Ima li nekog da je ovih dana dobio d3i ? čekajući...
Meni je danas stigao boks,porucio sam ga negde tokom januara.Korišćen je nije nov,mada se vidi da je korišćen mesec dana,ne više od toga.Uglavnom dobar pristup prema korisnicima koje se ogleda u donošenju paketa na noge i ruke,probni period 30 dana i tako redom.
Mnogi bi trebalo da se ugladuju na njih,mada znam da i oni nisu cvećke ali ipak su bolji od mnogih ako ne i svih.
Evo sad sam ga prikačio i svetli samo narandžasta lampica,izgleda da ne radi.
Doneo mi neko na vrata.Za hd paket ih zoveš nakon 5 dana i onda ti aktiviraju.
Čude se kako sam dobio koriščen.Mora da se salje ne u korisnicki centar vec direkt kod njih jer u korisnickim centrima nema uređaja.
Ja sam prvi put u avgustu kad sam porucio dobio polovan, isto pokvaren. Odmah sam zvao i ista prica da im posaljem nazad pa ce oni meni. Odbio sam to pa mi je receno onda da mogu da ga odnesem u poslovnicu a da tamo dobijem novi. Tako sam i uradio i u Uscu dobio novi, nekoriscen. Cenim da je sada to neizvodljivo jer je nestasica aparata no tada su mi tamo rekli da sve sto korisnici ostave kod njih ide posle ne znam gde na proveru a da oni u poslovnicama izdaju tj tada su iskljucivo nove tj nekoriscene uredjaje. Recimo taj drugi kada sam vracao zbog one gluposti sa ugovornom obavezom cak nije moglo sa se sredi da dobijem isti uredjaj nazad ali pod novim ugovorom, vec sam bukvalno nov uredjaj morao da vratim njima a oni opet da mi daju nov nekoriscen. Tako da fakticki ovo mi je treci D3i. Ali bar radi kako treba za sad.Realno ću saznati kraj priče kad budem video kakav će biti taj ispravan,da li će biti nov ili korišćen.Moram o mom trošku da im pošaljem paket pošto oni ne rade sa klijentima i ne mogu lično da ga odnesem,a oni će ga opet poslati free na moju adresu.
Ako opet dobijem polovan ima da ga vrnem posle 30 dana i sve tako dok ne dobijem nov:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari