Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Naravno,aktivirao sam tu opciju i lepo piše da je android uređaj aktivan.Uspešno se preko mobilnog ulogujem,ali nikako dalje da otvori ponudu tv programa za gledanje.Stalno javlja neku grešku.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Posto sam trenutno u drugom gradu, nemam pristup STCable internetu, tako da ne mogu isprobati aplikaciju. Kada otputujem ponovo isprobacu kako radi, pa javljam. :)

Upravo sam isprobao DTV2Go aplikaciju. I u mom slucaju se sada pojavljuje greska pri ucitavanju liste kanala, sto se ranije nije desavalo. Ali nakon klika na OK, pojavi se lista kanala, ali se oni ucitavaju mnogo sporije nego pre.

Sent from my Moto C using Tapatalk

Ponovo sam pokušao preko aplikacije da gledam tv program,ali ista situacija kao i pre desetak dana.Lista programa i dalje prazna..

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Ipak je to tačno. Meni je verovatno radilo zato što je telefon ranije preuzeo listu kanala, pa je ona ostala u memoriji. Kada sam obrisao keš i podatke aplikacije, nakon logovanja se pojavi greška, i lista kanala je prazna. Pisao sam STCable podršci, videćemo da li će odgovoriti.

Pisao sam im i ja još pre 4-5 dana,i još uvek se gospoda nije udostojila da odgovori na mail!

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Dobro je da im bar internet i tv program rade :)

Ponovo šabanska akcija konja u sattraktu. Kao promotivna, po ko zna koji put ista ponuda, gde se forsira fiksni telefon. Za stare korisnike opet ništa, internet brzine stagniraju već treća godina.
One letke što dele odma u smeće bacam.

Poslednja izmena:
Kad nema konkturencije, sta ocekivati? Prava konkurecija po Beogradu i ostalim vecim gradovima postoji, ali inace napolje iz gradova nema konkurencije u Vojvodini. Zato nam mazu oci sa nikakvim netom, a i TV sadrzaj im je onako 4/10 bih rekao.

Vezano za DTV2Go, upravo mi odgovorili da prave novu platformu. Zbog toga ne funkcionise Android aplikacija. Rekli su takodje da ce novu platformu pustiti u rad u bliskoj buducnosti.

Upravo pronadjoh nesto, ali jos ne funkcionise u potpunosti!

Kod:
https://webtv.stcable.net/

U Žablju ubacuju letke u sanduče, kao promocija 1000din mesečno par meseci, a brzine redovne kablovske.. Šta su koji đavo provlačili optiku kad im je najveći paket 80/4 i izađe 3500din sa fiksnim i tv?? Kakva je situacija u ostalim mestima gde je urađena optika? (Osim Subotice).

Napisah ja na prosloj strani cini mi se. U Temerinu je ista situacija, uvedena optika, ali su brzine ostale iste i nema naznaka oko povecanja. Poslednje povecanje brzina je bilo pre vise od 2 ipo godine koliko se secam. Jedini benefit (za nekoga verovatno vazan) uvodjenja optike za sada je manji i stabilniji ping.

Pozdrav!
Dakle ja sam iz Subotice pa da pitam da li postoji pokrivenost naselja "Novi Grad"? (Posto na mapi pokrivenosti nije naznacena Subotica a znam da su pokrili neke delove)
Kakva su vasa iskustva? Kakav je internet? Da li vredi preci iz Telekoma u ST posto puca non-stop. Bar 7-10 puta dnevno... Koliko god da prijavljujem kvar, stalno me iskuliraju.....

Sestra je uvela SatTrakt. Ja nisam bio tamo kad su montirali. Može li mi neko reći kako da se registrujem na mojSTCable?

Koristis ono sto ti pise u ugovoru, tj pitali su te tamo za user i pass

Nakon nesto manje od 4 meseca od pocetnih radova u Žablju (kopanja po ulici glavnog voda) prikljuceno sve i radi. Paket 50/2.5, dok ne bude neko povecanje brzine, nadam se uskoro. Drugaru 2 ulice od mene greskom nisu limitirali, ima 950/750 po speedtestu :)

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Neupotrebljivo.

Bukvalno nijedan kanal ne radi van STC mreze, odnosno ako nisi nakacen na njihov net.

Koja je poenta webtv onda realno?

Polako st klošari zaostaju u svemu za svim provajderima. Brzine ostaju iste, kanali očajni, nigde optike... Najradije bi ih ugasio da imam alternativu

Polako st klošari zaostaju u svemu za svim provajderima. Brzine ostaju iste, kanali očajni, nigde optike... Najradije bi ih ugasio da imam alternativu

Ja mislim da se sprema 100% prodaja Sat-Trakta Telekomu Srbija tj. mts-u i da su pregovori verovatno već u toku. Zato ih baš zabole i za brzine i sve ostalo..

Citat: "od značajnijih operatera ostaju samo Pošta sa tržišnim udelom od četiri odsto, vojvođanski operater SAT-TRAKT sa učešćem od dva odsto i niz malih lokalnih operatera sa zanemarljivim učešćem. Kako se vidi iz Lučićeve najave, među navedenim kompanijama ima njih pet koje će u naredna tri meseca takođe preći u Telekomovo vlasništvo, čime će se njegov udeo dodatno povećati."

Citat: "Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk izjavio je da je ta kompanija u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i da planira akvizicije nekoliko kompanija u toj oblasti, kao i da Telekom ima finansijskih kapaciteta za te planove"

Citat: "...za ove operacije odvojeno nekoliko stotina miliona evra, kao i da je Telekom spreman da kablovske operatere sa kojima pregovara kupi i po mnogostruko većim cenama od tržišnih."

Izvor:
https://www.danas.rs/ekonomija/telekom-grabi-ka-duopolu-sa-sbb-om/
http://www.bankar.me/2018/07/17/telekom-srbija-planira-preuzimanja-kablovskih-operatera/
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...tere-opasnost-od-drzavne-kontrole-medija.html

Poslednja izmena:
Da li je istina to za mts i kupovinu st ? I sta generalno dobijamo od toga? Ako ista dobijamo...
Prikljucili su optiku i odlicno radi. Videcemo kad krene losije vreme. Za sada ok

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Čisto sumnjam da će Žemberi da se odrekne redovnog priliva nas nesrećnika, mlati on dobru lovu.

Nije mi ni taj mts ništa posebno, bar da hoće SBB da se uvali i pojede ove majmune

Neupotrebljivo.

Bukvalno nijedan kanal ne radi van STC mreze, odnosno ako nisi nakacen na njihov net.

Koja je poenta webtv onda realno?

Ne znam zasto ogranicavaju sve kanale samo ako se pristupa putem ST Cable mreze. Tako je onda WebTV stvarno neupotrebljiv. Vec ako ga ogranicavaju na svoju mrezu, bilo bi super da makar omoguce sve kanale, u zavisnosti od DTV paketa koji se koristi. Za sada ima samo 34 kanala.

Android aplikacija i dalje ne funkcioniše.
Malopre sam probao,ali lista kanala prazna.
Klošari teški,složiću se...

Android aplikacija i dalje ne funkcioniše.
Malopre sam probao,ali lista kanala prazna.
Klošari teški,složiću se...

DTV2GO aplikacija za android ne radi već nekoliko meseci, ali radi iz browsera. Koliko vidim st webtv je nešto novo unapređeno sa radio stanicama i istim tv kanalima koji su dostupni na obe adrese (34 tv kanala)

https://webtv.stcable.net/en/login

ili

http://webplayer.stcable.tv/player/

Na drugoj adresi rade kanali ali nema radio stanica.. :type:

Taj novi WebTV je u sustini poboljsana verzija starog player-a, nista specijalno. Jedino sto WebTV ima radio stanice, i mozda dodaju neki VOD sadrzaj u dogledno vreme. Hoce li to da urade, videcemo. :)

Vrh Dno