Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Slikacu ti sutra, nije problem. Kao sto rekoh, nije ogranicenje tog tipa vec pola kanala(mada ako gledas listu, maltene svi bitni) ne radi ako ne pristupas servisu sa SBB interneta. A mi koji koristimo D3i ga naravno nemamo...

Aha sad sam razumeo. Za fox i sportklub. Ok. Hvala.

Poslednja izmena:
Oni se brane toboze autorskim pravima, ekskluzivitetom nekih kanala itd, medjutim to je laz. Sa mobilnog interneta nema ogranicenja u pristupu. Razumem i trebaju tj moraju da ogranice pristup iz inostranstva jer nemaju placena prava prenosa za recimo USA ali ovde domacim korisnicima a pogotovo nama na D3i to jednostavno moraju da omoguce.
Jel ovo tačno i ovih dana, da sa Telenor/VIP/MTS 3G netom možeš da gledaš npr SportKlub? Proverio lično u praksi?

Pa ne bih napisao sa nisam licno probao. Ne doduse sada, necu da trosim mb za dzabe ali sigurno par puta u ovih par meseci koriscenja.

Zaista lepo osveženje u mom stanu. D3i. Sve lepo radi. Imam i stb ts, ali definitvno je sbb ispred ts, sto se televizije tiče. Hd , d3 go, Epg...

Pa ne bih napisao sa nisam licno probao. Ne doduse sada, necu da trosim mb za dzabe ali sigurno par puta u ovih par meseci koriscenja.
Neko je ovde pisao da pokrenes kanal koji želiš na mobilnom netu konkretno na MTS-u i samo prebacis na Wi-fi a kanal nastavi da radi. Naravno prilikom menjanja kanal moras ponoviti ovaj postupak.

Probao na Telenoru. Krene stream, prebacim na wifi i odmah mi kaze da nije moguce pratiti konkretan kanal preko te(konkretno telekom adsl) mreze.

Zaista lepo osveženje u mom stanu. D3i. Sve lepo radi. Imam i stb ts, ali definitvno je sbb ispred ts, sto se televizije tiče. Hd , d3 go, Epg...

Pored D3i TS ti uopšte nije potreban,sbb ima sve te kanale plus još mnogo više.

Ima, ali nema arene.
No, šta da se radi , imam i ugovor sa TS. Ali definitivno je sbb ispred.

4 arene imaš posebno za samo 500 dinara mesečno putem Polarisa.Košta isto onoliko koliko bi sbb naplatio da ih ima posebno u ponudi.Sklubovi su daleko ,daleko bolji i onda vredi imati SK HD klubove.Deo lige šampiona imaš u HD-u na rts-u.

Poslednja izmena:
Da ima sredom LŠ na rts-u. Imam ugovor sa TS , tako da ne vredi, za polaris. Uzeo sam d3i, iskreno najviše zbog sportklubova. Kao proba, ali prijatno se iznenadio . Tako da ostaje na ugovor od 12 meseci.

4 arene imaš posebno za samo 500 dinara mesečno putem Polarisa.Košta isto onoliko koliko bi sbb naplatio da ih ima posebno u ponudi.Sklubovi su daleko ,daleko bolji i onda vredi imati SK HD klubove.Deo lige šampiona imaš u HD-u na rts-u.
Mozda mozes da uzmes na Polarisu 4 Arene ali na TS iptv imas 5 Arena.
Mozda covek(ili bilo ko drugi) hoce da gleda bas A5.
Sta u tom slucaju?
A evo bas hoce nemoj samo odgovor pa ima 4 jer ob recimo hoce bas A5.
Sta onda da radi?

Slikacu ti sutra, nije problem. Kao sto rekoh, nije ogranicenje tog tipa vec pola kanala(mada ako gledas listu, maltene svi bitni) ne radi ako ne pristupas servisu sa SBB interneta. A mi koji koristimo D3i ga naravno nemamo...
Ajde pa okaci kad stignes.
Btw. Jel radi hbo hd preko d3go?

Sta u tom slucaju?
Sta onda da radi?

Pogledam šta prenose sport klubovi,pogledam šta prenose arene i RTS.Pogledam popularnost tih sportova kod nas i u evropi i shvatim da su arene truba.Samo liga šošona i to je to.Raznovrsnost popularnih sportova ravna nuli.

Nema ništa na areni 5, do 15-16h, samo najave programa, a posle toga snimci .

Zar na Polarisu nema i Arena 5?

Ima, al je nebitna.

Sta u tom slucaju?
Sta onda da radi?

polaris ima svih 5 arena, bolje pitanje je dal svako moze da ima tanjir koji gleda ka 39e gde se nalaze as kanali

Poslednja izmena:
Na stranu sto je staro i kvalitet je los. Bas tad kad sam slikao sam video da su u free ubacili TWD, rekoh daj da vidim, a ono je snimak u rezoluciji otprilike 100x50. Katastrofa. Ne moze HBOgo uz D3i, tu nesto HBO zateze koliko znam...

Ok. Izvinjavam se. Go

polaris ima svih 5 arena, bolje pitanje je dal svako moze da ima tanjir koji gleda ka 39e gde se nalaze as kanali
Ja sam citirao @Sky Uk koji jer rekao da Polaris ima 4 Arene pa sam zato rekao za 5.
Inace me bas zabole ja imam i SK i svih 5 Arena.

Zaboravio sam ranije da napišem da na polarisu ima 5 arena,stoga je d3i plus polaris trenutno najbolja kombinacija koja se može imati.

Ja sam nesto gledao danas sajt tog Polarisa i ako sam dobro shvatio ladno mozes da uzmes samo arena paket za 500rsd, jesam li to dobro shvatio?
A full kanale u njihovoj ponudi za 1400 rsd.
Nisu losi ali sam sad napravio varijantu za sve pa mi ne treba Polaris, ali dobra je kombinacija sa polarisom i d3i.

Da,to je tako i napravljeno da se arene mogu nabaviti potpuno zasebno.Sport klubove nije moguće nigde nabaviti zasebno pa je zbog doga d3i plus Polaris najbolje rešenje.

Full paket je takođe dobar za taj novac.Sada polako ubacuju i HD kanale pa će ponuda biti još puno bolja.Ubacen je srpski audio za HBO HD i Eurosport HD a očekuje se i nekoliko HD dokumentaraca.

Telekom iptv plus D3i je skuplje rešenje,dobijaju se hd arene ali je sa druge strane ogromno preklapanje kanala,odnosno telekom je daleko slabiji od d3i pa je po meni potpuno nepotreban.Možda je bolja varijnta telekom iptv u mega box paketu plus D3i.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno