Nebi se baš složio.Nemas vise nista zanimljivo na 28.2e ..samo FTA kanali,,slobodni
Nebi se baš složio.
Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока
ako nekog fata nostalgija za sky televizijom,evo resenja;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xtreamtvfree.free Potrebno imati:android 4.4 pa navise,mx player i u njemu aktivirati loop 1 korak
Aha..kazi mi sta ima? jos para dana par sky kanala i bt ..i?
da li si pogledao skoro koliko ih ima,nekoliko,50,100,200?probaj da izbrojis ali ne samo sky uk nego i ex yu,spanske,italijanske,holandske,francuske,nemacke,albanske,usa,turske,skandinavske,portugalske,poljske,rumunske,ruske,arapske,indijske,ne znam,mozda sam nesto propustio i sve to free,dzabe.sta mislis o tim momcima koji posle napora na poslu dodju kuci i odrzavaju takvu zahtevnu platformu.jedino sto ce te zamoliti da ih ocenis sa 5 zvezdica na play storu.jos nesto,ovde ima dosta kanala koje nisi mogao da uhvatis ni sa trometarskom antenom a ni da otvoris u sc-u.eto,to ima.
pa antena je oko 40 eura,risiver je polovan dobar isto oko 40 eura,lnb je oko 700 dinara plus kabl i da se pozicionira satelit koji zelis
nabavi sam drugi lnb napravio nosac za njega,nasao otprilike poziciju njegovu tj eurobird 28 stepeni,al nece nikako da uhvati signal,pa al moze neka pomoc,koliko je udaljen 28 od 19 astre
Uzmi neki amiko i piči skoro svi imaju iptv i plus imaš varijante sa dvbt2/c sve u jednom....Da li se isplati praviti komplet vu-zero, satelitska 110cm+ 4lnb?
Amiko...nije enigma 2, nema gotove liste...plus razlika u ceni skoro nikakva u
odnosu na vu zero koji je 110-120€ ili iqon force 2 sa dvb-s2/t2 tjunerom za
iste pare i da te Bog vidi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari