaren. Odmah sam zvao i ista prica da im posaljem nazad pa ce oni meni. Odbio sam to pa mi je receno onda da mogu da ga odnesem u poslovnicu a da tamo dobijem novi. Tako sam i uradio i u Uscu dobio novi, nekoriscen. Cenim da je sada to neizvodljivo jer je nestasica aparata no tada su mi tamo rekli da sve sto korisnici ostave kod njih ide posle ne znam gde na proveru a da oni u poslovnicama izdaju tj tada su iskljucivo nove tj nekoriscene uredjaje. Recimo taj drugi kada sam vracao zbog one gluposti sa ugovornom obavezom cak nije moglo sa se sredi da dobijem isti uredjaj nazad ali pod novim ugovorom, vec sam bukvalno nov uredjaj morao da vratim njima a oni opet da mi daju nov nekoriscen. Tako da fakticki ovo mi je treci D3i. Ali bar radi kako treba za sad.

Pozdrav ljudi, prijavih se za D3i pre neki dan - rekli mi da cu cekati oko 4 nedelje na uredjaje (posto uzimam 2 uredjaja za 2 TV-a). Ono sto mene zanima dok cekam to je - video klub - da li ga vredi uzimati? Kakvi su filmovi/serije tu? Ima li negde neka lista da pogledam?

Apsolutno gubljenje vremena. Ne znam da li ima negde lista, kad dodjem kuci mogu da slikam okvirno sta ima pa da vidis ali po meni cisto gubljenje vremena.

Šta se desilo sa televizijom Prva Plus? Od sinoć mi je tv Prva na oba kanala. Uopšte nema tv prva plus, pojela je tv Prva??!.

Tacno 27 dana cekanja
52d1c7669d8ee04a641d4ffd3868ea2b.jpg

Vrh Dno