Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Kao da su se potrudli da namerno naprave haos svojim pretplatnicima sa ovim novim rasporedom kanala.
Užas,to se tako ne radi.

Uz to, nikakvog saopštenja nema o razlogu ili cilju ovog pretumbanja, jedino ovo stoji na njihovom sajtu:

Poštovani korisnici, Obaveštavamo vas da ćemo u noći između 29.07. i 30.07. posle ponoći, dodati četiri nova Arena kanala u naš sistem.
Nove Arena televizijske stanice i njihove pozicije u TV+ programskoj šemi:

• Arena Sport Premium 4HD — pozicija 210
  • Arena Sport Premium 5HD — pozicija 211
  • Arena Sport Adrenalin — pozicija 233
  • Arena Sport Tenis — pozicija 234
Molimo sve korisnike da izvrše ponovno skeniranje kanala na svojim televizorima i STB uređajima. Hvala vam na razumevanju i poverenju. Vaš SAT-TRAKT.

Da li je to za optički ONT ili neki modem? Nisam više STCable korisnik pa ne mogu proveriti. IP adresa je iz privatnog opsega, pa mi najviše liči na neki ruter, modem i sl.

Kakav mam je ping od prethodnih nedelju/dve? Meni na optici konstantno osciluje od 30-100+ ms

Očekuju li se neki novi paketi do kraja godine?
Ističe mi ugovor krajem ovog meseca.

Produžio juče ugovor dok traje kampanja Black Friday i dobio fritezu na poklon 😎

Ja sam insistirao na onoj fritezi,ali vidim juče da su ostali još samo aparati za merenje pritiska.

Kod nas u Žablju Capriolo bajsevi i Vivax televizori 😅

Dosadasnji operateri krecu od 03.12.

Nakon apdejta aplikacija mi traži QR kod koji nigde pretragom svog naloga ne mogu da pronađem, validna lozinka koju sam do sada koristio ne funkcioniše kada pokušam da se ulogujem.

Juce sam malo koristio app, Android 16, ono sto sam primetio da neki kanali imaju gledanje sadrzaja unazad, na nekim par dana na nekim vise, a dosta uopste nema. U pocetku mi nije pronasao Google chromecast, pa je posle drugog pokretanja app pronasao, ali kad se izabere castovanje na njega nece da pokrene. Jednom nije hteo da pokrene app pa je izbacio problem sa cache, posle brisanja je pokrenuo.

Valjda ce i to resiti, ali veliki plus je sto moze da se gleda sa drugih mreza sada.

Nakon apdejta aplikacija mi traži QR kod koji nigde pretragom svog naloga ne mogu da pronađem, validna lozinka koju sam do sada koristio ne funkcioniše kada pokušam da se ulogujem.
Pisao sam podršci i dobio odgovor da je potrebno izmeniti staru lozinku, nakon toga sam uspeo da se ulogujem.👍

Echolite Android box. Jer daljinski IRili Bluetooth? Mogu da koristim drugi BT daljinski, jer neko vec probao?

Sad vec dobio novi app (firmware) na box. Ima li negde opcija za podesavanje kvaliteta za stream?

Nazad
Vrh Dno