Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Nisam. Zbog cega hoces to da radis ako imas na TV CL+ podrsku i mozes da koristis? Sto se tice app imaju za android, moje iskustvo na tel je osrednje, da li je neko koristio na nekom box ne znam nikoga...

Da li neko zna sta je ovo? Da li ovo vazi za postojece korisnike koji su na optici i da sa trenutne brzine predju na 500/200 bez ikakvog mesecnog uvecanja racuna ili ovo vazi ako postojeci korisnik potpise novi ugovor? Nije bas najjasnije napisano...

Prilozi

• Screenshot_20241121_170436_Opera.jpg
    Screenshot_20241121_170436_Opera.jpg
    166.1 KB · Pregleda: 105
CI+ modul se moze prebaciti u drugi TV bez ikakvih podesavanja? Ili je vezan za TV?

Kartica i modul su upareni.

Modul i TV nisu.

Možeš kompletan modul da prebaciš u drugi tv bez ikakvog problema.

Zna li neko da li sa STTV user i pass (koji koristim na tel) mogu ulogovati na njihov Echolite Android box?

Zvao pre neki dan da pitam da li postoji bilo kakav nacin ili dogovor da mi podignu upload jer sam trenutno na 1000/300mbps ali bezuspesno.
Bilo bi mi jasno da trazim nesto sto njima nije otprilike klik, nema nikakve dodatne instalacije itd. Sva oprema vec podrzava upload do 1Gbps ali valjda se boje nestabilnosti itd.
Bas sam se smorio iskreno da ne mogu da nikakav dil da naprave.

Zvao pre neki dan da pitam da li postoji bilo kakav nacin ili dogovor da mi podignu upload jer sam trenutno na 1000/300mbps ali bezuspesno.
Bilo bi mi jasno da trazim nesto sto njima nije otprilike klik, nema nikakve dodatne instalacije itd. Sva oprema vec podrzava upload do 1Gbps ali valjda se boje nestabilnosti itd.
Bas sam se smorio iskreno da ne mogu da nikakav dil da naprave.
Takva im ponuda paketa, zasto bi se sad cimali i menjali svasta nesto u sistemu samo zbog tebe? Ne znam cime se bavis, ali ako ti je 300 nedovoljno...

Znam da su pre imali opciju da platis vise da ubrzas net tako da nije bas da ne postoji presedan.
Ne moraju da menjaju paket za sve, mogu da mi ponude vecu brzinu za neku doplatu ili da me prebace na biznis korisnika ili sta ti ja znam.
Sramotno je sto uopste ogranicavaju opticku vezu sa uploadom.

1000/300 je odlicna brzina, ako radi na toj brzini. Ja sam a Madjarskoj imao 1000/1000 opticki, i nekoliko meseci 2000/1000 (sa 2.5GB routerom i 2.5GB LAN karticom).
Sad uglavnom svako nudi 1000/300. Retko da upload od 300 nije dovoljno za bilo sta, verujem I zato ne nude upgrade opcije.

Zna li neko koji daljinac radi sa Echolite Android box? I gde moze da se kupi daljinac?
Mozda radi i daljinac za Echolite DVB-C box sa Android box?

Pozdrav
Koja je bolja opcija, STB ili CA modul?
Koji STB se dobija?
Da li je moguće vraćanje unazad sa STB?

CI+ modul.
Obican box, koliko znam, ne podrzava vracanje, snimanje. Inace kvalitet slike je isti kao CI+ modulom.
Smart Android podrzava gledanje unazad 72 sati, ako se ne varam. ide preko IPTV, ali kvalitet slike je mnogo losiji nego DVB-C.

Da li može neko da proveri, Nick Jr. koji audio ima.
Proverio sam kod komšije, sa CI modulom, audio ima mađarski i engleski. Da napomenem da su mađarske nacionalnosti, meni na TV je na mađarskom, region nisam gledao.
Da li je bitno kako se skeniraju kanali?

Da li može neko da proveri, Nick Jr. koji audio ima.
Proverio sam kod komšije, sa CI modulom, audio ima mađarski i engleski. Da napomenem da su mađarske nacionalnosti, meni na TV je na mađarskom, region nisam gledao.
Da li je bitno kako se skeniraju kanali?
Nick Jr ima srpski, Cartoonito i Carton network nesto na engleskom nesto na madjarskom. Ne znam kako je to dozvoljeno. Na SBB Carton Network ima dosta crtaca sihronizovano na srpskom...

Da li je neko obnavljao ugovor u skorije vreme? Meni trenutni paket (1000/300, tv, tel) narastao na cirka 5190din mesecno, iako TV i telefon ni ne koristim.
Nadjem na sajtu Winter NET paket (500/200 i tel) za 3190din, odem u poslovnicu kazu samo za nove korisnike, iako nigde nije navedena ta informacija. Cak stavise stoji mi u ponudama na "Moj Stcable" portalu, preko mobilne aplikacije mogu i da probam da promenim paket i izbaci greska na serveru.
Sastavio sam detaljan mejl sa screenshot-ovima i snimkom ekrana sa sajta i mobilne aplikacije i poslao im uz pretnju da cu se obratiti i RATEL-u za ovaj slucaj. Korisnicki servis vrlo neljubazan, sve prebacuje na poslovnicu. Na pitanje koji je rok za odgovor na mejl mi je receno "kad kolege vide". U mom selu imaju monopol jer jedini nude kvalitetan internet, ali sumnjam da je ista situacija po drugim mestima...

Sastavio sam detaljan mejl sa screenshot-ovima i snimkom ekrana sa sajta i mobilne aplikacije i poslao im uz pretnju da cu se obratiti i RATEL-u za ovaj slucaj. Korisnicki servis vrlo neljubazan, sve prebacuje na poslovnicu. Na pitanje koji je rok za odgovor na mejl mi je receno "kad kolege vide".
Znaš svoje pravo, ako ne bude odgovora na prigovor nakon 8 dana, podnesi prijavu Ratelu i pozovi se na Član 20 stav 6 i Član 25 Zakona o zaštiti potrošača.

Dok su bili Viktorymedia bilo sve super od kada su Sat-Trakt katastrofa i cene i brzine........
Ja koristim prvi Victorymedia paket samo net 200/40 optika.... bio je onda oko 1200din sada je 2700din.....
Samo u zadnje vreme je sve gore na testu sa njihovim serverom je oko 195/38mbit sa svim ostalim ispod 190 negde cak i 160mbit....
Sramota sta rade sa ljudima....

A sta tek meni rade, 4300 placam televiziju, net i fiksni (koji nisam ni povezao), a brzina neta 110/10. I moze im se tako jer u selu u kom sam nemaju konkurenciju, a kada pitam kada ce optika kazu ni oni ne znaju.

Ne vidim paket na saju nigde !!....
Izgleda da je Backa Topola u Mađarskoj posto je reklama na mađarskom ,
mislim da bi prevod trebao da bude na mađarskom a ne reklama....

Prilozi

• image_2025-02-04_233908447.png
    image_2025-02-04_233908447.png
    114.1 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
^^^
sajt

Ponuda se odnosi na Kanjižu, Adu, Sentu, Kelebiju...
Ako sam šta propustio ne zameri, slabo divanim mađarski 😉

Ne razumem zasto je ponuda samo u tim mestima? Imaju konkurenciju pa na ovaj nacin pokusavaju da privuku korisnike koji hoce samo net?

Bar da hoće i meni da ponude samo net, istina sa malo većim brzinama, oberučke bih prihvatio po ovim cenama 😁

Ne razumem zasto je ponuda samo u tim mestima? Imaju konkurenciju pa na ovaj nacin pokusavaju da privuku korisnike koji hoce samo net?
Upravo to. U Zablju recimo drze monopol i ne nude ovo iako je celo mesto pokriveno njihovom optikom.
Ja sam prethodnih par dana imao problema sa cestim pucanjem konekcije uvece, pozvao podrsku na kraju, prebacili njihov ruter u bridge mod i sada radi besprekorno.

Upravo to. U Zablju recimo drze monopol i ne nude ovo iako je celo mesto pokriveno njihovom optikom.
Ja sam prethodnih par dana imao problema sa cestim pucanjem konekcije uvece, pozvao podrsku na kraju, prebacili njihov ruter u bridge mod i sada radi besprekorno.
Pa ne znam bas da u Tresnjevcu, Adorjanu, Martonosu imaju konkurenciju gde su dostupni ovi paketi.. Mozda gresim, neka me neko ispravi ko bolje poznaje ta mesta

Da li je neko obnavljao ugovor u skorije vreme? Meni trenutni paket (1000/300, tv, tel) narastao na cirka 5190din mesecno, iako TV i telefon ni ne koristim.
Nadjem na sajtu Winter NET paket (500/200 i tel) za 3190din, odem u poslovnicu kazu samo za nove korisnike, iako nigde nije navedena ta informacija. Cak stavise stoji mi u ponudama na "Moj Stcable" portalu, preko mobilne aplikacije mogu i da probam da promenim paket i izbaci greska na serveru.
Sastavio sam detaljan mejl sa screenshot-ovima i snimkom ekrana sa sajta i mobilne aplikacije i poslao im uz pretnju da cu se obratiti i RATEL-u za ovaj slucaj. Korisnicki servis vrlo neljubazan, sve prebacuje na poslovnicu. Na pitanje koji je rok za odgovor na mejl mi je receno "kad kolege vide". U mom selu imaju monopol jer jedini nude kvalitetan internet, ali sumnjam da je ista situacija po drugim mestima...
Da li si resio ovo?

@Forumas X Jesam, pozvao se na ovo sto je @uji gore napisao, sastavio im mejl i razmenio par komada. Na kraju me zvali da dodjem u poslovnicu da potpisem sta sam od pocetka i trazio.
Internet 500/200 za 2710diin na 2 godine, bez TV.

@Forumas X Jesam, pozvao se na ovo sto je @uji gore napisao, sastavio im mejl i razmenio par komada. Na kraju me zvali da dodjem u poslovnicu da potpisem sta sam od pocetka i trazio.
Internet 500/200 za 2710diin na 2 godine, bez TV.
Samo kako kada nemaju vise( Winter NET paket (500/200 i tel) ) u ponudi niti za nove a kamoli za stare korisnike :mad::mad:......

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno