Odlicno, hvala lepo!Kartica i modul su upareni.
Modul i TV nisu.
Možeš kompletan modul da prebaciš u drugi tv bez ikakvog problema.
Ostaje ti .Odlicno, hvala lepo!
Inace, ako budu uveli optiku i kod nas, jel ostaje DVB-C sa karticom ili mora prelazak na IPTV box?
Takva im ponuda paketa, zasto bi se sad cimali i menjali svasta nesto u sistemu samo zbog tebe? Ne znam cime se bavis, ali ako ti je 300 nedovoljno...Zvao pre neki dan da pitam da li postoji bilo kakav nacin ili dogovor da mi podignu upload jer sam trenutno na 1000/300mbps ali bezuspesno.
Bilo bi mi jasno da trazim nesto sto njima nije otprilike klik, nema nikakve dodatne instalacije itd. Sva oprema vec podrzava upload do 1Gbps ali valjda se boje nestabilnosti itd.
Bas sam se smorio iskreno da ne mogu da nikakav dil da naprave.
Zna li neko koji daljinac radi sa Echolite Android box? I gde moze da se kupi daljinac?
Mozda radi i daljinac za Echolite DVB-C box sa Android box?
Nick Jr ima srpski, Cartoonito i Carton network nesto na engleskom nesto na madjarskom. Ne znam kako je to dozvoljeno. Na SBB Carton Network ima dosta crtaca sihronizovano na srpskom...Da li može neko da proveri, Nick Jr. koji audio ima.
Proverio sam kod komšije, sa CI modulom, audio ima mađarski i engleski. Da napomenem da su mađarske nacionalnosti, meni na TV je na mađarskom, region nisam gledao.
Da li je bitno kako se skeniraju kanali?
Znaš svoje pravo, ako ne bude odgovora na prigovor nakon 8 dana, podnesi prijavu Ratelu i pozovi se na Član 20 stav 6 i Član 25 Zakona o zaštiti potrošača.Sastavio sam detaljan mejl sa screenshot-ovima i snimkom ekrana sa sajta i mobilne aplikacije i poslao im uz pretnju da cu se obratiti i RATEL-u za ovaj slucaj. Korisnicki servis vrlo neljubazan, sve prebacuje na poslovnicu. Na pitanje koji je rok za odgovor na mejl mi je receno "kad kolege vide".
Upravo to. U Zablju recimo drze monopol i ne nude ovo iako je celo mesto pokriveno njihovom optikom.Ne razumem zasto je ponuda samo u tim mestima? Imaju konkurenciju pa na ovaj nacin pokusavaju da privuku korisnike koji hoce samo net?
Pa ne znam bas da u Tresnjevcu, Adorjanu, Martonosu imaju konkurenciju gde su dostupni ovi paketi.. Mozda gresim, neka me neko ispravi ko bolje poznaje ta mestaUpravo to. U Zablju recimo drze monopol i ne nude ovo iako je celo mesto pokriveno njihovom optikom.
Ja sam prethodnih par dana imao problema sa cestim pucanjem konekcije uvece, pozvao podrsku na kraju, prebacili njihov ruter u bridge mod i sada radi besprekorno.
Da li si resio ovo?Da li je neko obnavljao ugovor u skorije vreme? Meni trenutni paket (1000/300, tv, tel) narastao na cirka 5190din mesecno, iako TV i telefon ni ne koristim.
Nadjem na sajtu Winter NET paket (500/200 i tel) za 3190din, odem u poslovnicu kazu samo za nove korisnike, iako nigde nije navedena ta informacija. Cak stavise stoji mi u ponudama na "Moj Stcable" portalu, preko mobilne aplikacije mogu i da probam da promenim paket i izbaci greska na serveru.
Sastavio sam detaljan mejl sa screenshot-ovima i snimkom ekrana sa sajta i mobilne aplikacije i poslao im uz pretnju da cu se obratiti i RATEL-u za ovaj slucaj. Korisnicki servis vrlo neljubazan, sve prebacuje na poslovnicu. Na pitanje koji je rok za odgovor na mejl mi je receno "kad kolege vide". U mom selu imaju monopol jer jedini nude kvalitetan internet, ali sumnjam da je ista situacija po drugim mestima...
Samo kako kada nemaju vise( Winter NET paket (500/200 i tel) ) u ponudi niti za nove a kamoli za stare korisnike@Forumas X Jesam, pozvao se na ovo sto je @uji gore napisao, sastavio im mejl i razmenio par komada. Na kraju me zvali da dodjem u poslovnicu da potpisem sta sam od pocetka i trazio.
Internet 500/200 za 2710diin na 2 godine, bez TV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari