Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Može ako ćeš da gledaš samo SD ili na jednom HD, a na drugom SD. Najbolje je da uzmeš pa da probaš, zavisi to i od provajdera.

Ljudi, čitah na raznim mestima , pa rekoh da proverim.

Da li ću dobiti sportklub kanale na d3i, ako koristim telekom net ?

Na D3i idu svi kanali kao da koristiš SBB kablovsku, problem je D3GO na kome ne rade ovi kanali ako si na Telekomovom ADSL. Izgleda hoće da na ovaj način nateraju ljude da pređu i na njihov ADSL i tako ne budu nikakva ograničenja čak i za GO varijantu.

Ok, ma bitno mi je da mi radi na tv-u sve...a pre svega sport klub, ne mora na telefonu itd...

Да ли је од самог почетка било тако или је сада несташица?

Verovatno je i deadline do gašenja analognog prijema, učinio da postoji veća tražnja za alternativnim načinima digitalizacije.
Roditelji moje supruge su još pre Nove Godine, aplicirali za Total TV, pa su im rekli da tek posle prazika će dobiti potrebnu opremu.
Valjda su svi praznici već prošli, ali oni ljudi još ne dobiše uslugu.

Nestalo D3i prijemnika jer su mnogi za novu godinu sebe castili besplatnim mesecom koriscenja, zato ce krajem januara biti gomila vracenih pa ce SBB od februara ponovo imati zalihe uredjaja.

To zna i SBB,zato su i rekli da je rok čekanja 3-4 nedelje,taman kada očekuju da im ovi vrnu sokoćala.

Nestalo D3i prijemnika jer su mnogi za novu godinu sebe castili besplatnim mesecom koriscenja, zato ce krajem januara biti gomila vracenih pa ce SBB od februara ponovo imati zalihe uredjaja.

To je vrlo verovatno, ali iskreno ne znam šta je to toliko bilo spektakularno na svim programima u bilo kojoj ponudi u toku duple NG i dvostrukog Božića :)

gledaj odlozeno!

E, to je ubedljivo najbolja varijanta.
Koliko li sam puta "Slagalicu" tako pogledao oko ponoći ;)
Međutim, mene bi lično to kupilo da ostanem korisnik i ubuduće, a ne samo u prvom džabnom mesecu.
Ako uzimaš to na mesec dana samo da bi mogao da kasnije odgledaš "Zvezde Granda" ili "Pinkovo narodno veselje" koje se preklapalo,
a imalo je astronomsku gledanost (kako se sami hvališu, tako da se postavlja pitanje da l' je iko živ u Srbiji išta drugo gledao u tim terminima),
onda je to baš onako ... za gledaoce sa jeftinijim ulaznicama.
Mislim ono, proćiće ti taj promo period od mesec dana i opet ćeš doći u koliziju da l' gledati "Pinkove zvezdice" ili "Zvezde Granda".
Ovim ne mislim ni na koga konkretno nego kako tvrde to se gleda do tačke da svi živi samo to gledaju.
Kao epska bitka između toaletoida. Jal' se "Kurir" il' "Informer" više uvukao u rektum predsedniku Vlade, tj. više se kupuje i "čita".

Poslednja izmena:
Šta se dešava nakom prvih 12 meseci sa gledaj odloženo,rentom prijemnika i d3go?

Ako krenu da naplaćuju biće to skupa rabota 390+150+150,,,pa na to 990+390+450.Plus po plus odo ja u minus.

To još uvek niko ne zna. Zavisi kako će SBB da se postavi kada (negde na leto) počne da ističe prva grupa ugovora sa skraćenom obavezom od godinu dana.
U početku je bilo dve godine ugovorne obaveze, ali su kasnije smanjili na jednu god.

Ne verujem da oni očekuju da će korisnici hteti da plaćaju i te dodatne troškove (renta uređaja, 72h unazad...)
a čak i da SBB poželi da naplati to, malo ko bi bio spreman da plati.
U tom slučaju sledi igranka - masovno otkazivanje, i ponovne prijave za nove ugovore.

Veliki problem bi u tom slučaju predstavljala lutrija sa tim budućim razdrndanim, polovnim box prijemnicima.
Ja na primer, kao i mnogi drugi, sam pre tačno godinu dana dobio potpuno nov, nekorišten uređaj u mint stanju sa svom pratećom opremom i kablovima.
Kada bi po isteku ugovora svoju staru opremu vratio njima, i prijavio se za novu akciju, sledeća D3i kutija i oprema bi mi stigla u ko zna kakvom stanju...

Rešenje za to je da nam daju opciju da trajno otkupimo taj prvobitan nov uređaj bilo kroz predplatu, bilo odmah i da onda više nema te rente.Posle prvih 12 meseci otkup uređaja treba biti kao za polovan a ne nov.Ovo je sve pod uslovom da ostanu pri toj ne tako jeftinoj renti,za relativno slabašan uređaj.

Poslednja izmena:
Moje mišljenje je da je to nebitno, uredjaj ili radi ili ne radi... ja sam od ts dobio već korišćeni, nemam pojma gde je bio, veruj mi ništa mu ne fali. Sad čekam d3i, pa ću videti dal je nov ili ne.

Ja i ovako koristim logitech univerzalni daljinac ,tako da mi je svejedno kakav je,ali ne bi hteo da plaćam rentu za krš od hardvera.

16.01.2015. Sam podneo zahtev za uslugu. Još ih nema. Malo me nervira ovo čekanje.

Ја сам поднео захтев 10.01.2015 а и даље ништа :)

Ja sam podnela zahtev 26.12.2014. a dobila opremu 24.1.2015. s tim da sam ih prethodnog dana ponovo zvala. Sad čekam da mi uključe hd kanale, rekli su ponedeljak ili utorak a evo sreda je i još ništa

Ne mogu sad da citam celu temu. Interesuje me da li je to normalno da neki HD kanali nemaju prevod? SD varijante ne znam da li ga imaju jer ih ni ne gledam na SD

Da,nemaju prevod.Nije logično da kapitalista primi novac za autorska parava i da ga zabole ona stvar da stavi prevod.

Hvala na odgovoru. Mislio sam da je do mog uredjaja nesto. Nije mi nesto bitno za prevod, ali dobro je, kako je tako je. :)

A kazite vi meni do kada traje ta akcija mesec dana proba d3i i gde moze da se aplicira za uredjaj, da probam i to pa ako valja da batalim mrtvog ptt.
Hvala.

Vrh Dno