Pa da i mislio sam tako cini mi se da na staroj platformi je to sve dosta losije uradjeno i kazem verovatno ovi koji su daleko od centrale pa jos sa losom infrastrukturom i eto losa kombinacija.
Kod mene je sve suprotno mozda je to razlog zasto je meni iptv stvarno ispred ptt i d3i, ne znam nagadjam.
Ali mislim da me niste dobro razumeli ne kazem ja da je los kvalitet slike zapravo bio je dok se nesto stb nije update-ovo, posle toga je bolja slika ali opet losija od catv i iptv bar kod mene na mom tv-u.
Predpostavam da vecina cas ima stare crt televizore i da zato kazete da je dobra slika tj. verovatno i jeste kad uporedite sa lisijom koju ste imali na vasim ranijim operateru.
Jeb kod mene 40 inch ili 101cm 3D Samsung UE-40H7000 smart tv pa mozda zato vidim ipak razliku u odnosu na druge ne znam.
Ali da sbb i d3i imaju najbolje kanale to jeste kad bi iptv imao te sve kanale i te sve hd kanale bili bi prvi po svemu, nazalost nemaju.
Pa dobro ljudi vi koji imate i sluzi vas super meni je drago i ostaje mi zal sto je kod mene drugacije.
E da jel vas neko zvao iz sbb da sprovede anketu za d3i, mene zvao lik i pita kako sam zadovoljan ja objasnim da kanalim jesa kvalitetom slike nisam da koriste los encoder i mali bit rate pa bar da imaju dobar encoder i pored malog bit rate-a bili bi dobri kanali, zapise to lik i to je to.
Zvao pre 2 daba kad sam bio na poslu.
Isti televizor, ista parica, isti kablovi, isti modem, telekom. i opet d3i bolji![]()
Drago mi je da tako mislis znam da ima i vas razumnih koji ste/cete uzeti d3i ali vidite da dosta faktora utice na isti.Mislim da je @enraged u pravu, puno faktora utiče na sliku, od parica, kablova, televizora itd...kažem ja imam iptv i zadovoljan sam slikom, al ako tražim dlaku u jajetu onda priđem bliže i vidim kockiceAli ono što je meni važnije kao i većini je paket kanala, pogotovo sportskih, Arena je kritična, ništa nemaju.
U svakom slučaju ja idem na d3i
harač u obliku pretplate za fiksni telefon.
Hvala puno.http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=184&t=22290
Ili pozovi SBB korisnički servis 19900 i traži ID ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari