Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

haloha svima vecinu komentara sam citao generalno niko nije zadovoljan ovom uslugom koju SBB nudi ja sam korisnik Beogrida jedina prednost Beogrida u odnosu na sve provajdere sto daju simetricnu brzinu meni je brzina 20/20MBs
sto se tice D3 televizije slika nije losa od HD kanala imam samo RTS i 24kitchen za ostale hd kanale morao bih da doplatim jos 450 din sto bi ukupno iznosilo 3740 din malo mnogo
ne znam koje cene ima SBB ali ovako stoje stvari u Beogridu

ja trenutno placam 3290 din za sledece:

-Internet 20MBs ako odbijem mesecnu pretplatu od 470 din sam internet me kosta nekih 1100-1200 din sto za brzinu koju imam po meni je ok cena

e sad TV ako sam ja to sve dobro izracunao trenutno placam oko 1700 din
u tu cifru ulazi doplata za HBO kanale koji su u fulu HD i tu nemam zamerke

generalno ja sam zadovoljan jedina zamerka po meni je uredjaj koji se dobija isti je i kod SBB-a i kod Beogrida cesto se zaglupljuje daljinski ne funkcionise kad se zaglupi pa mora da se cupa iz struje

mene zanima dali ovo mnogo kosta u poredjenju sa ostalim provajderima i imali neki korisnik sa Beogrid mreze slicna iskustva

i dali je neko probao da hakuje ili ti otkljuca HD kanale generalno svi provajderi u srbiji kradu kanale i mogu da puste odma 5000 kanala ali im je ovako bolje svaka dva tri meseca ubace neke leve kanale i podignu cenu usluge za par stotina dinara

***a kad je vecina nas finasiski u bulji da imamo kesa resenje je SkySat2
ubacis u komp i cepaj jedino sto svakih mesec dana moraju kodovi za zakljucane kanale da se skidaju ali barem niko nista ne plcas :)

na kraju se sve svodi na cardsharing :)

***a kad je vecina nas finasiski u bulji da imamo kesa resenje je SkySat2
ubacis u komp i cepaj jedino sto svakih mesec dana moraju kodovi za zakljucane kanale da se skidaju ali barem niko nista ne plcas :)

Jeste. I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.

Na SS2 nije nista vredno gledljivo bez CS. Prošla su vremena kad je bio otključan Sky Italy i Digital +. I a SS2 je pregazio vreme. Treba ti nešto sto podržava HD.

da li je neko probao da se igra sa ovim risiverom postoji li kojim slucajem mogucnost da se postojeci sistem u kojem radi Linux nekako reinstalira ili prebaci na neki drugi operativni sistem

Pablo: je napisao(la):
Citiram korisnika: LordVader62 ***a kad je vecina nas finasiski u bulji da imamo kesa resenje je SkySat2ubacis u komp i cepaj jedino sto svakih mesec dana moraju kodovi za zakljucane kanale da se skidaju ali barem niko nista ne plcas Jeste. I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Na SS2 nije nista vredno gledljivo bez CS. Prošla su vremena kad je bio otključan Sky Italy i Digital +. I a SS2 je pregazio vreme. Treba ti nešto sto podržava HD.
znam ima SkySat HD zaboravio sam joj tacan naziv izasla je pre nekih 7-8 meseci

Citiram korisnika: LordVader62 ***a kad je vecina nas finasiski u bulji da imamo kesa resenje je SkySat2ubacis u komp i cepaj jedino sto svakih mesec dana moraju kodovi za zakljucane kanale da se skidaju ali barem niko nista ne plcas Jeste. I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Na SS2 nije nista vredno gledljivo bez CS. Prošla su vremena kad je bio otključan Sky Italy i Digital +. I a SS2 je pregazio vreme. Treba ti nešto sto podržava HD.

Sudeći po obaveštenju koje dobijamo na novembarskom računu za D3i izgleda da će i ove godine biti otvoreni SD i HD kanali za sve korisnike u periodu od 15.12. - 15.01.

IMAG0162.jpg

Sudeći po obaveštenju koje dobijamo na novembarskom računu za D3i izgleda da će i ove godine biti otvoreni SD i HD kanali za sve korisnike u periodu od 15.12. - 15.01.

1412120320477329.jpg

Ni sa njom nećeš ništa vredno otkljucati pošto nema šta da se otključa for free. Samo CS. A i ima nekoliko godina kako je izašla SS HD.

Ni sa njom nećeš ništa vredno otkljucati pošto nema šta da se otključa for free. Samo CS. A i ima nekoliko godina kako je izašla SS HD.

Da li je SBB promotivno pustio zakljucane kanale na D3i, kao sto je najavljeno?

Kod mene jeste , tako da i ostali verovatno imaju novih kanala :D

Uzeo sam pre neki dan d3i i zanima me da li moze da se gledaju sport klubovi preko aplikacije d3go na kompijuteru jer kod mene ne moze. Kod mene ne otvara ni Fox-ove kanale i jos neke. Hvala.

da li neko još ima danas problema sa sbb i d3i i d3go mi javlja na većini kanala da funkcija nije dostupna i da zovem 19900 pa onda menjam kanale pa se neki otvori pa kad se vratim otvori one gde je javljao poruku a neće one koje je otvarao i tako to... to važi za bilo koje kanale bez obzira na paket (i rts,pink,prva...)

Desava se takav problem ponekad kod mene na d3go_Od skoro ima i nov problem na android boksovima u vidu seckanja hd kanala u trenutku kada se aktivira adaptivni strim i posle je konstantno seckanje.Kao da su ogranicili velicinu strima, odnosno napravili su tako da radi samo na telefonima i tabletima koji naravno vuku manji protok.Probao sam na pet razlicitih proizvodjaca i svuda je isti problem.

Poslednja izmena:
Malopre sam probao par HD kanala na d3go i kod mene na tabletu ne secka (izuzev u trenutku kada strim predje sa nize na visu rezoluciju). Nije bas da sam detaljno testirao ali valjda bih video da ima problema.

Problem su android smart boksovi.

Poslednja izmena:
Ništa nije problem kad se zna kako. ,)

Koju rezoluciju da odaberem?? Koristim Vox CRT tv, 50cm dijagonala

Pa nemaš ti tu šta mnogo da biraš. Teoretski i576, a u praksi bi mogao i manje, s obzirom na to da povezuješ D3i preko kompozitnog.

Kako "p" kada ima CRT televizor? :)

Podesim i potvrdim 576i ali se prebaci na 576p kad posle pogledam podesavanja... Kapiram da sto vecu rezoluciju podesim vise internet protoka "jede" ??

Slika na tv-u je odlicna ali se primecuju (po malo) iskrzane linije kao kad je iskljucen AA u igrama :) Ali nije strasno..

Ono sto me nervira je kako je odradjen meni samog uredjaja, lose osmisljeno, lose graficki uradjeno...

Poslednja izmena:
Podesim i potvrdim 576i ali se prebaci na 576p kad posle pogledam podesavanja... Kapiram da sto vecu rezoluciju podesim vise internet protoka "jede" ??

Slika na tv-u je odlicna ali se primecuju (po malo) iskrzane linije kao kad je iskljucen AA u igrama :) Ali nije strasno..

Ono sto me nervira je kako je odradjen meni samog uredjaja, lose osmisljeno, lose graficki uradjeno...
Prosto ne mogu da verujem da forsiraju deinterlejs čak i kada ti displej uređaj intristički koristi preplitanje. :wall: Inače, sramota je što svi ti IPTV prijemnici, pa čak i noviji STB-ovi, od analogne interkonekcije imaju samo CVBS, tako da je "digitalizacija" za one sa CRT ekranima prelazak sa konja na magarca. :S:

Ako imas android box da li ti rade nova HD I nt HD?
Nemam android boks - imam android telefon i tablet i Vindous HTPC. Fora je da se uloguješ na d3go.tv preko nekog proksija (zbog autorizacije), a same strimove posle možeš da vučeš i preko kabla ili kako već.

Nazad
Vrh Dno