Poštovani korisnici, Obaveštavamo vas da ćemo u noći između 29.07. i 30.07. posle ponoći, dodati četiri nova Arena kanala u naš sistem.
Nove Arena televizijske stanice i njihove pozicije u TV+ programskoj šemi:
Molimo sve korisnike da izvrše ponovno skeniranje kanala na svojim televizorima i STB uređajima. Hvala vam na razumevanju i poverenju. Vaš SAT-TRAKT.
- Arena Sport Premium 4HD — pozicija 210
- Arena Sport Premium 5HD — pozicija 211
- Arena Sport Adrenalin — pozicija 233
- Arena Sport Tenis — pozicija 234
Jel zna neko od čega je ova ip adresa i eventualno šifru?
Pogledajte prilog 508423
Postaju virtualni mobilni operater sad kad krene 5G pocetkom Decembra pa ce mozda biti novih paketa.Očekuju li se neki novi paketi do kraja godine?
Ističe mi ugovor krajem ovog meseca.
Da li mozes da biras sta hoces od ta 3 ponudjena poklona ili sta ti oni daju?Produžio juče ugovor dok traje kampanja Black Friday i dobio fritezu na poklon 😎
Ima li neko info kada bi mogli da krenu sa mobilnom telefonijom?Postaju virtualni mobilni operater sad kad krene 5G pocetkom Decembra pa ce mozda biti novih paketa.
Meni se ulogovao sa starom lozinkom.Nakon apdejta aplikacija mi traži QR kod koji nigde pretragom svog naloga ne mogu da pronađem, validna lozinka koju sam do sada koristio ne funkcioniše kada pokušam da se ulogujem.
Pisao sam podršci i dobio odgovor da je potrebno izmeniti staru lozinku, nakon toga sam uspeo da se ulogujem.👍Nakon apdejta aplikacija mi traži QR kod koji nigde pretragom svog naloga ne mogu da pronađem, validna lozinka koju sam do sada koristio ne funkcioniše kada pokušam da se ulogujem.
Mobile S, M ili L paketi su dostupni isključivo uz neku od ST Cable usluga
0677 je GlobaltelDa li A1 mrezu koriste? 5G dostupan? 0677 pozivni broj?
Ubedljivo najbezobranija ponuda.Al im je ponuda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari