Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Pa ne bi jer ovo vezes hdmi na rosiver, kao tv. E sad ne znam softverski kako je rijeseno ovo na pc.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Jedno pitanje vezano za povezivanje TotalTV-a na TV koji ima DVB-S2 tjuner. Da li to znači da antenski kabl sa tanjira mogu da dovedem direktno na TV, ako prebacim karticu iz risivera u TV? Hteo bih da izbegnem dva daljinca, ako je moguće.

Ne moze. Kartica ne moze da se ubaci u TV jer u TV ulazi samo Cam (modul), ne postoji mogucnost uzimanja samo kartice i cam-a od Total-a

Poslednja izmena:
Ok, hvala na odgovoru.

Sent from Redmi Note 3 Pro

Kontaktirao sam ovog Kineza, pa javim ako šta bude.
kontaktirao sam i ja, neke programe ne otvara na eutelsat w2, arene hd zabadaju svaki minut, i skoro svi ostali programi koje otvara na tom satelitu, rade sky njemacki, engleski, ostalo nisam stigao da probam detaljnije. Nije mnogo love ali po meni na prvu loptu sto sam vidio ne vrijedi ni to malo love. P.s. spanci rade ok koliko sam mogao da vidim i izgleda su oni njegovi najveci klijenti

Sent from mTalk

P14-01-17_16.39.jpg kako da povezem risiver sa tv, antena iz kablovske ide u signal in tako? a kako da povezem tv sa risiverom?

povezao sa skart kablom ali ne vidi nista P14-01-17_17.49.jpg

Verovatno moras da ukucas frekvencije tvog provajdera da bi ti pronasao kanale ali ovaj risiver mi nije poznat tako da ne mogu mnogo da ti pomognem.

Frekvenceje se sastoje iz vise parametara (frekvencija, symbol rate i qam), za tvog provajdera ne znam te podatke i ne znam dali je moguce uopste pronaci ih na internetu.

Savetovao sam te vec da se obratis nekome u komsiluku ko koristi kablovsku preko TV-a ili cega god, da bi sam sebi skratio muke.

Ček bre, ako sam te dobro razumeo, ti si sve pobrkao:)
Kablovska u antenski ulaz od tv-a.
Kabl sa satelitske antene u signal in.
HDMI iz risivera u tv.

Ovo je kablovski risiver ;) znaci ne kabl u TV nego u risiver

Podeseni su parametri sve je ok : )

Aha, mislio sam da je satelitski neki...

Sent from my Redmi 3S

zanima me Amiko 8150 kakav je resiver treba mi samo za FTA kanale,koliko ima slobodnih kanala na astri i hotbirdu,,barem mi je tako namesten tanjir

Imam Amiko mini hd i Wetek Play 1. I jedan i drugi su odlični za gledanje tva. Imaju dobar tuner i dobro love kanale i pokreću motor. E sad, Amiko je težak za upravljanje, jedna lista se složi jedva i to je to, filmove pusta, ali ne sve formate. Wetek sam uzeo nakon toga zbog "dobre podrške" koja je prestala čim sam ga uzeo, i pomalo zbog androida koji ne služi ničemu. nema veze za podršku, sve sto treba već postoji, ja sam na sd stavio enigmu-mnigmu sa kodijem rade odlično, retko kad zavode enigma, služi mi i kao internet radio kad ne radi tv, ima digitalne izlaze samo, što znači da ne može na tv bez hdmi. Amika sam dao ocu, njemu služi odlično, meni ostao Wetek sa mnigmom i služi odlično. Ono što ne može je da gura 4k a to može Play2

Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk

Zna li neko kako (može li se) ubaciti prio listu u amiko 8260? Dosta kanala mi secka pa bi probao i ovo s obzirom da mi je oprema uredu.

Jel uspeo neko napraviti polaris kartu da radi van oficijelnog prijemnika?

Nije polaris conax, ali radi uredno

Haha. Nije ni oscam jer je to softcam a ne sistem kodiranja.
Polaris koristi bulcrypt, i u pravu si, radi preko oscama.

ako neko jos nije izvalio,TotalTV trenutno FTA,pa dok traje...navodno do sutra...

Pozdrav svima.Imam risiver amiko 8260+ kombo t2|s2|c . Sta mi preporucujete od ostale oprememe za satelitsku televiziju? Koji tanjir? Dali varijantu sa motorom i kojim ili sa vise lnb-a, sta je bolje i isplativije(kolika bi razlika bila?Puno pitam, ali hvala unapred.

....zanimljivo da mi program secka ili nema slike a ima zvuka koji isto moze da secka. A kad dodirnem rukom taj koaksialni kabal tj. taj sam okrugli ulaz slika radi normalno.

Vrh Dno